- 2022. 01. 28.
- 3
- 1
- V4 karakter
- Azim Merse
- LV karakter
- James Kashnikov
Neved:
< James Kashnikov >
Kitiltás időpontja:
< 2021. 10. 25. 15:43 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Kon >
A kitiltás indoka:
< Közösségromboló magatartás >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szeretném veled megbeszélni a közösségromboló magatartásom miatti kitiltásom. Először is, szeretném elmondani, mennyire sajnálom, ami történt, és hogy tisztában vagyok vele, hogy a viselkedésem nem volt elfogadható. Közel két év elteltével, felismertem, hogy a tetteim negatívan érintették a közösséget és a szerveren zajló roleplayt. Úgy érzem, hogy átléptem a határokat és megsértettem a közösség szabályait. Igazán bánom, hogy ilyen módon hibáztam. Azonban szeretném, ha tudnád, hogy komolyan veszem ezt az eseményt és tényleg változtatni akarok. A jövőben tiszteletben fogom tartani a szabályokat és aktív résztvevője leszek a közösségünknek. Rájöttem, hogy a közösségünk jóléte sokkal fontosabb, és vállalom a felelősséget a cselekedeteimért. Remélem, hogy megfontolod a helyzetemet és megadod nekem a lehetőséget a kitiltás feloldására. A V4 kijövetelével szeretnék újra aktív és példás játékosa lenni a közösségnek. Köszönöm, hogy időt szántál arra, hogy elolvastad ezt a kérelmet, kellemes napot! >