- 2019. 08. 27.
- 52
- 31
- LV karakter
- Declan Roloff
- V2 karakter
- Noah Duffield
Neved:
< James Piccolo >
A ban időpontja:
< 2020/03/06 >
A ban időtartama:
< 2030/01/01 >
Neve, aki bannolt:
< Puporka >
A ban oka:
< Kaszinó előtti dm >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szeretnék újra játszani ezen a szerveren és újra ehez a közösséghez tartozni. Sok év után, ezen a szerveren kezdtem ujra az rp-t, és nagyon megfogott, nem lennék hajlandó más szerveren játszani. Nagyon akarnám ezt az egészet, a ban óta eltelt egy kis idő és nagyon sokat gondolkodtam a történteken és nagyon megbántam, átgondoltam mindent ami akkor este megtörtént és tény és való nem kellet volna ezt cselekednem. Ez volt az első dm-m, de az utolsó is abba biztosak lehettek, mivel megtanultam a leckét egy életre. Elnézést szeretnék kérni mindenkitől aki érintett volt ebben, szivből sajnálom ami történt. Megbántam, de bizonyitani szeretnék magamnak és nektek, hogy igenis ide való vagyok, hogy tisztességesen tudok játszani ezen a szerveren, hogy többet nem hibáznék, és egyetlen egy panasz se lenne rám arra mérget vehettek.Tudom hogy nehéz megbízni másokban, és ezt én is elismerem, de ha nem szeretném mindennél jobban ezt az egészet, akkor nem nyagatnálak titeket hétről hétre az unbannal. Bizonyítani szeretnék de esélyt se kapok rá.Ha kapnák egy utolsó, de utolsó esélyt, higyjétek el bizonyítanák, a bizalmatokat kérem, és hidjétek nem fogjátok elvesziteni bennem, mivel mást sem akarok jobban mint ezen a szerveren játszani, rp-zni. Köszönöm, hogy végig olvastátok. >
Utoljára szerkesztve: