James S Carter - Oswald Helmfried [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KevinHDD

Barangoló
2019. 03. 30.
105
106
V4 karakter
James S Carter
LV karakter
Michael S James
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
James S Carter

Panaszra tett személy InGame neve:
Oswald Helmfried

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP-s vezetés, szerintem irl senki nem csinál ilyet, hogy random leugrat egy dombról.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://clipchamp.com/watch/o808qoiZ1r4

Megjegyzés:
-

dobii

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
192
293
22
fehérvárcity
V4 karakter
Oswald Helmfried
LV karakter
Frank Roberts
Heló-heló, itt lennék.​
szerintem irl senki nem csinál ilyet, hogy random leugrat egy dombról.
Ebben igazad van, viszont IRL is történtek balesetek, 1000+1 példát tudnék felhozni, az én esetem se direktől/funból alakult elhiheted.
Az
pk1.png
pk3.png
képpel szemléltetném így utólag eltervezett útvonalamat, aminél az autó rossz futóműve miatt balra húzott és
itterekhozza.png
a bekarikázott helyen nekirántotta a kocsit a farm sarkának (aminek nagyobb hitboxa van mint látszódik).

Nos ilyenkor az új baleset rendszernek köszönhetően én elvesztem az uralmamat a kocsi fölött. Ezután fék illetve gumi venomok híján+rosz féknek köszönhetően és a nagy sebesség miatt nem is állt meg az autó.

Szóval elhiheted, részemről nem szándékos stunt bónusz gyűjtés volt a cél (ha igen, nem farmos kocsival állnék neki, kihoznék valamit, ami legalább 300-at üti és akkor látványos is lenne, de ez nyílván szabályba ütközik. ;) ).

Bármi egyéb kérdés üti fel a fejét, ne legyetek restek tudtomra adni.

dobii

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
192
293
22
fehérvárcity
V4 karakter
Oswald Helmfried
LV karakter
Frank Roberts
Szimplán nem szerettem volna, ha megállítanak. Nemtudtam, hogy rendvédelmi szervek fölött repült-e a gép vagy nem, túloldalt ki akartam jönni feltűnést elkerülve és folytatni utamat szerelőtelepen, de kb 5méteren át amikor megfordultam és láttam hogy jöttek utánam (szintén síneken) ki is crashelt egyből a játék, úgyhogy nem jutottam vele semmire.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Egyébként a videón az látszik, hogy az ugartó mellett ugratsz le
image.png
és nem onnan, ahol te fényképezted.
A lényegen nem változtat, ez egy nonrps cselekedet volt, amit még megfűszerezett az, hogy végigmentél a síneken.
120 perces adminjail fog kiosztásra kerülni Oswald Helmfried számára.
Zárom a panaszt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.