- 2019. 01. 10.
- 122
- 248
- V4 karakter
- Lope_Serrato
- LV karakter
- Louis_Garve
Panasztevő InGame neve:
► James Stanford. ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Sylvia Hoeks és az éríntettek. ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
►
Szép napot kívánok az olvasónak.
Az lenne a problémám az alulírott személyel/személyekkel,hogy 2018.10.21-től (vagy a körül) lettem tagja a Road Pirates frakciónak és távoztam 12.09-én.
Én a tegnapi nap folyamán vissza szerettem volna menni RP-zni a frakcióhoz a barátommal Terry Owens-el,tudni kell ő is alleader volt a Road Pirates frakcióban.
Oda jöttek páran a frakcióból, majd a nevemen szólítottak, innen nem kezdtem / kezdtük érteni a dolgokat ,hiszem mikor a barátommal Terry-vel kiléptem a frakcióból, akkor csináltunk egy élményképet, hogy távozzunk a városból és máshova telepedünk le.
Aztán kezdődött az OOC beszélgetés, mert eléggé sok dolog volt amit én és Terry se értett.
Így tegnap kaptam egy CK-t és egy FK Jump-ot is, ezt szeretném megbeszélni ha lehetséges lenne,mert én ugy tudom, hogy ha 1 hónapnál többet vagy egy adott frakcióban, akkor nem kap az illető FK Jump-ot.
A panaszkönyvet azért írom meg, mert szerettem volna TS-en beszélgetni az illetékesekkel, ez sajnos nem volt lehetséges, egyedül akivel beszéltem kettesbe az Dylan Ferramenti volt, akinek ha jól tudom volt beleszólása az esetbe, de csak annyi választ kaptam tőle, hogy nem vagyok leader és egy leader-el beszéljem ezt meg.
Az esetközbe felmentünk TS-re hozzuk és Sylvia azt állította, hogy egy hónapig sem voltam a frakció tagja, ha jól emlékszem két hetet mondott.
Számomra egy TS beszélgetés lenne a legjobb.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://imgur.com/a/jK6acVS ◄
Megjegyzés:
► A panaszkönyvhöz természetesen hozzászólhatnak a leader-ek és Terry Owens. ◄