B
Bazsa9999
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Balázs ~
[#2] Korod:
~ 23 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2-3 éve most jelenleg ezen a seen V2 van uj vagyok elöször ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ 300 perces admin jalil jogtalan de mivel kihagyásom volt a munkám miatt nem tudtam Pk megnyitni https://imgur.com/p1viHeM ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék mert ugy érzem hogy megtudom mutatatni hogy hallássérülésem ellenére is megtudjam mutattni az embereknek hogy a betegségem nem számit mivel nem folyásolom be a játékban szoval ugy érzem együtt tudnék müködni a másik playerekel megtudnám mutatni mire vagyok képes plusz szeretném ha elfogadnának az emberek hogy én milyen ember vagyok ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Azért mert én ugy érzem hogy én csapatban szeretek dolgozni vagyis meglehet engem kedvelni probálok mindenkinek az elvárásaihoz kapcsolodni hogy ugy értsem pozitiv ember vagyok csapatmunkánként dolgozok nem szarom le a másikat vagyis ha valakinek valamilyen probélmája van akkor probálok segiteni a másiknak vagyis én is megszeretném mutatni hogy képes vagyok a feladatomat elvégezni itt a NAV ban elöször szerveren nehezen fogadtak el de mégis megkedveltem és most kiprobálom itt hogy itt is elfogadnak e ((Remélem))! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Sziasztok Balázs vagyok 23 éves Csongrád-Csanád Megyében élek.Na mielött a formaságokat elmondtom de van egy betegségem ami nem más mint Hallássérült vagyok na szoval ez 3 éves koromban tortént ami sajnos orrmandula gyulladásához vezetett ami sajnos mind 2 fülemre rá ment ami sajnos nem gyógyitható de nem kell megsajnálni engem mivel jol élek minden jol megy az évem során na szoval számítógép szerelő karbantartó vagyok amit elvégeztem ez a szakmám de jeleneleg a munkahelyemen Étteremben dolgozom. Pozitiv tulajdonságaim: Nagyon segitőkész vagyok meghallgatom a másokat szeretek csapatban dolgozni. Negativ tulajdonságom:Néha megmondtom a véleményemet hogy mi nem tetszik nekem. Néha ideges leszek ha valami megbánt vagy valaki megsért engem a hallásom ellenére.Na szoval pl egy frakcióba jelentkeznék remélem nem fogtok engem a Ts en sértegetni elöször kérdezzetek meg engem és szivesen elmondtom Hobby: Kerékpározok,Számitógépeket bütykölök szeretek javitgatni ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~James R Lossen ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos 1985.03.15 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Nemzeti Adó Vámhivatal feladta azt hogy Ellenőrize a határokon a gépjármüveket hogy találnak e kábitószert az adott kocsiban vagy bármilyen illegális dolgokat.Számitógépen keresztül vagy személyesen ellenőrizni a bejelentett cégeket vagy normálisan befizettett adókat aki nem fizette akkor Adócsalásért le tartoztattni vagy kihallgatni. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Ugy csinálnám elöször hogy felszólitom a gépjármüvet megaphonen keresztül majd félre áll majd jelentem a rádióba az egység szám ot milyen kocsit igazoltatunk majd ha kiszáll a sofor majd mi is kiszállunk majd bemutatkozok hogy pl. James R Lossen vagyok a Nemzeti Adóvámhivataltól majd elkérem a fontos iratokat a sofőrtöl majd bejelentem a rádióba vagyis majd megnézzem az MDC be hogy körözött e a személy/Jármü ha nem minden rendben van akkor vissza adom az iratokat ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Van ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Azért mert ugy érzem hogy tudok csapatban dolgozni szeretnék a cégnek segiteni minden erőmet bele szeretném adni hogy jó csapataban dolgozzunk a NAV nál hogy minden jol müködjön és azért válaszanak mert én a hivatásnak dolgozok ugy értve nincs családom csak egy magam vagyok szoval csak a munkának élnék vagyis arra koncentrálnék semmi másra nem.Jól tudok csapatban dolgozni fegyelmezett ember vagyok nem ez a kapkodos tipus figyelek a feletteseimre mit mondanak nekem majd.Nem pofázzok vissza tipus vagyok hanem csendben marados tipus vagyok. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Bejelentett cégek ellenőrzése,Adóhivatalos ügyek intézzése,Határok ellenőrzése mielött átengedik a határon,Adócsalásért körözött személyek rajtaütése ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Sokkolót akkor használhatok ha fegyvertelen a gyanusitott de menekülésre fogja magát akkor kénytelen vagyok sokkolóval rá löni hogy mozgásképtelené tegyem.Gumibotot akkor használhatok ha pl valaki rám támad hátulrol vagy fegyház kiséret során támadás lesz akkor kénytelen vagyok nem erősen hanem enyhén a lábszárára ütni, Éles fegyverrel: Ha ugy érzem a társam veszélyben vagy vagyis éles lövés következik vagy megsérült a társam de fedezékben vagyunk de jönnek a gyanusitottak akkor természetesen erősitést kérek a rádióba majd lövök a gyanusitottra mivel megkell védenem az életemet meg a társamét.Sokkolóval pl nem lőhetek a kocsira mivel visszapattanhat a lövedék vagyis a kocsira csak élesen lehet lőni ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Tisztelt Nemzeti Ad- Vámhivatal Igazgatósága!
Jelentkező Neve: James R Lossen Születési helye: Los Santos 1985.03.15 . Apja neve Hector R Lossen Anyja neve. Amelia R Lossen. 10 évesen Apukámat elveszitetettem egy rendőrségi üldözés során majd a gyanusitott fejbe lőtte az apámat Los Santosban majd én ugy döntöttem hogy megfogadtam apámnak hogy valamelyik rendvédelmi szervben fogok jelentkezni majd ezután elkezdtem a jogositványomat lerakni majd egyetemre jelentkeztem ami San Fierro Police Departman School iskolába jelentkeztem majd ezután 5 éves vizsga után sikeresen letettem a diplomámat majd elkezdtem a munka után keresni amikor megpillantottam hogy önöknél van Tagfelvétel gondolkoztam hogy megpályázom önöknél a Hallgatói állást
Tulajdonságaim:Szeretek csapatban dolgozni,Pozitiv ember vagyok szeretek a másoknak segiteni vagy meghallgatom a probélmait,Fegyelmezett ember vagyok,magabiztos ember vagyok hogy nézzem a jo és a rossz oldalát ~
Rajmi válasza:Helyezem.
Moderátor által szerkesztve, ekkor: