9
I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Nagy Szabolcs! ~
[#2] Hány éves vagy?
~ 19 éves vagyok! ~
[#3] Játszott perceid száma?
~ 57717! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ JAIL("Jail" szóra kattintva tekinthető meg)! ~
[#4] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ BAN("Ban" szóra kattintva tekinthető meg! ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék a szervezet tagja lenni mert mindig is a legális RP közel ált hozám,már voltam a frakcióban, csak akkor más ember vezette, és szeretném újra kipróbálni a frakciót a jelenlegi csapattal. ! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Voltam rendvédelmi frakcióba,megbízható vagyok,nagyon sokat tudok aktív lenni a szerveren,szeretek csapatban,éretten tudok gondolkodni,korra tapasztalt vagyok ! ~
[#6] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Voltam rendvédelmi frakcióba csak más szerveren.! ~
[#6] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Hétköznap 2-3 órát bírnék a munkára fordítani.Hétvégente 4-5 órát tudnék a munkára fordítani ! ~
[#7] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Sziasztok Nagy Szabolcs,19 éves vagyok.Békés megye megye jogú városában élek jelenleg, Békéscsabán.Egy szakközép suliba járok és 12. osztályos vagy,víz-gáz központi fűtés rendszer hálózat szerelőnek tanultam és most érettségin vagy hogy ha meglesz az érettségi elvégzem a MÁV jegyellenőri vagy a Mozdonyvezetői képzésre.Szabadidőmbe általában focizni,horgászni,gépezni,zenét hallgatni és zenéket feldolgozni de sok időt szoktam tölteni a haverokkal is.Általában Electro House zenéket szoktam hallgatni de szívesen hallgatok más műfajú zenéket is.Nagyon szeretek utazni minden álmom egyszer eljutni Amerikába és ha lesz rá lehetőségem kiköltözni. ! ~
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ James O Marus! ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos Idlewood 251995 Szeptember 26! ~
[#2] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ Személyigazolvány,Jogosítvány (Személyigazolvány,Jogosítvény szóra kattintva tekinthető meg! ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ ÁFÁ-s számla ellenőrzés hogy ad-e számlát,határ ellenőrzés,rutin igazoltatások,gyanúsított megfigyelése,kamionok papírjai átvizsgálása illetve a pótkocsi ellenőrzése! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ határon áthaladó járművek illetve személyek iratai ellenőrzése illetve csomagtartó illetve ruházat átvizsgálás,körözött személyek illetve járművek elkapása! ~
[#7] Előző munkahelyei?
~ OKF,OMSZ! ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Igen,piros lámpán való áthaladás ! ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Bemutatkozok mondom a nevem a jelvényszámom ,elkérem az iratait,megnézem az iratai egyeznek-e ha nem akkor szankciónálom,ha egyeznek akkor átvizsgálom a csomagtartójáét és a ruházatát! ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Határozott vagyok,tudok vezetni,sok szabadidőm van,rugalmas vagyok ,szeretek feladatokat magamra vállalni ,szerete, a kihívásokat,szeretem az extrém helyzeteket. Türelmes,kedves állampolgár vagyok. ! ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha tüzet nyitnak rám de (nem áll fent a PG veszélye) Illetve megtámadnak és önvédelemből ! ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ James O Marcus vagyok 1995.09.26.án Los Santosba születtem.Egyedül élek egyke gyerek vagyok a családban.Egészség ügybe tanultam,illetve abban is helyezkedtem el 2 évig dolgoztam a szakmába.Át lettem helyezve a tűzoltósághoz mint gépjármű sofőr.21 évesen elvégeztem egy vagyonőri képzést és utána abba dolgoztam 2 évig és megszűnt a munkahelyem és most szeretnék újra dolgozni a rendvédelmi pozícióba dolgozni ! ~
I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Nagy Szabolcs! ~
[#2] Hány éves vagy?
~ 19 éves vagyok! ~
[#3] Játszott perceid száma?
~ 57717! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ JAIL("Jail" szóra kattintva tekinthető meg)! ~
[#4] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ BAN("Ban" szóra kattintva tekinthető meg! ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék a szervezet tagja lenni mert mindig is a legális RP közel ált hozám,már voltam a frakcióban, csak akkor más ember vezette, és szeretném újra kipróbálni a frakciót a jelenlegi csapattal. ! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Voltam rendvédelmi frakcióba,megbízható vagyok,nagyon sokat tudok aktív lenni a szerveren,szeretek csapatban,éretten tudok gondolkodni,korra tapasztalt vagyok ! ~
[#6] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Voltam rendvédelmi frakcióba csak más szerveren.! ~
[#6] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Hétköznap 2-3 órát bírnék a munkára fordítani.Hétvégente 4-5 órát tudnék a munkára fordítani ! ~
[#7] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Sziasztok Nagy Szabolcs,19 éves vagyok.Békés megye megye jogú városában élek jelenleg, Békéscsabán.Egy szakközép suliba járok és 12. osztályos vagy,víz-gáz központi fűtés rendszer hálózat szerelőnek tanultam és most érettségin vagy hogy ha meglesz az érettségi elvégzem a MÁV jegyellenőri vagy a Mozdonyvezetői képzésre.Szabadidőmbe általában focizni,horgászni,gépezni,zenét hallgatni és zenéket feldolgozni de sok időt szoktam tölteni a haverokkal is.Általában Electro House zenéket szoktam hallgatni de szívesen hallgatok más műfajú zenéket is.Nagyon szeretek utazni minden álmom egyszer eljutni Amerikába és ha lesz rá lehetőségem kiköltözni. ! ~
II. PARAGRAFUS
IC rész
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ James O Marus! ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos Idlewood 251995 Szeptember 26! ~
[#2] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ Személyigazolvány,Jogosítvány (Személyigazolvány,Jogosítvény szóra kattintva tekinthető meg! ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ ÁFÁ-s számla ellenőrzés hogy ad-e számlát,határ ellenőrzés,rutin igazoltatások,gyanúsított megfigyelése,kamionok papírjai átvizsgálása illetve a pótkocsi ellenőrzése! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ határon áthaladó járművek illetve személyek iratai ellenőrzése illetve csomagtartó illetve ruházat átvizsgálás,körözött személyek illetve járművek elkapása! ~
[#7] Előző munkahelyei?
~ OKF,OMSZ! ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Igen,piros lámpán való áthaladás ! ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Bemutatkozok mondom a nevem a jelvényszámom ,elkérem az iratait,megnézem az iratai egyeznek-e ha nem akkor szankciónálom,ha egyeznek akkor átvizsgálom a csomagtartójáét és a ruházatát! ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Határozott vagyok,tudok vezetni,sok szabadidőm van,rugalmas vagyok ,szeretek feladatokat magamra vállalni ,szerete, a kihívásokat,szeretem az extrém helyzeteket. Türelmes,kedves állampolgár vagyok. ! ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha tüzet nyitnak rám de (nem áll fent a PG veszélye) Illetve megtámadnak és önvédelemből ! ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ James O Marcus vagyok 1995.09.26.án Los Santosba születtem.Egyedül élek egyke gyerek vagyok a családban.Egészség ügybe tanultam,illetve abban is helyezkedtem el 2 évig dolgoztam a szakmába.Át lettem helyezve a tűzoltósághoz mint gépjármű sofőr.21 évesen elvégeztem egy vagyonőri képzést és utána abba dolgoztam 2 évig és megszűnt a munkahelyem és most szeretnék újra dolgozni a rendvédelmi pozícióba dolgozni ! ~
Utoljára szerkesztve: