James Stanford - Sylvia Hoeks és a döntéshozó emberkék. [Axtron]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

karacsi

Barangoló
2019. 01. 10.
122
248
V4 karakter
Lope_Serrato
LV karakter
Louis_Garve

logo.png

Panasztevő InGame neve:
James Stanford.

Panaszra tett személy InGame neve:
Sylvia Hoeks és az éríntettek.

Panasz oka, leírása, kifejtése:

Szép napot kívánok az olvasónak.
Az lenne a problémám az alulírott személyel/személyekkel,hogy 2018.10.21-től (vagy a körül) lettem tagja a Road Pirates frakciónak és távoztam 12.09-én.
Én a tegnapi nap folyamán vissza szerettem volna menni RP-zni a frakcióhoz a barátommal Terry Owens-el,tudni kell ő is alleader volt a Road Pirates frakcióban.
Oda jöttek páran a frakcióból, majd a nevemen szólítottak, innen nem kezdtem / kezdtük érteni a dolgokat ,hiszem mikor a barátommal Terry-vel kiléptem a frakcióból, akkor csináltunk egy élményképet, hogy távozzunk a városból és máshova telepedünk le.
Aztán kezdődött az OOC beszélgetés, mert eléggé sok dolog volt amit én és Terry se értett.
Így tegnap kaptam egy CK-t és egy FK Jump-ot is, ezt szeretném megbeszélni ha lehetséges lenne,mert én ugy tudom, hogy ha 1 hónapnál többet vagy egy adott frakcióban, akkor nem kap az illető FK Jump-ot.
A panaszkönyvet azért írom meg, mert szerettem volna TS-en beszélgetni az illetékesekkel, ez sajnos nem volt lehetséges, egyedül akivel beszéltem kettesbe az Dylan Ferramenti volt, akinek ha jól tudom volt beleszólása az esetbe, de csak annyi választ kaptam tőle, hogy nem vagyok leader és egy leader-el beszéljem ezt meg.
Az esetközbe felmentünk TS-re hozzuk és Sylvia azt állította, hogy egy hónapig sem voltam a frakció tagja, ha jól emlékszem két hetet mondott.
Számomra egy TS beszélgetés lenne a legjobb.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/jK6acVS

Megjegyzés:
A panaszkönyvhöz természetesen hozzászólhatnak a leader-ek és Terry Owens.

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Szia a panaszt én fogom bírálni, várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

Axtron

Kritikus
Very Important Person
2019. 01. 09.
3 294
406
V4 karakter
Adam Kearney
Sziasztok,

Ezt Én fogom bírálni.

Várom a válaszokat.

Freeman

Barangoló
2019. 01. 09.
133
1 148
Budapest
V4 karakter
Tommy Siegel
Hali!
Részemről annyi a válasz, hogy a frakció egyik tagja sem tudott arról IC, hogy ti leléptetek.
Az, hogy fórumra kikerült élményképként az amennyire én tudom teljes mértékben OOC információ, és ha jól tudom, akkor sorry, hogy nem MG-ztük ki.
Terry nevet váltott, így őt nem érinti a dolog. Viszont téged (ahogy ez el is lett Terrynek mondva TS-en, mivel Sylvia és Dylan sőt még talán Benito is elmondta) sajnos nem mentesít a CK alól, mivel nevet nem váltottál.
A frakció jump pedig leaderi döntés, az, hogy két, három vagy akár valaki hat hónapot bent van f3-ban az nem nevezhető frakció tagságnak, mert amit téged IC a szerveren láttunk időtartam és alkalom kb egy kezemen meg tudom számolni.
TS-re pedig admin és egyéb elfoglaltságaim miatt akkor tudok menni, ha kell.
Olyan ügyben, ami Terrynek már el lett mondva (amit feltételezem elmondott neked is, illetve te is tudtál volna jönni akkor, amikor Terry), nem gondolom, hogy újra és újra beszélni kéne.
Sajnálom, hogy szerinted az a megoldása a szitunak, hogy PK-ra raksz minket, de igazából nem lep meg, mert a "távozásod" is a frakcióból hasonlóan "korrekt" módon volt megoldva.
A PK címében pedig az hogy "döntéshozó emberkék" kissé flegma... pontosan tudod a leaderek nevét, szóval az emberkék enyhén degradáló.
Részemről nincs bővebb hozzáfűzni valóm a PK-hoz.

• Tetszik
Reactions: VaSzabi

huni

Zöldfülű
2019. 01. 10.
191
515
22
V4 karakter
Henrik Aarflot
LV karakter
Alyn Beck
Sziasztok, mint volt RPMC leader írok ide. Ez az egész úgy történt, hogy szerettünk volna egy kicsitt rpzgetni a srácokkal mivel úgy 2 hónapja James-el ketten ki léptünk a frakcioból, amiről IC annyit tudnak a srácok hogy le léptünk Olaszországba, én nevet is váltottam, mivel nem kötelesség ezért James nem váltott nevet ami a szabályzatban is benne van, az új karakteréről ami ugyanúgy James Stanford amiről KÉB is van, azzal mentünk el RPMC HQ-ra egy kicsitt RPzni.. amiből semmi nem lett mert egyből ment a CK Jamesnek, amikor szépen elmondtam nekük TS-en is hogy ez NEM az a James Stanford, de sajnos ők ezt nem értették meg, ezért kellet a PK-hoz folyamodni.
UI: Egy TS beszélgetés lenne szerintem a legmegfelelőbb.

karacsi

Barangoló
2019. 01. 10.
122
248
V4 karakter
Lope_Serrato
LV karakter
Louis_Garve
Szia Freeman.
Én pedig úgy tudtam, hogy az élményképek azok IC információra szolgálnak.
Rendben, én úgy tudtam, hogy nem vagyok köteles elfogadni(belegyezni) a névváltást(ba).
Amikor bekerültem a frakcióba mindenki tudta, hogy csak hétvégén fogok játszani, eléggé zsufoltak a hétköznapjaim. (Néha napján mikor szabad voltam és volt időm hétköznap is feljöttem a szerverre.)
A "döntéshozó emberkék" azt azért írtam, mert nem tudtam ki volt benne és ki nem pontosan a döntésbe és nem tudtam pontosan, hogy ki/kik a leader/ek.

• Tetszik
Reactions: huni

huni

Zöldfülű
2019. 01. 10.
191
515
22
V4 karakter
Henrik Aarflot
LV karakter
Alyn Beck
Igen.. azt még hozzá teszem, hogy mielőtt belépett volna James, akkor már én is leader voltam Dylan-el együtt, fel mentünk hozzá TS-re és megkérdeztük, hogy úgy jöhetne-e a frakcióba ha csak hétvégénkent lesz elérhető, erre akkor rá bólintott Dylan, ennek értelmében nem volt hétköznap, csak ritkán.
A másik.. mikor megkapta a frakció jumpot fel mentünk TS-re hogy ezt most mire fel.. erre Sylvia egyik indoka az volt hogy 1 hónapot sem volt a frakcióban.. ami hatalmas hazugság volt.. erről bizonyítékok is vannak fentebb.

Freeman

Barangoló
2019. 01. 09.
133
1 148
Budapest
V4 karakter
Tommy Siegel
Ha az élményképek IC információt szolgálnának az NNI hetente járhatna razziára minden frakcióhoz, kábítószert, fegyvert, prostit keresni... Vagy csukhatna le egész frakciót emberölésért (lásd CK vagy hasonló gyilkosság, ami élményképben felkerül a fórumra).
Az, hogy hétvégente jár fel valaki, az nem probléma, de az elég nagy probléma, hogy állítása szerint ő hónapokig bent volt, IC viszont a saját frakció társai sem ismerik kb az embert...
Azért, ha valaki hétvégente feljár szerintem ez nem igen következik be. Illetve az sem egy aktív hétvégente részvétel, hogy valaki feljön, Sziasztok! Ez után fél óra múlva már online sincs...
IC pedig ahogy mondtam senki nem tudta, hogy te hova tűntél, csak annyit tudtunk, hogy eltűntél.
Nyilván, ha egy ember a klubtól távozik egy szó nélkül, akkor az gáz IC ooc hidd el senkit nem érdekel különösebben, hogy Terryvel kiléptetek, mert bárki nyugodtan kiléphet és bármelyik másik frakcióhoz átmehet. Ez a szerver lényege, hogy az ember több mindent kipróbálhasson.
IC viszont egy volt tag, aki elég sokat tud a dolgokról, és szó nélkül eltűnik, utána pedig megjelenik full civilben... az nem maradhat életben.

karacsi

Barangoló
2019. 01. 10.
122
248
V4 karakter
Lope_Serrato
LV karakter
Louis_Garve
Értem, akkor mindketten mást tudunk az élményképekkel kapcsolatosan, vannak olyan emberek akik OOC mások meg IC-nek tekintik azt.
Hétvégente mindig online voltam és nem csak 30 percet voltam fent a szerveren...
Ahogy már mondtam én úgy tudtam, hogy a képek azok IC-nek számítanak.

huni

Zöldfülű
2019. 01. 10.
191
515
22
V4 karakter
Henrik Aarflot
LV karakter
Alyn Beck
Ez volt az amit nagyon sokszor elmondtam a srácoknak is TS-en, hogy akármilyen OOC téma az élménykép de az akkor sem az a James Stanford akit ők ismerhetnének, ismerek én olyant aki egy névvel volt Orosz leader, PD-s és NNI-s is .. mi csak egy kis RP-t szerettünk volna.. nem gondoltuk volna, hogy majd egyszer e miatt kell PKt nyitni.

dylan

slatt
2019. 01. 10.
246
1 919
V4 karakter
dylan g escobar
Sziasztok. :)

Bár nem vagyok már leader a frakcióban, és nagyon nem folytam bele a dolgokba tegnap IC, ide írok hiszen meg lettem említve a PK-ban.

Lényegében mindent leírt Freeman amit kellett. Mi IC nem tudtunk semmit arról, hogy James miért lépett le a városból, az egy dolog hogy volt róla élménykép de az OOC információ. Visszajöttél James Stanford névvel, ami ugyan az mint az "elutazás" előtt volt. Ebből következtettek a többiek, hogy te az a James Stanford vagy aki tagja volt a frakciónak.
Az egy másik dolog, hogy van egy KÉB-ed az "új James Stanford-ról", de ez szintúgy OOC információ, nekünk ugyanaz a James Stanford maradtál a neved alapján. :D A CK-t azért kaptad mert IC nem a megfelelő módon távoztál a frakcióból, és ez volt is RP-zve, hogy keresünk téged (ami sajnos elveszett szerintem a hónapok során). A frakció jumpra meg tényleg nem tudok mit mondani. Úgy tudom, hogy ezt a frakció leadere döntheti el, hogy kapjál-e vagy sem. Igen, tudtuk hogy aktívan csak hétvégénként tudsz lenni, viszont akkor is ritkán voltál... :confused:

Erről a TS-es dologról meg annyit, hogy ugyanúgy ott volt tegnap Sylvia is meg mindenki aki érintett ebben az ügyben. A végén úgy léptetek le kissé "flegma" stílussal, hogy akkor hagyjuk az egészet. Utána még meg lett kérdezve, hogy tudunk-e még segíteni bármiben. Semleges volt a válasz, majd mindketten leléptetek.

Részemről lehet egy TS-beszélgetés, viszont mást ott sem tudnék elmondani max kérdésekre válaszolni még. :D

• Tetszik
Reactions: ervo

huni

Zöldfülű
2019. 01. 10.
191
515
22
V4 karakter
Henrik Aarflot
LV karakter
Alyn Beck
1. Nem nem OOC dolog a KÉB ebben az esetben, mivel mi akkor nem egyszer és nem kétszer elmondtuk nektek, hogy ez NEM az a James Stanford, nem bírom magamat ismételni. Igen annyit tudtatok, hogy leléptünk ketten James-el, mivel erről hagytunk egy cetlit.

2. A CK teljesen rendben lenne, hogyha ez a James Stanford ténylegesen az RPMC tagja lenne..

3. TS-en nagyon sokszor ismételgettem magamat, de ti azt nem hallottátok amit én mondok, csak a tiéteket mondtátok, ezért is léptünk le, nem akartuk ott tovább húzni a semmit.. probáltuk még ma fel keresni Freemant is, hogy meg beszéljük ezt az egészet de sajnos ő azzal érvelt, hogyha így döntött Sylvia és Dylan akkor ő sem mond mást.. mi sem szerettünk volna PK-t nyitni higgyétek el, legutolsó opció volt.

Wice

Veterán
2019. 01. 09.
2 537
4 195
Sziasztok!

Mint részvevő úgy irok a PK-hoz.

Én CK-ztam ki James-t, nevetségesnek tartom azt, hogy James Stanford a frakció tagja volt, majd vissza jön RP-zni, és PK-t nyit azért mert CK-t kapott, ha nem kellene nevet váltani és így meglehetne oldani, akkor mindenki így csinálná, ennyi a véleményem az egészről a többit Dylan és Freeman leirta!

Részemről is mehet egy TS meghallgatás, pár többet én sem tudnék mondani! :)

• Tetszik
Reactions: stan

huni

Zöldfülű
2019. 01. 10.
191
515
22
V4 karakter
Henrik Aarflot
LV karakter
Alyn Beck
Szia. Nem nem csinálná mindenki így, ő saját döntése, hogy azzal a névvel szeretne tovább játszani, ahogy már azt elmondtam.. ilyenre már volt példa.. nem is egy nagyobb embernél is elő fordult, de te mint volt admin ezt nagyon jól tudod.. Várom Axtron válaszát.

Sylvia

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
320
1 281
V4 karakter
_Sissy_Cohen_
LV karakter
🙈
V2 karakter
🙉
Sziasztok!

Előzmények:
James Stanfod, 2018.10.21-én lépett be a frakcióba. Akkor még Terry Ferramenti, (Terry azóta nevet váltott, jelenlegi neve: Terry Owens), alleaderként tevékenykedett, így az ö beajánlására vettük be, mert IRL barátok. James-t alig láttuk, akkor sem töltött jelentős időt a szerveren, ezt többször szóvá is tették neki a leaderek.

Terry, 2018. 12.12-én távozott a frakcióból, ekkor tűnt el úgymond James is, aki senkinek nem szólt erről. (8 hetet töltött el a frakcióban papírforma szerint, de ha 8x láttam, akkor, azt vehetjük erős túlzásnak is. Köszönt, ácsorgott egy sort, RP-t se nagyon láttunk tőle, nem kommunikát a tagokkal, kizárólag Terryvel és csakis akkor, ha Terry a szerveren tartózkodott).

Amikor IC tudatosult bennünk, hogy lelépett, megbeszéltük, hogy, ha valaki látja, az valamilyen úton módon hozza klubhoz és megkapja a csúnya távozásért a jutalmát (CK, FKJ). Erről egyébként kb. 10 napja is volt IC beszélgetés, ha látják ugyaz vonatkozik rá.

CK és FRJ:
Mint írtam, még akkor meg lett beszélve, hogy CK-zni kell, hiszen nem a legkorrektebb módon hagyta el a klubot és tudott a klub dolgairól is, így érthető, hogy nem maradhat életben.

A Frakciójump, ha jól tudom leaderi döntés, az egy hónap papírforma pedig nálad nem áll fenn, hiszen a frakcióban (szerveren) töltött hasznos időd, talán összeadva egy hét se volt! Szabály!

A CK:
Tegnap megjelentetek a HQ-nál ketten, páran oda mentünk hozzátok, és Te James, szinte semmire nem reagáltál. Benito előbb ért oda, így az előzményeket nem tudom, de Terry válaszából ítélve, már számon kérte Jamest. A válasz a következő volt:

[2019-02-03 15:20:37] [Output] : Terry Owens mondja: Még életébe se járt itt..
[2019-02-03 15:20:44] [Output] : Terry Owens mondja: Valakivel tuti összekevered.
[2019-02-03 15:20:46] [Output] : James Stanford mondja: Összekever szerintem.
[2019-02-03 15:20:51] [Output] : Benito Buffon mondja: Keverlek a faszt.

Ekkor, én többször is beszéltem hozzád IC és nulla reakciód volt felém. Megkértelek IC, gyere velem beszéljük meg. Ekkor minden előzmény nélkül felpattantatok a motorra és menekülni kezdtetek. (Gondolom Ts-en beszéltetek és Terry mondta, hogy ülj fel mögé. Benitó pedig fegyvert fogott rátok! Talán kijelenthetem ez bizony PG.).

A folytatás feltötve Pastebin-re ITT, a [HelperChat] -et kiszedtem, természetesen, ha Axtron kéred, akkor azzal együtt átküldöm neked.

A CK után megkerestetek TS-en, azonnal be letettek húzva és elmondtuk, mi miért volt, személyesen én is kifejtettem. James, ott sem nagyon szólalt meg, alig valamicskét, Terry ügyvédként védte a James "jogait". Amikor megbeszéltünk mindent, hümmögtetek és síri csend volt. Ekkor én megkérdeztem, tudok e még valamiben segíteni és van e még kérdésetek, amire nemleges választ kaptam és kiléptetek.

Úgy érzem, ez inkább Terry harca ellenem a frakcióból való távozása után, (ami az Ő döntése volt, senki nem küldte el), mivel személyes sértettségét vélem felfedezni a hozzászólásiban. Nem is értem Terry miért küzd ennyire, hiszen Terryt senki nem bántotta se IC, se OOC.

Az Élmenykepékről:
Nem kötelességem kutatni fórumon, hogy a tagjaim, vagy volt tagjaim milyen élményképeket gyártanak, amit esetleg magyarázatként szeretnének használni egy esetleges unfair távozás után. Ha meg is tettem volna, az élményképek bemutatásra szolgálnak külső szemlélők számára, nem azért, hogy egy frakcióleader megtudja lelép az egyik tagja, vagy, hogy IC egy szó nélkül elhúz és az a James Stanford, nem az, hanem egy másik. Ezt ugye, nem gondoltátok komolyan?

Azt gondolom, nem hibáztam/tunk amikor meghoztuk az IC/OOC döntést és Ts-es is elmegyaráztam/tuk, hogy mi miért történt. Egy dolgot valóban hibásan mondtam, - ezt elismerem, mert mint írtam az elején tényleg 8 hetet töltött a frakcióban, - viszont, érdemben még egy hetet sem volt a frakció tagja. Terry, itt jegyezném meg, nem kellene a hazugság szóval dobálózni velem szemben és se minősítgetlek semmivel kapcsolatban!

James, sajnálom, ha ez ennyire megviselt, de azt tudnod kell, ha frakcióba jelentkezel az nem egyenlő a szanatóriummal. Vannak elvárások, vannak kötelezettségek és szabályok, amiket be kell tartani és be kell tartatni, hiszen hatalmas fejetlenség lenne minden frakcióban, ha ezeket a leaderek elbagatellizálnák.

James, az általad írt "döntéshozó emberkék" leaderek, akiknek tudod a nevét, én se úgy írok rólatok, hogy "pk-t rakó emberkék", hanem megtisztellek, hogy odaírom a neved/nevetek.

Remélem, mindenre kielégítő választ adtam. Tudom, hosszú lett, köszi aki végigolvasta. : )
Várom Axtron döntését!

Utoljára szerkesztve:

karacsi

Barangoló
2019. 01. 10.
122
248
V4 karakter
Lope_Serrato
LV karakter
Louis_Garve
Na akkor kedves Sylvia,
Köszönöm szépen, jól leirtál.. Hétvégén amint már leirtam mindig voltam és nem csak álltam és egy-két sort RP-ztem, de ha te így láttad.
Amint már azt is leirtam, hogy akkor mikor beajánlott Terry, mindenki jól tudta, hogy hétvégén leszek csak aktív, sajnálom nem fogom az életemet a gép előtt tölteni és RP-zni szerettem volna veletek, mert azért az idők során amint a szerveren tölttötem és ahányszor arra eljártam eléggé megtetszett a frakció.
Mint azt is leirtam azért volt "nulla" reakcióm, mert az egészet nem értettem és erre szerettem volna választ.
TS-en hát hogy is volt, mindenki a magáét fújta, Terry elakart valamit magyarázni és akkor már beleszólt valaki.. Ezért szerettem volna én valakivel beszélni külön, Dylan-t felkerestem de ő ebben nem tudott segíteni, a válaszadásban.
Neked is írtam a mai nap folyamán, de arra se kaptam választ. Ezt az egészet nyugodt körülmények közt szerettem volna megbeszélni,de erre nem került sor és ezért írtam ezt a panaszkönyvet.
Nincsen semmi Terry harc meg Sylvia harc.. és szerintem ezt a Terry-t egy másikkal kevered össze..
Terry jó barátom és gondolom kiállhat mellettem, vagy ha nem szabad ilyent akkor elnézést kérek!
De köszönöm ez a "szanatórium" ez jól esett.
További szép estét kívánok.

huni

Zöldfülű
2019. 01. 10.
191
515
22
V4 karakter
Henrik Aarflot
LV karakter
Alyn Beck
Szia Sylvia.

Először is, semmi ilyenről nincs szó: "Úgy érzem, ez inkább Terry harca ellenem a frakcióból való távozása után, (ami az Ő döntése volt, senki nem küldte el), mivel személyes sértettségét vélem felfedezni a hozzászólásiban. Nem is értem Terry miért küzd ennyire, hiszen Terryt senki nem bántotta se IC, se OOC. ".. sőt, pontosan én vagyok az aki ezt érzi, mivel én mentem oda hozzátok még a múltkor is RPzni egyedül, hogyha ez tényleg igaz lenne, hogy én besértődtem, akkor nem mennék oda hozzátok, hanem messziről kerülnélek.. Ebben az esetben is mi csak egy RPt szerettünk volna veletek..

"Nem kötelességem kutatni fórumon, hogy a tagjaim, vagy volt tagjaim milyen élményképeket gyártanak, amit esetleg magyarázatként szeretnének használni egy esetleges unfair távozás után. Ha meg is tettem volna, az élményképek bemutatásra szolgálnak külső szemlélők számára, nem azért, hogy egy frakcióleader megtudja lelép az egyik tagja. " Ami a legjobban bosszant az egészben, hogy azt nem bírátok elfogadni, vagy megérteni, hogy ez NEM az a James Stanford, kb. harmadszor írom le.

A PG-ről annyit, amikor vissza gettelt Freeman, én akkor mondtam is, semmi szó nélkül elismertem, hibáztam, mondtam is, hogyha jónak látjátok akkor rakjatok be a miatt jail-be, erre az volt a válasz, hogy nem kell, folytassák az RPt.. a CK-t.

A frakciójumpról meg annyit, hogyha szerintetek annyira kellett volna neki, amit teljesen nem értek.. akkor miért nem akkor adtátok amikor ki léptünk?.. mivel ahogy megbeszéltük hétvégenkét lesz.. volt is.. én úgy érzem, hogy nektek az nem tetszett, hogy én kiálltam mindig melette mivel ő inkább csak hallgatott és türte a dolgokat, én meg egyáltalán nem tartom korrekt lépésnek ezt a ti feletekről, nem is számítottam / számítottunk arra ami ott történt.. és tudom jól, hogy Sylvia se szimpatizált velem, ez is egy szép indok az egészre.

Várom én is Axtron válaszát.

Utoljára szerkesztve:

Axtron

Kritikus
Very Important Person
2019. 01. 09.
3 294
406
V4 karakter
Adam Kearney
Sziasztok,

Végigolvastam a hozzászólásokat.

Frakció Jump azt nem kellett volna, mivel már több időt töltött a frakcióban. Ezért a figyelmeztetést osztom is.

Az, hogy Te ugyanazt a nevedet szeretnéd használni másik szerepkörben rendben van, de akkor legalább elkellene vonatkoztatni tőle. Ez egyáltalán nem az a kategória, és ha az előző frakciód meg is ismer, akkor viseld következményeit. Ez olyan mintha házhoz mennél a pofonér.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.