Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Körmendy Balázs vagyok és 15 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 10864 játszott perccel rendelkezem jelenleg, de ez napról-napra legalább 500 perccel gyarapodik. >>
Mi az SGH feladata?
<< Adminok jobb kezének kell lenni admin segédként. A PM-ekre válaszolni. Tanítani/segíteni a kezdő játékosoknak. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segíteni a szervernek, szeretném a játékosokat segíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Igazából nem mondom magam jobbnak bárkinél, csak szimplán szeretek segíteni az embereknek. Segítőkész vagyok és nyugodt. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 8-9 órát, hétköznap 5-6 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/CdR7vIL >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/1EmmPWo >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Segítőkész vagyok, türelmes vagyok, maximalista vagyok.
negatív: Van hogy kicsit elszakad a cérna, de ilyenkor kicsit zenét hallgatok és megnyugszok, ami nem érdekel arra nem nagyon fordítok figyelmet, kicsit sértődékeny vagyok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék, de majd csak 1-2 hónap múlva, mivel először meg szeretném szokni/tapasztalni itt a SeeMTA szerveren az adminkodást. Azért is szeretnék, hogy nagyobb dolgokban is tudjak segíteni a kedves játékosoknak. Az adminisztrátor nem az a személy akinek csak írsz és megy, hanem a játékosokat akár TeamSpeak3-on tanítani vagy esetleg ott beszélgetni velük egy jót. Én szerintem az adminisztrátornak egy családias közösséget kell kialakítania a játékosokkal. Ezért szeretnék admin is lenni majd. Szeretnék a játékosok szemében az a személy lenni, akivel esetleg egy jót is tudnak beszélgetni és akármikor számíthatnak rá. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is mondanám neki, hogy milyen munkák vannak a szerveren és hogy melyik mennyit keres kb. Mondanám neki dolgozzon egy kicsit, szokja a szervert, ismerje meg, majd miután mindez megvolt keressen/kezdeményezzen RP szituációkat, hogy minél színesebb RP-k legyenek. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Meg kérdezném, hogy mi okból kéne neki, és ha leírja hogy bug és rá reconolok és tényleg valami bele van buggolva, akkor természetesen kigetelem és fixelem a kocsiját. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Itt is egy reconnal kezdenék, majd ha látom, hogy tényleg zuhan, akkor visszagetelem a garázsba. >>
Moderátor által szerkesztve, ekkor: