- 2021. 04. 06.
- 16
- 34
- V4 karakter
- James G Sanchez
- LV karakter
- James G Sanchez
Neved:
< James G Sanchez >
Kitiltás időpontja:
< 2022. 10. 09. 12:33 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Harry >
A kitiltás indoka:
< Játékosok naívságának kihasználása haszonszerzés céljából. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sokkat tanultam a hibáimból és nagyon szeretném kiprobálni a V4-et, nagyon szeretnék RPzni egy jó szerveren a barátokkal.
A bant röviden azért kaptam mert, nagyon kellet a pénz, mert gyűjtöttem egy autóra, és úgy raboltunk, hogy oda mentünk olyan emberekhez akik fegyvert vagy valami illegális cuccot árultak és azt mondtuk hogy fegyvereket, és más illegális dolgokat veszünk jó pénzért, ha azt mondták hogy van eladó illegális tárgyuk akkor találkoztunk egy helyen és ott kiraboltuk őt hogy szerezzük meg ingyen a cuccokat. Ezt KB. 6-7 emberrel csináltuk meg, de abból pár nem sikerült. Mi nem tudtuk, hogy ilyet nem szabad, mert átolvastuk akkor a szabályzatott párszor és ilyen nem volt benne. Az első rablásnál meg is kérdeztük egy SGH-tól(A nevét már sajnos nem tudom, de volt erről képem is, de a régi gépemen volt az, de az már sajnos nincs meg.) is, hogy ilyet szabad-e csinálni, és ő azt mondta hogy igen, ha nem hirdetésből raboljuk ki az embert. (Egyik embert se hirdetésből raboltuk ki). Harry-nek a bannom útán KB. 2-3 nap útán leirtam ezeket Discordon, és ő azt mondta hogy olyan március fele próbáljam meg az UB kérelmet, de akkor annyira nem érdekelt már a szerver, de most már nagyon szeretnék vissza menni. Az UB fejében AdminJail-t is elfogadnák, és igérem, hogy többet nem fordul elő. Köszi hogy elolvastad, további szép napot! >