James TGF

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Attila32

Újonc
2022. 01. 28.
5
3
V4 karakter
Felipe Timothy
LV karakter
Jansen Vos
V2 karakter
Bruna Murilo

- A jelentkezés IC része -

- Teljes neve -

Bruna Murilo

- Születési helye, ideje -

Los Santos, 2000.02.01

- Elérhetőség (telefon, email) -

James123@gmail.com

- Miért Önt válasszuk? (min. 3-5 mondat) -

mivel tudok csapatban dolgozni. Birom a negativ és pozitiv kritikákat. Jó komunikációs készségem van. Kedves és tisztelet tudó vagyok. be merem vállalni a nehezebb fel adatokat is. Egyedül is tudok dolgozni.

- A jelentkezés OOC része -

- Mesélj magadról 8-10 mondatban! (neved, szabadidős elfoglaltságok, hobbik stb.) -

Attila vagyok. 15éves. Magyarországon lakom. Lassan 5 éve rp-zek. (seemta v3-om kezdtem el utána viszont el mentem a Hungary life mta-ra. Ott nagyon sokáig voltam civil és úgy rp-ztem bandásokkal/maffiózókkal. Sajnos a régi v2-es fiókomat el veszitettem mivel nem tudom se a felhasználóm, se a jelszó, sőt még a serial-omat se tudom. Nagyon sokat vagyok aktiv. Szeretek és szerintem tudok is rp-zni. Jó vagyok csapatmunkában. Nem a legjobb a gépem ezért sokszor fagyogatok ki. De ez ellen próbálok már tenni.(igaz nem egy új gépet akarok venni hanem ilyesmi fps boost-os dolgokat használok amivel több fps és kevesebb crash történik.

- Miért jelentkezel hozzánk? -

Mivel úgy érzem hogy itt megtanulhatok majd illegálos ként rp-zni. És egy jó csapat-tagja lenni(pár haverom ezt a frakciót ajánlotta igy hát döntöttem úgy hogy akkor megpróbálom.

- Mióta játszol a szerveren? (Játszott perc) -

sajnos mivel új fiókot kezdtem ezért csak 169percem van a szerveren

- Csatolj egy képet UCP-ről, melyen látszódnak a jailek, a kitiltások, névváltások. -

https://imgur.com/a/k6Cpb9k

- Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal, illetve mikrofonnal? -

igen van mikrofonom is és teamsepak3-am is.

- Van-e ismeretséged a frakción belül? -

nincs, épp ezért szeretnék csatlakozni hogy minél jobban megismerhessem az illeglis tevékenységeket.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: zet

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
801
1 347
V4 karakter
francisco.furstenbarger
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Csáó. Vannak érdekes dolgok a lapodban, szeretném, ha tisztáznánk. Várlak ma TS-en, légy IG is elérhető.

ui: Bocs a késői válaszért, elkerülte a lapod a figyelmem, nem volt beállítva a topic figyelése.

Attila32

Újonc
2022. 01. 28.
5
3
V4 karakter
Felipe Timothy
LV karakter
Jansen Vos
V2 karakter
Bruna Murilo
heló, bocsánat a tegnapi nap sajnos el kellet menjek ithonról. Mai napon viszont elérhető leszek egész nap/este.

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
801
1 347
V4 karakter
francisco.furstenbarger
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Csáó. Tegnap voltál fent, olvastad is amit írtam… Én nem leszek holnap estig biztosan. Írok itt privátban, ott megbeszéljük a továbbiakat.
Ezt most zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.