James Lovato :
► Válaszod ◄
A ban időpontja:
► 2023.08.01. 19:52 ◄
A ban időtartama:
► soha ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Levi ◄
A ban oka:
► Adminszidás, FUN, Súlyos NonRP ◄
Azért szeretném kérni a banom feloldását, mert megértettem, hogy az adminisztrátorokkal való tiszteletteljes kommunikáció elengedhetetlen a közösség harmonikus működéséhez. Az adminisztrátorok és a játékosok közötti tiszteletteljes kapcsolat alapvető a szerver szabályainak betartásában és az egész közösség jólétében. Az adminisztrátorok munkáját komolyan kell venni, és biztosítanom kell, hogy nem sértem meg őket, még akkor sem, ha egy-egy helyzet frusztráló lehet.
A "FUN" vagy tréfálkozás során elkövetett cselekedeteim nem voltak szándékosak, és nem akartam megsérteni senkit. Sajnos, néha a humor nem mindig jön át mindenki számára ugyanúgy, és lehet, hogy az én szándékaim nem voltak egyértelműek mások számára. Azonban most már tudom, hogy a játék során a viccelődéseket is úgy kell bánni, hogy az ne zavarja a közösség többi tagját, és tiszteletben kell tartanom az ő élményüket is.
A "Súlyos NonRP" megszegése is olyan hiba volt, amit most már teljes mértékben felismertek. A RP alapú játék lényege a beleélés és a történetmesélés, így az ilyen típusú viselkedés nemcsak a saját élményemet rontotta, hanem másokét is. Ezért szeretnék elnézést kérni mindazoktól, akiket zavartam, és biztosítani őket arról, hogy tanultam a hibáimból.
Mostanra teljes mértékben átgondoltam a szabályokat és azokat a viselkedési normákat, amik a szerveren elvárták tőlem. Bízom benne, hogy a jövőben képes leszek másokkal együttműködve, tiszteletteljes módon élvezni a játékot, és hozzájárulni a közösség pozitív légköréhez. A banom feloldása lehetőséget adna számomra, hogy helyrehozzam a hibáimat és újra része lehessek annak a közösségnek, amit mindig is tiszteltem.
Kérem, vegyék figyelembe, hogy most már valóban más szemmel nézem a szabályokat, és többet nem fogok olyan hibákat elkövetni, amelyek miatt ismét büntetést kellene kapnom. Remélem, hogy megbocsátanak, és újra bizalmat adnak nekem, hogy teljes mértékben élvezhessem a szerver nyújtotta élményeket.
:
► ◄
Megjegyzés:
► Sok haverom játszik,visszamennék énis.
◄