Jan flis --> Eric Calder [Taco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dzsek

most már nevethetsz😉
2019. 01. 24.
853
3 825
Nagykanizsa
V4 karakter
Jan Flis
LV karakter
-
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jan Flis

Panaszra tett személy InGame neve:
Eric Calder

Panasz oka, leírása, kifejtése:
nonrp. Vérezve, ahelyett hogy magát mentené, kirohan fedezékből, miután rá tartom a fegyvert 5 mpig ő fogja magát tec9el össze vissza futva lőni kezd.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
admin megkapja

Megjegyzés:
nincs.

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Sziasztok.
Küldd el a videót
Várom a panaszra tett fél válaszát 24 órán belül.

KrumpLiii

🥔🌴
2019. 01. 14.
401
706
🇦🇹
V4 karakter
eric calder
Szép jó napot kívánok mindenkinek tengermély tisztelettel!

Szerencsére én is láthattam a videó felvételt, ezért tudok reflektálni az ügyre, mivel eddig elképzelésem sem volt, hogy mire írhattad ezt a panaszkönyvet.
Az általad beküldött bizonyítékon látható, hogy kijövök az ingatlanból fegyverrel, mert rádión szóltak nekem, hogy segítség kell kint mert egyik társunkat épp előállítják. Vérzett a karakterem, de mint látható, semmim nem volt eltörve és kötszert is használtam plusz valamennyi rampage is volt. Miközben kirohantam néztem körbe, hogy ki merre, nem találtam senkit a parkolóban, csak pár másodperc után vettelek észre a tetőn. Ez idő alatt te nem szólítottál fel engem, se nem lézerrel nem néztél rám, se nem lőttél egyből, szimplán vettelek észre addig. Mint a felvételen látszik pontosan, hogy amint észreveszlek futás közben akkor kezdtél rám lőni és egymást egyszerre megöltük.

Dzsek

most már nevethetsz😉
2019. 01. 24.
853
3 825
Nagykanizsa
V4 karakter
Jan Flis
LV karakter
-
V2 karakter
-
Szép jó napot kívánok mindenkinek tengermély tisztelettel!

Szerencsére én is láthattam a videó felvételt, ezért tudok reflektálni az ügyre, mivel eddig elképzelésem sem volt, hogy mire írhattad ezt a panaszkönyvet.
Az általad beküldött bizonyítékon látható, hogy kijövök az ingatlanból fegyverrel, mert rádión szóltak nekem, hogy segítség kell kint mert egyik társunkat épp előállítják. Vérzett a karakterem, de mint látható, semmim nem volt eltörve és kötszert is használtam plusz valamennyi rampage is volt. Miközben kirohantam néztem körbe, hogy ki merre, nem találtam senkit a parkolóban, csak pár másodperc után vettelek észre a tetőn. Ez idő alatt te nem szólítottál fel engem, se nem lézerrel nem néztél rám, se nem lőttél egyből, szimplán vettelek észre addig. Mint a felvételen látszik pontosan, hogy amint észreveszlek futás közben akkor kezdtél rám lőni és egymást egyszerre megöltük.
És te egyedül, vérezve, inkább a spanodat próbálod menteni, mint magadat? egy nyilt parkolóba, ahol bármikor lelőhetnek.

KrumpLiii

🥔🌴
2019. 01. 14.
401
706
🇦🇹
V4 karakter
eric calder
És te egyedül, vérezve, inkább a spanodat próbálod menteni, mint magadat? egy nyilt parkolóba, ahol bármikor lelőhetnek.
Többen voltunk és mindenki próbált mindenkit menteni. Bármikor lelőhetnek, de nem tetted, csak tartottad rám a fegyvert amit én még mindig nem láttam az elején. Szimplán lelőttük egymást, nem tudom, hogy mi a célod ezzel a panaszkönyvvel.

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Sziasztok, köszi a türelmet.
A videón se felszólítás, sem pedig egyéb jelzés nem látható, amiből Eric-nek lehetősége lett volna infót szerezni, hogy mi a helyzet. Ezen felül praktikus ha rátartod a fegyvert(akár lézerrel), avagy ha nem is tervezed lelőni, akkor figyelmeztető lövést leadni.
Az, hogy lehetett volna a menekítés megoldásának egy szebb módja mint sebesülten rohangálni tény, de nem vélem úgy, hogy szabálysértés történt.
Ezen felül egymást lelőttétek, így senki sincs előrébb.
Zárom a panaszt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.