James Ronen - Matteresh

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Roland001

Zöldfülű
2019. 01. 10.
214
563
21
Gyál
V4 karakter
James Ronen
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
James Ronen

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Matteresh

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Helló.

Történt egy ATM rablás ahol a Bearcattel elütöttem egy fúrót (már 20 perce fúrtak és megöltek vagy 30 embert, szóval mindenki tűzparancsos volt). Látszódik a videón (saját videó), az admin és rablók szerint ez egy nem reális cselekedet, az indoklás: Nem ütsz el valakit egy 20 tonnás páncélozott autóval, másrészt abba is belekötöttek hogy én nem 30-al ütöm el, nos a Bearcat sebessége le van limitálva 30-ra szóval nekem teljesen lehetetlen átlépni azt a sebességet kivéve ha egy lejtőn megyek, de a videón is látszódik hogy 30-al mentem és pedig ez még a szabályos keretek között van, ha 100+-al ütném el az embereket igen is az már nem szabályos. Azért csináltam ezt hogy az életben lévő rendvédelmiseknek előnyt tudjak azzal szerezni hogy hátráltatom őket. Amikor felhoztam azt hogy ők nekem jönnek az mióta RP-s, videón látszódik hogy szembesávba jön, volt ideje látni reagálni, ő mégis nekem jön (a 20 tonnás tanknak), sajnos erre választ nem kaptam. Felteszem azt a kérdést hogyha nem üthetek el senkit, nem mehetek neki senkinek akkor mi értelme van a Bearcatnek, mert így semmi (nem az első eset hogy elütésre van használva).

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:

Matteresh

NaPoM
SzerverAdmin
v4
2023. 10. 30.
17
35
V4 karakter
Mathias Mursisson
LV karakter
-
V2 karakter
-
Szia!
Először egy sima kifagyás oda getelés miatt jöttem a report-ra,de a demonos srácok panaszkodtak arra,hogy a páncélkocsis játékos többször is nagyobb sebességgel neki ment erre küldték ezt a videót.

Direkt ki kérdeztem nagyobb admin véleményét és ts-en is egy másiktól.és közösen arra jutottunk,hogy irreális a dolog,hogy egy több tonnás kocsival át mész rajta.Csak azzal volt probléma,hogy aki fúrta azt elütötted.

Logokat elküdöm Privátban majd a FA/SA bíráló adminnak.további hozzá fűzni valóm nincs.

Roland001

Zöldfülű
2019. 01. 10.
214
563
21
Gyál
V4 karakter
James Ronen
is nagyobb sebességgel
Nagyobb sebességet le is írtam az AÜ alatt és a itt is hogy 30-al lehet maximum menni páncélos autóval, ezt a részét teljesen nem értem.
Itt már nem az elkapás volt a cél hanem hogy véget vessek az ATM fúrásnak.

Csak azzal volt probléma,hogy aki fúrta azt elütötted.
És akkor azzal nem volt probléma hogy mást ütök el, kicsit a saját szavadba vágsz bele, attól hogy még fúr nem változtat semmin, nem kap halhatatlanságot miközben fúr, tűzparancsos volt mindenki, ha tehettem volna le is lőhettem volna.

Amit akartam mindent leírtam, ha van még kérdés válaszolok, várom a bíráló FA/SA válaszát.

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
709
2 498
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Sziasztok, a bearcattel gyorsan menni egyszerűen lehetetlen, scriptes korlátozás van berakva rá amiatt mert nem lehet szétlőni az autót sem azt aki benne ül. Szeretném az elején leszögezni, hogy ezzel a kocsival is el lehet ütni embereket, ahogy minden másikkal is normális kereteken belül, van erre példa mindkét oldalról (rendvédelem - illegál), hogy akciók során megtörténik néha. Itt a problémát inkább azzal látom, hogy teljesen egyedül odamész egy ATM rabláshoz megváltani a világot egy ilyen megoldással, és elmondásod alapján itt már eleve nem is az elkapás a cél csak annyi, hogy megállítsd őket. Elütöd a fúrót, hogyan tovább? Rendvédelmisek nincsenek ott a közelben akik fel tudnának lépni ellenük. Folytatásba bele lehetne menni ez hogyan folytatódhatott volna, de egyik sem egy megnyerő opció azok közül ami nekem eszembe jutott. Az admin érvelése a nonrpnél csupán annyi volt, hogy bearcattel történt az elütés, ez nem állja meg a helyét azonban összességében amit csináltál továbbra is nonrp így a jailedet nem fogom semlegesíteni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.