Elutasítva James Volt -> Wexen

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Laciih

Újonc
2019. 05. 09.
6
0
V4 karakter
Haisley G Styles
LV karakter
James Volt
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< James Volt >

Kitiltás időpontja:
<
2024.01.15. >

Kitiltás időtartama:
<
Örökös >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Wexen >

A kitiltás indoka:
<
PP-s item csomagtartózása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok, sajnálatos módon szabályt szegtem.. Elég rosszul viselem a napokat mostanság a 3 műszakom végett és amikor hazajövök reggel és nem tudok egyszerűen ledőlni aludni akkor feljövök SeeMTA LV-re és ezzel kikapcsolódok. Bevallom ez nem mentség számomra és meg is érdemelném azt hogy soha ne játszak egy olyan szerveren ahol nagyon jó közösség van és jófej mindenki mindenkivel.. Nem szeretném hogy ez véget érjen ugyanis hogy őszinte legyek nekem ez hiányozna az életemből a legjobban. Nagyon sok célom volt a szerveren amit elakartam érni csak a rossz döntéseimmel mindent elrontottam. Elnézést szeretnék kérni mindenkitől akinek kárt okoztam vagy foglalkoznia kellett az én accountommal hogy eldöntse mi legyen velem.. Nagyon szeretem amerikát és Las Vegas lenne az egyik cél az életembe ahova legalább egyszer el szeretnék jutni.. Ezen a szerveren az is meg volt ezért még jobban élveztem az itt eltöltött időmet. Sok pozitív élményt ki tudnák még fecsegni amit itt szereztem mégha ezalatt az elmúlt pár nap alatt is.. Hibáztam igen, de megtudom ígérni hogy nem kellene többet az én profilommal ilyen végett foglalkoznotok és az időtöket töltenetek az olyanokkal mint amit én tettem. Reménykedek abban a tudatban hogy még viszont láthatom az embereket a szerveren.. Köszönöm szépen hogy szántál rám időt és végig olvastad és bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett, legyen szép napod! Üdvözlettel Laci! >

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 280
1 595
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Harris
Helló! Ilyen hamar azért nem szoktak feloldásra kerülni a kitiltások.

• Tetszik
Reactions: rajna
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.