James S Carter - Cooper Simon, Connors Dynamo, Darius Merritt [Darkie]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KevinHDD

Barangoló
2019. 03. 30.
105
106
V4 karakter
James S Carter
LV karakter
Michael S James
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
James S Carter

Panaszra tett személy InGame neve:
Cooper Simon, Connors Dynamo, Darius Merritt

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy negyedik társukhoz odamentem, aki épp detektrozott. Megkérdezem tőle IC, hogy van-e kedve kockázni egyet. Flegmásan válaszolt, és mivel az IC karakterem stílusa olyan, hogy könnyen felidegísi magát, illetve szókimondó, ezért olyat mondtam rá IC, hogy ne legyél már NPC, illetve droid aki csak detektorozik. (Ez a része teljesen IC ügy.) Mindeközbe ő telefonon valszeg SMS-t írt a haverjainak, hogy jöjjenek már. Én nem voltam az autómban amikor megérkeztek, és nem is volt zárva a kocsi. Az egyik random beleszállt a kocsimba és elhajtott vele, de később visszajött vele. (ilyenkor már írtam adminnak, csak késő volt és valszeg már nem volt a gépnél) Ezek után amik történtek azok jól láthatóak a videón, hogy random elkezdtek agyonverni engem minden RP nélkül, illetve a kocsimat is szétverték. Ezek után én elhajtottam onnan és végig követtek engem egészen a garázsig, ahova be is jöttek utánam és ott is szétvertek, majd miután kifutottam onnan azután is szétvertek, ekkor tört el a kezem és a lábam is. Majd mindezek után elhajtottak.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Első videó: https://clipchamp.com/watch/nzJGJcWpGlS

Második videó: https://clipchamp.com/watch/WUabft39E3p

Megjegyzés:
Szerintem NonRP-nek minősül, amit csináltak.

Husi.

“Merj élni, meghalni bárki tud!”
2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Sziasztok!

Igen egy hölgy trásunkkal beszéltél úgy mint egy utolsó kapca ronggyal. Ne is haragudj te de pofátlankodsz oda hozzá éjjel 2-3 között amikor detektorozik. Majd meg kéred , hogy kockázzatok azt mondja nem, erre le droidozod, npczed. Majd miután kockázik veled egyet ad valamennyit és azt mondod neki , hogy csöves meg ilyenek. Kérlek szépen ne csodálkozz ha kihív minket , és kapsz egy jó pár ütést amiért egy hölgy társunkkal így kommunikálsz. Az autód azért lett elvíve, ami ellopva nem lett mivel ott voltam vele egész végig, mert nem akartuk , hogy nyusziként beülj és elmenjél vele. amint kiszálltam belőle, elhajtottál. Ezért követtünk és kaptál még egy pár tockost. Az indokunk teljes mértékben meg volt, halálodig tudtunk szerint IC ügynek minősül ha van indok. És itt meg volt. Várom az admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:

Nardo

Újonc
2022. 03. 22.
24
8
V4 karakter
Daniel Herdrich
Hello. Szerintem nem volt semmibaj azzal hogy megvertük és husi fenti válaszával teljes mértékben egyet értek. Ha az éjszaka közepén neki állsz pattogni valakinek mert nem akar veled játszani ne lepődj meg ha megvernek. Connors Dynamo is hamarosan megfogalmazza a válaszát

Utoljára szerkesztve:
  • Dühítő
Reactions: NikolasRiggan

TIBICsoki

Újonc
2023. 07. 15.
1
0
V4 karakter
Connors Dynamo
LV karakter
Connors Dynamo
Helló, Connors vagyok. igazából szerintem az indok megvolt a veréshez, talán annyit véthettem hogy az első ütést nem igazán rpztem le, ezen kívül szerintem nem volt semmi probléma, többiek véleményén vagyok én is.

Darkie

Under The Influence💜
2019. 01. 11.
263
395
open.spotify.com
V4 karakter
𝒮𝒽𝒾𝓇𝑜 𝒢𝒶𝓈𝒶𝒾
LV karakter
🥀
V2 karakter
🥀
Az érintettektől kérném azt az sms-t ha sms volt ami alapján megjelentetek ott.

Darkie

Under The Influence💜
2019. 01. 11.
263
395
open.spotify.com
V4 karakter
𝒮𝒽𝒾𝓇𝑜 𝒢𝒶𝓈𝒶𝒾
LV karakter
🥀
V2 karakter
🥀
Rendben. Nos akkor az indok meg volt de ezt kissé eltúloztátok szerintem érzitek ti is. Az hogy elviszem a másik autóját kérdés nélkül NonRP. Egyik pillanatban BMS-ben szerelek, másikban meg ezt művelem, eltöröm kezét lábát valakinek, elviszem a kocsiját, betörök hozzá mindezt egy beszólásért. Ütök párat a másikra majd dobok egyet a kockával a poén kedvéért. Követitek a garázsába, betörtök hozzá. Lehet móresre tanítani a másikat és annak határozottan nem ez a módja.
Szerveren NonRP jailek kiosztásra kerülnek mindhárom félnek a maga súlyosságával.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.