Jan Bruno °zombi° jelentkezése!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jan Bruno

Barangoló
2019. 01. 12.
108
18
Inárcs
V4 karakter
Charles Hampton
LV karakter
Brian Watson
V2 karakter
Jan Bruno
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Korponai Kevinnek hívnak. ~

[#2] Korod:
~ 15 éves vagyok. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 3 éve regisztráltam ide is, mind V3 ra egyarránt, viszont itt 0-va lett a serial-om ezt kifejtem bővebben. Jelenleg 30 ez miatt. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem, nem voltam. https://imgur.com/a/3qQe3Ls ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretnék egy rendvédelmi szervezet tagja lenni, mivel IRL is rendészeten tanulok, ezért közel áll hozzám. Ez egy komoly szerver és itt nagyon szivesen lennék tagja a Nemzeti Adó és Vámhivatalnak. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mivel van tapasztalatom IC/OOC ezér alkalmasnak érzem magamat erre a frakcióra. Napi 3-8 órát tudok aktívkodni. Tisztelet tudó és barátságos, nyugodt ember vagyok, és könnyen tanulok. Hamar szerzek barátokat a környezetembe. Könnyen tudok alkalmazkodni a dolgokhoz, jó probléma megoldó képeségem van. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Szentesen születtem, most Pest megyében lakom szüleimmel. 5 éve rp-zek kisebb/nagyobb kihagyásokkal. 9.-ik évfolyamba járok rendészetre. Szeretek sportolni, és nagyon állat kedvelő vagyok. Sokat gépezek, de emellett sokat vagyok kint a szabadban, és sok időt töltök a családommal. Kedvenc elfoglaltságaim: Box, Ping-pong, Futás, Edzés, Gépezés. Rendőrnek szeretnék tovább tanulni, remélem sikerülni fog. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Jan Bruno a nevem. ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ San Fierro Hospital. 1993.11.11

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Adó-vám beszedése, határ ellenőrzés, San Fierro és Los Santos állampolgárok védelme, rendfenntartás az utcákon, igazoltatások, nem közútra illő jármű igazoltatása/üldözése, Drog/Fegyver csempészet megakadályozása. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Fényhídat felkapcsolom C2 be, majd Megaphone-ba felszólítóm hogy húzzodjon félre és várja a következő utasítást. Majd le rádiózom hogy: NAV-17 10-20 Temple 11-95 Fehér Audi RSZ: KAMU Utasok száma:1. Ez után fel szólitom hogy száljon ki a gépjárműből, majd oda sétálok. " Tiszteletem Jan Bruno vagyok a Nemzeti Adó és Vámhivataltól Hallgató-i rangon, a jelvényszámom 1111, Személyi igazolvány és okmányokat szeretnék kérni. ezt kővetően lekövetném mdc ben hogy körözött e, majd át nézném a jármű csomag terét, ha tiszta, és eü van akkor vissza adom az okmányokat majd le kapcsolom a C2 és rádiózok. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Jelenleg nincsen. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mivel ezt tanultam 9-12 évfolyamig sok tapasztalatom van. Edzett és érett tisztelet tudó állampolgár vagyok. Sok túlórát is tudnék vállalni. hisz minden energiám ebbe fektetném bele. Minden nap elérhető lennék, mert kibérelnék egy 2 szobás házat a környéken. Nagyon jó probléma megoldó vagyok, és feszmentes- Könnyen oldok be dolgokat és hamar. Könnyen tanulok és illedelmes vagyok. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro utcái ,bejelentett/bejelentetlen épületek Adó szedése, Határok, Los Santos utcái, bejelenett/bejelentetlen épületek adó szedése. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha megprobálnak sebet ejteni bennem vagy egy állampolgárban ne adj isten egy kollégámba. 3 felszólítás után sem hajlandó végrehajtani a parancsot. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Jan Bruno-nak hívnak 27 éves vagyok. Los Santosban élek bejelentett lakcímmel egy kis kutyámmal.1993-ban születtem San Fierroban. van egy barátnőm akivel 2 éve együtt vagyunk, és próbálunk minél több pénzt gyűjteni. 3 éve lakom a városban, nagyon szeretek itt lakni. Sokáig csak személyi testőr voltam híresebb embereknek dolgoztam, őket kellett védjem. Voltam kidobó is szorakozó helyeken, de nem az én világom. Tanulmányaim: 1-8.-ik osztályig 4,6 átlag. Los Santos Elementary School. 9-12.-ig(4,8 átlag) Tax secondary school. Cím: Los Santos (2221) Commerce street 21/b. 190 cm magas és edzett férfi vagyok. San Fierro-i állampolgár. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget a jelentkezésre, további szép napot/estét! Utóírat: Jan Bruno ~

Jack válasza:
12 órád van frissíteni v2 karakter neved

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Carter

Az év Globális Moderátora | 2022
2019. 01. 11.
726
575
Kaposvár
sctve.hu
V4 karakter
Rick McKenzie
LV karakter
Nathan Owen
V2 karakter
Rick O'Ruah
nav_logo_tsre.png

Tisztelt NÉV!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Rick O'Ruah
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.