Jamie Goldwin ----- > Aleyna Grice [Nicho]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DrPablo

Újonc
2020. 04. 15.
55
30
V4 karakter
Jamie Goldwin
V2 karakter
Leo Garcia
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jamie Goldwin

Panaszra tett személy InGame neve:
Aleyna Grice

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PP-s itemmel való átverés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://postimg.cc/N95bdkd9 / https://postimg.cc/BLfHFWjv

Megjegyzés:
A mai nap folyamán vásároltam egy fegyverengedélyt. Amint megvettem már gyanús volt hogy rajta volt az ő neve stb kérdeztem is OOC hogy városházán akkor át tudom iratni az én nevemre? Azt mondta persze régen is igy volt. Mondom rendben van elmentem gyorsan a városházára mire kiderült hogy ezt nem lehet csak frisset ugye amit még nem váltott ki senki sem . Gondoltam irok neki egy SMS-t hogy nem jó az engedély kérném vissza a pénzt . De amint leirtam megnéztem gyorsan ID alapján milyen érdekes lelépett a szerverről. Most lehet hogy dolga akadt nyilván nem tudhatjuk de számomra egy kicsit érdekes hogy az üzlet után 2p-re lelép a szerverről . Nekem nyilván elég lett volna a kártérités nem szerettem volna ilyen procedúrákba belekezdeni de hát PP-s itemmel eleve szabálytalan az átverés .

aNicho

v4
2019. 12. 16.
75
73
V4 karakter
Nicholas D Ross
Szia, várom a válaszát. Tőled pedig a további részleteket az eladás alatt történt beszélgetésekről.

• Fire
Reactions: justcody

aNicho

v4
2019. 12. 16.
75
73
V4 karakter
Nicholas D Ross
Igen, ezt látom viszont ha van képed a hirdetésről és/vagy a telefonbeszélgetésről az is plusz információ lehet. A képeden ooc egy szóval sem állította, hogy kitudod váltani. Azt írta, hogy reméli eddig még nem változott a rendszer.

DrPablo

Újonc
2020. 04. 15.
55
30
V4 karakter
Jamie Goldwin
V2 karakter
Leo Garcia
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont.~Zoliii
Én azt értem azt mondta ő is hogy lehet igen csak nekem az a gyanús benne hogy utána egyből lelépett azért feltételezem hogy sejtette hogy nem lehet kiváltani az engedélyt és mégis eladta nekem igy,

Patesz001

Újonc
2019. 05. 04.
18
40
V4 karakter
Falco Schwartzman
Hali! Ahogy ooc is irtam régen úgy volt, nem volt tudomásom róla hogy megváltoztatták, és igen ahogyan mondtad dolgom volt, nem azért léptem le mert eladtam neked az engedélyt, az sms-ekben is látszik hogy sürgetlek.

aNicho

v4
2019. 12. 16.
75
73
V4 karakter
Nicholas D Ross
Rendben, nem az átverés volt a cél. Egyezzetek meg valamilyen kárpótlásban. Ha nem sikerül keressetek fel. Ha sikerül akkor itt jelezzétek.

DrPablo

Újonc
2020. 04. 15.
55
30
V4 karakter
Jamie Goldwin
V2 karakter
Leo Garcia
Igen tudom én se szerettem volna PK-t rakni csak nyilván nem tudtam hova tenni ezt az egészet . A mai nap folyamán meg tudjuk oldani a pénz visszatéritést illetve a kárpótlást? Annak örülnék és természetesen elmondom még 1x hogy nekem sem volt szándékomban PK-t irni csak én kicsit úgy éreztem hogy át lettem verve .

Patesz001

Újonc
2019. 05. 04.
18
40
V4 karakter
Falco Schwartzman
Nem fogok + pénzt adni, nem tudtam hogy nem tudod megújítani, ahogyan te sem. Nincs okod kárpótlást kérni.

DrPablo

Újonc
2020. 04. 15.
55
30
V4 karakter
Jamie Goldwin
V2 karakter
Leo Garcia
Admin mondta hogy kárpótlásban egyezünk meg azért mondtam de akkor majd ő válaszol rá és eldönti, attól még a pénzemet azt elfogadnám érte.

• Vicces
Reactions: Davsen és Marci15

Patesz001

Újonc
2019. 05. 04.
18
40
V4 karakter
Falco Schwartzman
A pénzedet mindenképpen megkapod, az nem kérdés. Ugyan az a "bűnöm" amit te is elkövettél, nem tudtuk hogy nem lehet megújítani. Miért adjak +500.000-et? Ha egy értelmes indokot mondasz, szívesen kifizetem.

DrPablo

Újonc
2020. 04. 15.
55
30
V4 karakter
Jamie Goldwin
V2 karakter
Leo Garcia
Már elmondtam , admin mondta hogy egyezzünk meg valami kárpótlásban azért irtam ezt de mondtam majd ő eldönti. És a pénzemet mikor kapom vissza? Mert te azt mondtad hogy akár már most is de még sehol se vagy :)

Patesz001

Újonc
2019. 05. 04.
18
40
V4 karakter
Falco Schwartzman
30 ember csatlakozik még előttem. Amikor írtam hogy jövök akkor indítottam el. :) :)
Tudom mit mondott az admin, igen. Mivel azt írta egyezzünk meg, érdekelne miért kéred a kárpótlást.

• Tetszik
Reactions: Marci15
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.