I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Szabó Gergő! ~
[#2] Korod:
~ Jelenleg 14 éves vagyok! ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ (15 nap, 7 óra és 51 perc (22071 perc)! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/r6CsChM! ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Már nagyon régóta fűzödöm a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz mivel seemta v3 szervereén és voltam jelen a frakcióban és nagyon megtetszett ezért szeretném itt is kamatoztatni tudásomat,s megtapasztalni hogy milyen a v2-es NAV.! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ MIért pont engem?
-Kitartó vagyok
-Csapatban jó munkaerő
-Kritikát értékelő s majdan abból könnyedén tanuló! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Elöszőr is sziasztok engem Szabó Gergőnek hívnak ahogy már a lap elején említettem.Jelenleg 14 éves vagyok 8.osztályt taposom.Az Arany János Általános iskolában tanulok jelenleg.Legtöbb időmet a gépezésre szeretem fordítani amikor csak tudom.De azért a magán életemet is élem mivel rendszereséggel járok sportolni,kerékpározni,futni.Minden hétvégén moziba is szoktunk járni a haverokkal illetve néha egy kis alsó korhatáros discoba is elszoktunk menni ha kedvünt támadja.Amit fontos rólam tudni hogy jól bírom a kritikát illetve az opcém szavak használatát,de természetesen egy határig.Jónak tartom magamban hogy pozitiv vagyok,és optimista. Átlagossan egy nap ahogyan már említettem 8-10 órát tudok gép előtt ülni de nme minden nap mivel amikor tudok keresek magamnak elfoglaltságot.Emelett nemrégiben hagytam abba a sportolást,azóta és keresgéltem de a mostani kialakult helyzetre való tekintetetel nem nagyon tudok itthonról sokat kimozdulni ezért maradt a gépezés,azon belül is az MTA.! ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ James R Laurence! ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos 1993.08.16! ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határok ellenőrzése
-Különböző cégek vállakozások ellenőrzése
-Esetleges alosztályok közül a MERKÚR a behatolás a főbb feladata! ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Nézzünk egy példát
Egy frakció társammal éppen járjuk San Fierro utcáit mikor is egy "huláginul" vezető embert szemezünk meg azonnal felkapcsoljuk a fényhídat illetve adott helyzetben a hangjelzést félre állítjuk.
-Miután meggyözüdtünk arról hogy járművét leálította oda sétálunk hozzá bemutatkozunk(*név* rendfokozat jelvényszám)mihelyst ez megtörtént iratokat kérek majd egy nevet és egyeztetem az illetővel,miután mindent rendben találtunk tiszteletet megadva az adott állampolgár felé elköszönünk további jó utat kivánunk számára majd ő is s majdan mi is tovább haladunk! ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Jelenleg nincs! ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Jó fizikumom
-Gyors reagálási képességem
-Csapatban jól dolgóz személyiségnek tartom magam,s ezzel szeretném a NAV társaságát erősíteni jelenlétemmel! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ adószakmai ügyekért
adó- és vámszakmai hatósági és felügyeleti ügyekért
bűnüldözési és nyomozóhatósági feladatok ellátásáért
vámszakmai és nemzetközi ügyekért! ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az adótt éppen intézkedés alá vont személy nem követi utasításainkat vagy akár erőszakosnak tűnik s erőlteti erőszaknak jelenlétét! ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Vezetéknév: Capone.
Utónév: james.
Nem: férfi
E-mail:james.r.laurence@seemail.com
Telefonszám: 38761120144950
Születési dátum: 1993.08.17.
Lakcím: Los Santos, Grov Street A/4
Város: Los Santos.
Nyelvismeret:Folyékonyan tudok angolul beszélni, amiből középfokú nyelvismeretem is van. Német nyelven is tudok beszélni, de arról nincs íráros bizonyítvnyom.
Magamról: james r laurencevagyok, 1993.08.16-én születtem a Los Santos Medical Center-ben. 3 éves koromban a szüleimmel elköltüztünk Palomino Creek-be. Az általános iskolát Los Santosban végeztem közepes tanulóként, majd a középiskolai tanulmányaimat San Fierro-ban folytattam. Középiskolában is közepes tanuló voltam. Középfokú végzettséget tettem, érettségivel. A középiskola után A Los Santos-i főiskolán végeztem, és mivel a szüleim nyomdokait szerettem volna követni, ezért elöszőr egy rendőrséghez jelentkeztem nyomozói posztra. A diplomám is meg lett belőle. Az egyetem után egy rendőr őrsön kezdtem el dolgozni, de mivel nem szerettem volna távol lenni a családomtól, ezért haza jöttem. A németet csak hobbi szinten tanultam.Egy félre botlásom s hibám miatt le szereltem a rendőrségtől.Ezt követően elkezdtem mással foglalkozni otthon vontató horgokat készíteni vontató köteleket stb..Mikor is elgondolkoztam rajta hogy miért is hagytam ott a rendőrséget.Azért is jelentkezem,mivel szeretném magam kipróbálni ebben a foglalkozási körben..! ~
Jack válasza:12 órád van frissíteni v2 karakter neved