James Ronen, Adelynn Rose - Juuso Nyman Eivind Skaug [Lac]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Roland001

Zöldfülű
2019. 01. 10.
221
584
21
Gyál
V4 karakter
James Ronen
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
James Ronen, Adelynn Rose

Panaszra tett személy InGame neve:
Juuso Nyman, Eivind Skaug

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helló

Röviden a történet az volt hogy ketten elmentek rabolni, majd kiraboltak egy rendőrt Adelynn Rose-t. Megtaláltuk az autót majd lövöldözés alakult ki. A lövöldözés közepén valahogy Juuso-t a saját társa lelőtte és utána kilépett. Videó az egészről, Juuso elkezdett kúszni a híd felé majd a saját társa megöli animbol. Még az eset után írtam egy reportot amire Lac jött ki, az ügyön Juuso azt mondta semmit nem tudott a társáról hogy mit csinál mivel lő, teljesen értelmetlennek és nem tartom hihetőnek azt hogy két frakciótárs elmegy úgy rabolni, hogy semmit nem tudnak a másikról, nem beszélnek egy TS-en, Discordon.
[2024-12-07 14:14:50] [Output] : [14:14] Juuso Nyman: (( társamnak valszeg ))
[2024-12-07 14:15:36] [Output] : [14:15] Juuso Nyman: (( nem tudom mi csinálnt ))
[2024-12-07 14:16:05] [Output] : [14:16] Juuso Nyman: (( én nem tudom kiölt meg ))

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2024-12-07 14:04:40] [Output] : [2024.12.07 14:04:37] Eivind Skaug megölte Juuso Nyman játékost [Micro Draco] ))

Megjegyzés:
-

Lac

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 239
1 066
V4 karakter
Kayden Neal
Várom a válaszát.

Itwasmemate

Újonc
2023. 09. 29.
23
76
V4 karakter
Eivind Skaug
LV karakter
Lucas Winkler
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
James Ronen, Adelynn Rose

Panaszra tett személy InGame neve:
Juuso Nyman, Eivind Skaug

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helló

Röviden a történet az volt hogy ketten elmentek rabolni, majd kiraboltak egy rendőrt Adelynn Rose-t. Megtaláltuk az autót majd lövöldözés alakult ki. A lövöldözés közepén valahogy Juuso-t a saját társát lelőtte és utána kilépett. Videó az egészről, Juuso elkezdett kúszni a híd felé majd a saját társa megöli animbol. Még az eset után írtam egy reportot amire Lac jött ki, az ügyön Juuso azt mondta semmit nem tudott a társáról hogy mit csinál mivel lő, teljesen értelmetlennek és nem tartom hihetőnek azt hogy két frakciótárs elmegy úgy rabolni, hogy semmit nem tudnak a másikról, nem beszélnek egy TS-en, Discordon.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2024-12-07 14:04:40] [Output] : [2024.12.07 14:04:37] Eivind Skaug megölte Juuso Nyman játékost [Micro Draco] ))

Megjegyzés:
-
Szia! Adelynn Rose ki lett rabolva általunk, de rablás közben olyanokat mondott, hogy jobban járunk, ha nem raboljuk ki, illetve körözéssel fenyegetett. Ez egyértelműen PG, admint is hívtunk rá. Telapo közölte velünk, hogy lelépett az illető, majd azt mondta, hogy írjunk rá panaszkönyvet. Panaszkönyvet még nem írtunk rá. Mivel PG-zett, nem lett volna rajtunk körözés, nem lett volna lövöldözés. Kapásból semmis a lövöldözés. Ezt pedig kár beleírni, hogy "és utána kilépett.", ez csak arra megy ki, hogy minél jobban fokozva legyen a panaszkönyv, szerintem megvan ahhoz a jogom, hogy kilépjek, amikor akarok. RP vége volt, halálban vártam 3-4 percet, nem történt semmi. Máskor szóljatok, hogy ne lépjek ki, és akkor nem lépek ki.
Kitérve arra, hogy miért öltem meg Juusot: lentebb álltam, a helikopter mellett álló rendvédelmis lőttem, amikor láttam, hogy egy fekete autó behajt a hídra. A kocsit megtúrtam, majd láttam, hogy valaki fekszik a hídon. Reflexszerűen lőttem rá, nevét nem láttam, sem semmit, csak a feje látszódott, mivel a fahídon az oszlop eltakarta a testét is, tehát véletlenül sem tudhattam volna, hogy Juuso az. Nem kell értelmetlennek és hihetetlennek tartani azt, hogy nem beszélünk, mivel beszéltünk. Miután megöltem őt, utána közölte velem hívásban, hogy én öltem meg. Titeket pedig most is, mint mindig, a rosszindulat vezérel, és az, hogy mi mindenképp szankciót kapjunk. Várom az admin válaszát.

Roland001

Zöldfülű
2019. 01. 10.
221
584
21
Gyál
V4 karakter
James Ronen
Ezt pedig kár beleírni, hogy "és utána kilépett."
Ez nem azért került oda mivel hogy fokozzam, növeljem a szintet, szimplán csak hogy miért került megírásra a panaszkönyv és mi történt,
Kapásból semmis a lövöldözés.
Attól még hogy semmis lenne ugyanúgy történt szabálysértés, szerintem ezt te is tudod, felesleges ezzel mentegetőzni.
a helikopter mellett álló rendvédelmis lőttem
Én álltam a helikopter mellett, egy lövés nem jött el felém, végig a társadat lőtted.
Titeket pedig most is, mint mindig, a rosszindulat vezérel, és az, hogy mi mindenképp szankciót kapjunk.
Én egy RP folytatásban is benne tudnék lenni, csak hát sajnálatos módon nem tudtunk ilyet mert egyből léptél és mást nem tudtam tenni csak panaszkönyvet írni.
mivel beszéltünk
Tehát akkor beszéltetek ezt te most leírtad, a társad teljesen úgy tett mint ha először találkoztatok volna és semmiről sem tudtok, ha pedig szólt neked hogy te lőtted le őt akkor miért nem próbálsz valahogy jelezni és nem lenne ez.

Itwasmemate

Újonc
2023. 09. 29.
23
76
V4 karakter
Eivind Skaug
LV karakter
Lucas Winkler
Ez nem azért került oda mivel hogy fokozzam, növeljem a szintet, szimplán csak hogy miért került megírásra a panaszkönyv és mi történt,

Attól még hogy semmis lenne ugyanúgy történt szabálysértés, szerintem ezt te is tudod, felesleges ezzel mentegetőzni.

Én álltam a helikopter mellett, egy lövés nem jött el felém, végig a társadat lőtted.

Én egy RP folytatásban is benne tudnék lenni, csak hát sajnálatos módon nem tudtunk ilyet mert egyből léptél és mást nem tudtam tenni csak panaszkönyvet írni.

Tehát akkor beszéltetek ezt te most leírtad, a társad teljesen úgy tett mint ha először találkoztatok volna és semmiről sem tudtok, ha pedig szólt neked hogy te lőtted le őt akkor miért nem próbálsz valahogy jelezni és nem lenne ez.
Címben benne van, hogy miért került megírásra a panaszkönyv, kár ezzel mentegetőzni, hogy ezért írtad bele.
Nem mentegetőzök, nem szándékosan lett lelőve, de gondolom nem olvastad végig.
Akkor valószínűleg te más lövöldözésben vettél részt, ha feléd nem érkezett lövés. Nyilván, társaidat pártolod, értékelem az igyekezetet, de majd el lesz bírálva ez, hogy feléd egy lövés sem érkezett. Gondolom az a 10-15 golyó, amit ellőttem rád, elpárolgott menetben.
Gondolom nem olvastad azt a részt, hogy 3-4 percet vártam. Nincs mit folytatni egy olyan rpn, ami semmis lenne.
Leírtad, hogy leléptem. Hogyan jelezzek, ha leléptem? Saját magad ellen beszélsz.

Anomyle

I never asked for this.
2019. 02. 18.
255
164
20
V4 karakter
Adelynn Rose
Sziasztok!

Először is kitérve az első részre, annyit mondtam,
[2024-12-07 14:47:29] [Output] : Adelynn Rose mondja: Jobban jártok
Nem gondolnám PG-nek azt, mert tudom ha együtt müködök nem leszek megölve, együtt müködés alatt azt értem mindent oda adok stb, nem kezdek el lövöldözni hiába van nálam fegyver, de ez régen is így volt, volt amikor a játékos csak a beszólásai alapján kapott pg jailt, de ebben az esetben nem gondolmán, hogy releváns.

szerintem megvan ahhoz a jogom, hogy kilépjek
Azzal semmi probléma nincsen, hogy kiléptél, ezért született PK hanem a szerveren intéztük volna!
megtúrtam, majd láttam, hogy valaki fekszik a hídon. Reflexszerűen lőttem rá, nevét nem láttam, sem semmit, csak a feje látszódott, mivel a fahídon az oszlop eltakarta a testét is, tehát véletlenül sem tudhattam volna,
Ezt még el is lehetne képzelni ha nem animban lett volna, onnantól, hogy animban van rendvédelmisre sem pazarolnád a lőszert, eléggé az jön, le hogy társadat szeretted volna lelőni, főleg, hogy AK volt nála.

Titeket pedig most is, mint mindig, a rosszindulat vezérel, és az, hogy mi mindenképp szankciót kapjunk.
Nincsen erről szó, IC szankciót cserélitek OOC szankcióra, engem az sem zavar, ha nem kapsz jailt csak már évek óta büntetendő az, hogy ha lelövöd a társad cuccai mentése érdekében. De ha rosszindulat a szerveren társad folyamat belekötött abban, hogy hogyan lett elgázolva, ami mindkettő szemszögből látszik, hogy lagg volt!

Lac dönt a bizonyítékok alapján

Lac

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 239
1 066
V4 karakter
Kayden Neal
Magáról a rablásról szeretnék kérni egy logot.

Eivind Skaug, neked van videód a lövöldözésről?

Itwasmemate

Újonc
2023. 09. 29.
23
76
V4 karakter
Eivind Skaug
LV karakter
Lucas Winkler
Sziasztok!

Először is kitérve az első részre, annyit mondtam,
Nem gondolnám PG-nek azt, mert tudom ha együtt müködök nem leszek megölve, együtt müködés alatt azt értem mindent oda adok stb, nem kezdek el lövöldözni hiába van nálam fegyver, de ez régen is így volt, volt amikor a játékos csak a beszólásai alapján kapott pg jailt, de ebben az esetben nem gondolmán, hogy releváns.

Azzal semmi probléma nincsen, hogy kiléptél, ezért született PK hanem a szerveren intéztük volna!

Ezt még el is lehetne képzelni ha nem animban lett volna, onnantól, hogy animban van rendvédelmisre sem pazarolnád a lőszert, eléggé az jön, le hogy társadat szeretted volna lelőni, főleg, hogy AK volt nála.

Nincsen erről szó, IC szankciót cserélitek OOC szankcióra, engem az sem zavar, ha nem kapsz jailt csak már évek óta büntetendő az, hogy ha lelövöd a társad cuccai mentése érdekében. De ha rosszindulat a szerveren társad folyamat belekötött abban, hogy hogyan lett elgázolva, ami mindkettő szemszögből látszik, hogy lagg volt!

Lac dönt a bizonyítékok alapján
Ha ilyeneket mondasz, akkor máskor megölünk, és nem tudsz bejelenteni. Ennyire egyszerű. Egy gond van, nem ölhetünk meg, mert DM. Két fegyveresnek nem fogsz ilyet mondani. Egy Glockkal pedig ha lövöldözhetnél is, akkor sem sok értelme lenne lőni két emberre. Ez pedig, hogy "együtt müködés alatt azt értem mindent oda adok stb,", nyilvánvaló, hogy ideadod a tárgyakat, sőt, ide sem kell adnod, ugyanis mi vesszük el. Nem opcionális, hogy ideadod-e az elvett tárgyakat. A pazarlás részre annyit tudok írni, hogy rendkívül nagy pazarlás, hogy egy animban fekvő rendvédelmisre ellövök 5 lőszert, ami 10 ezer dollár. Nem releváns, hogy a társamnál AK van. Lentről látnom kellett volna, hogy egy fentebb fekvő embernek a hátán milyen fegyver van?
Ahogy elnézem, te sem olvastad el a panaszkönyvet. Harmadjára is leírom, nem szándékosan lett megölve, cuccmentés szóba sem kerül. Szimplán ismételed a haverjaidat. Gázolásra áttérve, teljesen nonrp, mi sem gázolunk el. Érdekes módon pont akkor volt lagg, amikor valakit 100-150-el kell elgázolni. Milyen érdekes, nem?

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Lyall és Dani.

Itwasmemate

Újonc
2023. 09. 29.
23
76
V4 karakter
Eivind Skaug
LV karakter
Lucas Winkler
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - Muurayi
Magáról a rablásról szeretnék kérni egy logot.

Eivind Skaug, neked van videód a lövöldözésről?
Az előrpről kéne log?
Nincs videó.

Itwasmemate

Újonc
2023. 09. 29.
23
76
V4 karakter
Eivind Skaug
LV karakter
Lucas Winkler
10.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! Büntetés: 30 büntetőpont. - Muurayi

Lac

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 239
1 066
V4 karakter
Kayden Neal
Kettő fegyveresnek nem fogsz ilyet írni, hogy:
[2024-12-07 14:47:33] [Output] : Adelynn Rose mondja: Ha nem raboltok ki
[2024-12-07 14:47:36] [Output] : Adelynn Rose mondja: Hanem körözést kaptok
Itt sajnos nem elég, hogy együttműködsz, arra is figyelni kell, hogy mit mondasz. Konkrétan megfenyegeted a fegyvereseket, hogy ne raboljanak ki, mert körözést fognak kapni.

Eivind, tekintettel arra, hogy a szemszögedről nincsen videó, így James Ronen videóját tudom figyelembe venni. Legközelebb próbálj meg figyelmesebb lenni, nyilván nem az animba lévő társadat fogod lőni, hanem a rendvédelmet, akik szintén lőnek rád.

Elütést még a szerveren megbeszéltük, eléggé laggos is volt, Rosenak elmondtam, hogy legközelebb mérlegelve hajtsa végre azt.

Összeségében pedig,
Adelynn Rose 90 percet fog kapni PG miatt,
Eivind Skaug 120 percet fog kapni NonRP miatt.

Jogos a panasz, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.