I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Balogh Robi ~
[#2] Korod:
~ 13 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2070p ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ AJ-ben még nem voltam az UCP-n az azért van mert voltam bannolva viszont azelött az admin jail be tett de meggondolta magát és bannolva lettem. AJ: https://kepkuldes.com/image/bQJv9F Ban: https://kepkuldes.com/image/bQJaMA ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretném segíteni az embereken szeretném jobbá tenni a világot, alkalmasnak érzem magam azért mert más szerveren voltam már NAV-os és ott egy jó eredményt voltam képes elérni ezért alkalmasnak érzem magam. Emellet meg szeretnék egy jó közösség tagja lenni és barátokat szerezni. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Azért mert, alkalmasnak érzem magam a pozícióra megvannak a tapasztalataim ezzel kapcsolatban jól rp-zek habár ezt nem tudom bizonyítani de más emberek véleményéből tudom hogy jól rp-zek nem a legjobban de azért jobban mint egy pár ember. Vezetni viszont kevésbé tudok de azért azt is tudok. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Balogh Robi vagyok 13 éves régóta játszok Rp szervereken sok tapasztalatom van amiket fel is tudnék használni a frakcióban én szerintem. A hobbim igazából a horgászat nagyon szeretek horgászni jó a csend a nyugalom és jó érzés tudni hogy bármikor jöhet egy szép hal. Gépezni is nagyon szeretek jó kikapcsolódni és jó másokkal játszani. Imádok ezek mellet a testvéreimmel játszani van egy 5éves kis öcsém egy 15 éves nővérem és 14 éves bátyám. Ennyit szerettem volna elmondani magamról. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ James Jipp ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ New York 1990.02.09 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Én szerintem ez a NAV feladata: Részben vagy egészben a központi költségvetés, a Nyugdíjbiztosítási Alap, az Egészségbiztosítási Alap vagy az elkülönített állami pénzalap javára teljesítendő kötelező befizetés. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Ha megengedi leírnám pontokba szedve: 1. Felszólítom a megafonnal hogy álljon le és állítsa le a járműt majd száljon ki.
2. Majd elkérném az iratait ha minden rendben átlépek a következő pontra. Ha viszont valamelyik irata hiányzik akkor az urat felelősségre vonom a BTK szerint.
3. Megnézem a csomagtartót hogy van-e EÜ doboz a járműben. Ha van akkor megnézem a rendszámot és lefuttatok egy keresést hogy körözés alatt van-e a jármű.
4. Ha minden rendben akkor elengedem az urat és továbblépek én is. Ha pedig valami gond van, akkor intézkedek. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen voltam már másik városban NAV Rendvédelmi szerv tagja. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Alkalmasnak érzem magam a pozícióra mert a másik városban nagyon szép eredményt értem el. Emellett nagyon tanult ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A Nav hatáskörébe tartozik az igazoltatás, adó beszedés, megállapítja az adót, a költségvetési támogatást, adó-visszatérítést, adó-visszaigénylést, ha azt a törvény előírja. Nagyjából ennyit ismerek. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Hogyha a 3. vagy 4. felszólításra nem engedelmeskedik a személy akkor is csak sokkolót vagy gumibotot lehet használni. Pisztolyt meg csak ha személy rálőtt a szolgálatban lévő ember-re. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ James Jipp vagyok egy 30 éves átlagos srác a hobbim a streamelés eléggé befutott streamer vagyok viszont ezzel nem nagyon lehet megkeresni a kenyerem ezért szeretnék jelentkezni. New york-ba születtem 1990.02.09-én és abban a városban is éltem 20évig viszont 10 éve úgy döntöttem hogy elköltözök és új életet kezdek mert nem bírtam felfogni hogy anyukám meghalt. Apámat 3 éves korom óta nem láttam nagyon emlékem sincs róla nem tudom hol van viszont tudom hogy én hol vagyok és hogy mihez fogok kezdeni ha önök felvesznek. Ez lenne az én önéletrajzom remélem tetszett és hogy felvesznek. Tisztelettel James Jipp. ~
Utoljára szerkesztve: