Elfogadva James Kashnikov - Kon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fleoo

Újonc
2022. 01. 28.
3
1
V4 karakter
Azim Merse
LV karakter
James Kashnikov
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< James Kashnikov >

Kitiltás időpontja:
<
2021. 10. 25. 15:43 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Kon >

A kitiltás indoka:
<
Közösségromboló magatartás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szeretném veled megbeszélni a közösségromboló magatartásom miatti kitiltásom. Először is, szeretném elmondani, mennyire sajnálom, ami történt, és hogy tisztában vagyok vele, hogy a viselkedésem nem volt elfogadható. Közel két év elteltével, felismertem, hogy a tetteim negatívan érintették a közösséget és a szerveren zajló roleplayt. Úgy érzem, hogy átléptem a határokat és megsértettem a közösség szabályait. Igazán bánom, hogy ilyen módon hibáztam. Azonban szeretném, ha tudnád, hogy komolyan veszem ezt az eseményt és tényleg változtatni akarok. A jövőben tiszteletben fogom tartani a szabályokat és aktív résztvevője leszek a közösségünknek. Rájöttem, hogy a közösségünk jóléte sokkal fontosabb, és vállalom a felelősséget a cselekedeteimért. Remélem, hogy megfontolod a helyzetemet és megadod nekem a lehetőséget a kitiltás feloldására. A V4 kijövetelével szeretnék újra aktív és példás játékosa lenni a közösségnek. Köszönöm, hogy időt szántál arra, hogy elolvastad ezt a kérelmet, kellemes napot! >

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 341
LV karakter
Edward Paul
Feloldottam a kitiltásodat, viszont 600 perc adminjail még vár rád a szerveren.
Ha újfent a fentiekhez hasonló probléma lenne veled akkor visszakerül rád a kitiltás, és ebben az esetben már nem lesz lehetőséged unbanra.
Jó játékot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.