Elutasítva James Roderick -->Burak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

danifiam

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
35
91
Nyíregyháza
V4 karakter
Justin Roderick
LV karakter
James Roderick
V2 karakter
James Roderick
zoldlogo.png

Neved:
< James Roderick >

A ban időpontja:
< 2022-01-17 21:08:08 >

A ban időtartama:
< Végleges. >

Neve, aki bannolt:
< Burak. >

A ban oka:
< Adminszídás. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< 1éve és 2hónapja, hogy kivagyok bannolva. Ez idő alatt volt időm gondolkozni, át értékelni a helyzetet mielőtt bármit is tennék. Nagyon szeretnék visszatérni a haverok közé a szerverre, újra jó rp-kben részt venni. Nagyon rossz látni, hogy jön ez a sok új frissítés és nem vehetek részt benne. 4év és 100ezer perc alatt egyszer sem voltam jailbe, se bannolva. Igazából bármit megtennék az unban cserébe, hogy élvezhessem újra a szerver adta lehetőségeket. A story ott kezdődik, hogy egyik haverral elmentünk kocsikázni így este felé. Majd bementünk szerelőbe és kifelé jövet azt mondtam havernak ic, hogy "Ha a fas*zopások kijönnének lerakni a széfet, akkor el lehetne adni a házat" és egy pár percre rá meg is kaptam a bannom. Hibáztam, az tény. Viszont szeretnék tőlled Burak teljes szívemből bocsánatot kérni, rossz tetteim miatt. Ne haragudj Burak, de ha tudnál adni még egy esélyt, hogy játszhassak a szerveren azt nagyon megtudnám hálálni és megmutatnám milyen vagyok igazából is és szeretném komolyan venni a szervert megint. Köszönöm ha elolvastad, legyen Szép Napod! >

danifiam

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
35
91
Nyíregyháza
V4 karakter
Justin Roderick
LV karakter
James Roderick
V2 karakter
James Roderick
Lényegében nem szándékoztam szídni senkit sem, csak IC ezt a megjegyzést tettem, hogy ha "Jönnének a fas*zopások letteni a széfet akkor eltudnám adni a házat". Próbáltam ezt Burakkal megbeszélni, de valahogy nem sikerült dülőre jutni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.