Elutasítva James G Sanchez - Harry(FA/SA)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

JhonyJoker

Újonc
Támogató
2021. 04. 06.
16
34
V4 karakter
James G Sanchez
LV karakter
James G Sanchez
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< James G Sanchez >

Kitiltás időpontja:
<
2022.10.09 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Harry >

A kitiltás indoka:
<
Játékosok naívságának kihasználása haszonszerzés céljából. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Azért szeretném én az Unbant, mivel már nagyon szeretnék újra játsznani a SeeMTA v4 LV szerverén. Sokkat tanultam a hibáimból. Úgy érzem volt időm átgondolni és megbánni tetteimet. >

Megjegyzés:
<
Helló! Először is le szeretném irni, hogy miért kaptam a Ban-t. Egy srác el akart nekünk adni pár fegyvert(nem hirdetésbe), Találkoztunk a sráccal egy helyen, és kiraboltuk barátommal(Paul G Sanchezzel), hogy szerezzük meg ingyen a fegyvereket. Miútán vége lett az RP-nek, jött Harry, vissza kellet adjuk a fegyvert amit elvettünk a sráctól, és kaptunk egy örökös kitiltást a szerverről. Mi nem tudtuk, hogy nem szabad ilyet, több admintól is kérdeztük, hogy lehet-e ilyent, és azt mondták, hogy szabad, ha nem hirdetésből raboljuk ki. Szerintem rablásnál nem is lehet nagyon NEM kihasználni az emberek naivságát, max úgy, hogy az erdőbe megyünk, és detektorozokat rablunk ki. Haverom és tesóm Sima V4-en elkeztek hasonló modon rabolni, de ők nagyobb Admintól kérdezték meg, hogy lehet-e ilyen, és ő is azt mondta, hogy lehet ilyet. Érkezett egy panasz egy Adminra, és abban a panaszba őket is megemlitették, hogy igy rabolnak, és akkor se kaptak semmit se.
Ha kapnék egy Unban-t, akkor többet ilyent nem csinálnák ha nem szabad.
Miútán Harry kibannolt, felkerestem Discordon, és beszélgettünk egy kevesett, és ő azt mondta, hogy 2023 Márciusában kaphatok Unbant.
De nem sikerült sajnos akkor Unbant kapni, de hátha most adtok egy esélyt, hogy bebizonyitsam, hogy helyem van a közösségbe.
Köszi szépen, hogy elolvastad. Boldog új évet!

>

• Tetszik
Reactions: AdamkaLV
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.