- 2019. 01. 10.
- 35
- 91
- V4 karakter
- Justin Roderick
- LV karakter
- James Roderick
- V2 karakter
- James Roderick
Neved:
< James Roderick >
A ban időpontja:
< 2022-01-17 21:08:08 >
A ban időtartama:
< Végleges. >
Neve, aki bannolt:
< Burak. >
A ban oka:
< Adminszídás. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Helló, Lassan 1éve és 6hónapja hogy kivagyok bannolva. Ez alatt az idő alatt volt időm gondolkozni át értékelni a helyzetet mielőtt bármit is cselekednék. Nagyon-nagyon szeretnék vissza térni a szerverre. Nagyon hiányoznak a jó barátok akiket megismertem ez idő alatt. Annyira rossz látni, hogy érkeznek a sok új frissítések és nem tudok részese lenni és kipróbálni ezt a sok újdonságot. A bannom előtt nem voltam sose jailba se bannolva. Volt időm megváltozni és mostmár szeretném komolyan venni a szervert és újra játszani. A story annyi, hogy haverral kitaláltuk, hogy elmegyünk autókázni így este felé. Majd bementünk a szerelőbe mert összetört az autó és kifelé jövet mondtam havernak ic, hogy ”Ha a fas*zopás kijönne letenni a széfet, akkor el lehetni adni a házat” és ezután pár percre jött Burak és közölte velem a rossz hírt. Hibáztam, az tény. Ezer-s egy millárdszor megbántam már, hogy ezt szót ki is ejtettem a számon. Úgy érzem, hogy ez alatt a másfél év alatt volt időm megkomolyodni és rájönni, hogy mit is követtem el. Szeretnék még egyszer teljes szívemből bocsánatot kérni a csúnya beszédem miatt és ezzel megszeretném ígérni, hogy ez többször nem fog megtörténni. Köszönöm ha elolvastad, legyen Szép Napod! >
Utoljára szerkesztve: