James Kenway--Anton Drenaz [Kyle]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dylankeh

Barangoló
2019. 01. 19.
129
63
V4 karakter
Dylan Martinez
LV karakter
Dylan Martinez
logo.png

Panasztevő InGame neve:
James Kenway

Panaszra tett személy InGame neve:
Anton Drenaz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Menekültünk az autóval,majd megálltunk és lőttünk,viszont amikor lőttem Antonra hirtelen kicsatolta az övet,elővette a fegyvert és felkerült a kocsira ,majd le is. Ez bugoltatás volt véleményem szerint.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://gyazo.com/85e107da5519a6711ef69f339b272d3d

Megjegyzés:
.

kyle.

frère
2019. 01. 10.
2 502
9 318
21
LV karakter
Callum Burks
V2 karakter
Elton Nordin
Pacsi!
A panaszt én fogom bírálni várom az érintett válaszát 24 órán belül!

FRezteN

Újonc
2019. 01. 11.
33
24
Budapest
V4 karakter
Anton Drenaz
LV karakter
-
V2 karakter
-
Csáó. Számítottam a PK-ra.....
Nálam a kocsi mögött voltam...
Ha már PK-t tettél akkor mondd már el, hogy miért üldözteted magad AK-47el és a társad TEC-9el...

Több hozzá fűzni valóm nincs.

kyle.

frère
2019. 01. 10.
2 502
9 318
21
LV karakter
Callum Burks
V2 karakter
Elton Nordin
@JustMe2018 esetleg tudnál olyan videót küldeni ahol nem nagyítasz rá? Meg választ adni arra, hogy miért volt nálatok AK-47 és TEC-9?

FRezteN

Újonc
2019. 01. 11.
33
24
Budapest
V4 karakter
Anton Drenaz
LV karakter
-
V2 karakter
-
Ha buggoltatva szálltam volna ki akkor a kocsi el is pattant volna.
Amikor kiszálltam nem egyből kezdtem el lőni, szinkronizáció nem jó.

kyle.

frère
2019. 01. 10.
2 502
9 318
21
LV karakter
Callum Burks
V2 karakter
Elton Nordin
Igaziból szerintem is szinkronizáció hiba volt. Nem nézett ki úgy mintha buggoltatva szállt volna ki! De utána kérdezek!

FRezteN

Újonc
2019. 01. 11.
33
24
Budapest
V4 karakter
Anton Drenaz
LV karakter
-
V2 karakter
-
Volt egy másik ugyan ilyen IG panasz amit intézett és ugyan ez volt. Videót arról tudok küldeni ha kell neked.

• Tetszik
Reactions: Dylankeh

Dylankeh

Barangoló
2019. 01. 19.
129
63
V4 karakter
Dylan Martinez
LV karakter
Dylan Martinez
Nos,azért volt nálunk fegyver mert a tegnapi nap le RP-ztük,hogy megyünk rabolni.Megbeszéltük volt arról is egy 6perces felvételem viszont kitöröltem.Tegnap meglátta egy rendőr nálam az AK-t és elkezdett üldözni. Elmenekültünk a rendőr elől és átmentem volt SF-be ott többször is jöttek utánnam ,majd lehagytam. Elbújtunk egy erdőbe,mert láttuk hogy nem tudunk ma vissza menni LS-be.Ma felléptem a szerverre,és elindultunk vissza LS-be ,East Los Santoshoz,a tervem az volt,hogy Dokkokfelől megyek viszont megint jöttek a rendőrök,és már nem tudtam lehagyni.Elmentünk a házhoz és ott lőttünk rájuk.Ezért volt fegyver nálunk. Még a tegnap felfegyverkeztünk de éjfél fele kiléptünk volt az erdőben,és ma délútán léptünk vissza.Még nem tudtuk letenni mert a házig nem értünk el. Illetve Kyle itt a nem közelitős felvétel is:https://gyazo.com/7fead0edb1f6e2b750a5cbb9954f1c02

Dylankeh

Barangoló
2019. 01. 19.
129
63
V4 karakter
Dylan Martinez
LV karakter
Dylan Martinez
Attól,hogy a te esetedben az autó nem mozdult onnan,tisztán látszik ,hogy kicsatolod az övet és nagyon gyorsan rá fegyvert elő veszed ezzel a kiszállásod animációja csak félig volt meg.

kyle.

frère
2019. 01. 10.
2 502
9 318
21
LV karakter
Callum Burks
V2 karakter
Elton Nordin
Pacsi!
A videók és a GIF-ek alapján arra a döntésre jutottam, hogy nem történt bug kihasználás ebben az esetben!
Akkor történt volna bug kihasználás, hogyha az autó megmozdult volna, vagy egyből lőtt volna Anton Drenaz, de ez nem így történt ahogy látszik!
Amennyiben nem értesz eggyet abban az esetben elérsz engem TS-en!
A panaszkönyv jogtalan, zárom és helyezhető a lezárt panaszkönyvekhez!

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Blaise. és FRezteN
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.