Panasztevő InGame neve:
► James Ronen ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Matteresh ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen bírálat ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Helló.
Történt egy ATM rablás ahol a Bearcattel elütöttem egy fúrót (már 20 perce fúrtak és megöltek vagy 30 embert, szóval mindenki tűzparancsos volt). Látszódik a videón (saját videó), az admin és rablók szerint ez egy nem reális cselekedet, az indoklás: Nem ütsz el valakit egy 20 tonnás páncélozott autóval, másrészt abba is belekötöttek hogy én nem 30-al ütöm el, nos a Bearcat sebessége le van limitálva 30-ra szóval nekem teljesen lehetetlen átlépni azt a sebességet kivéve ha egy lejtőn megyek, de a videón is látszódik hogy 30-al mentem és pedig ez még a szabályos keretek között van, ha 100+-al ütném el az embereket igen is az már nem szabályos. Azért csináltam ezt hogy az életben lévő rendvédelmiseknek előnyt tudjak azzal szerezni hogy hátráltatom őket. Amikor felhoztam azt hogy ők nekem jönnek az mióta RP-s, videón látszódik hogy szembesávba jön, volt ideje látni reagálni, ő mégis nekem jön (a 20 tonnás tanknak), sajnos erre választ nem kaptam. Felteszem azt a kérdést hogyha nem üthetek el senkit, nem mehetek neki senkinek akkor mi értelme van a Bearcatnek, mert így semmi (nem az első eset hogy elütésre van használva). ◄
Megjegyzés:
► - ◄
Utoljára szerkesztve: