James Doherty - Ayden D Murray [Szilaay]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kubu

Zöldfülű
Támogató
2019. 10. 24.
165
72
22
Kisvárda
V4 karakter
Nicole Zaiss
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
James Doherty

Panaszra tett személy InGame neve:
Ayden D Murray

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP

Történt egy incidens, hogy barátomat, Smith Alexander Jr.-t rádión megkérdeztem lesz e horgászat, szellemvadászat, ilyesmi. Válaszolt is, hogy valaki betolakodott elé APMS-be, így odamentem. Meg is kezdődött a szájkarate, mely során arra a döntésre jutottam, hogy kihívom a rendőrt, hogy rendet tegyen. A beszélgetés közben rp-sen szájbaütött Dave D Murray, ezzel semmi gondom sincsen, van egy bejelentett fegyverem illetve késem, amit azért tartok, hogy önvédelmi eszközként használni tudjam. Elővettem a fegyvert, hogy elriasszam - ez sikerült is mint a videón látszik - lőni nem is akartam. Erre Ayden úgy válaszolt, hogy konkrétan félholtra verte a karakteremet, akinél egy élesített fegyver volt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ayden mire kiérkezett Martin nem volt fent a szerveren, ő javasolta, hogy rakjak PK-t

Darky0904

Újonc
2021. 10. 10.
55
106
V4 karakter
Ayden D Murray💰
LV karakter
❌
V2 karakter
Ayden D Murray💰
Szia! Folyamatos veszekedés volt ott, Dave rád ütött egyet, erre Te előkaptad a fegyvered, nem tudtam mit szerettél volna tenni, így oldalról ütöttelek golf ütővel, amivel szerintem semmi baj nincs, hiszen megmentettem a társam életét. Ezek mellett a haverod (IC alapján gondolom, hogy haverok vagytok) szintén fegyvert rántott, és ő célozgatott is vele + lőtt is egyet, simán megtudtak volna védeni a haverjaid, nem értem miért nem tették, egy IC ügy volt az egész ami ott történt, megvertek a veszekedés közben, így jártál, IC tudtatok volna rendőrt is hívni, akár feljelenteni, de a spanod is inkább lövöldözött Angel Pine szerelőnél pontosan a sor előtt, ami gáz egy ilyen helyzetnél.. Millió + 1 lehetőség lett volna arra, hogy tovább vigyük az IC-t, akár lehetett volna az is, hogy megvernek a haverjaid, akár az is, hogy rendőrt hívtatok volna, akár lehetett volna az is, hogy később bosszút álltál volna. Még mindig nem értem mi a baj, de majd az Admin kijavít mindenben ha tévedtem.

Kubu

Zöldfülű
Támogató
2019. 10. 24.
165
72
22
Kisvárda
V4 karakter
Nicole Zaiss
de a spanod is inkább lövöldözött Angel Pine szerelőnél pontosan a sor előtt, ami gáz egy ilyen helyzetnél..
Ha szerinted sem oké az, hogy szerelőtelepen lövöldözünk, akkor miért kezdtél el verni, ha tudtad hogy úgyse teszem meg, mert a szabályokat súroljuk? Sakk-matt szituáció. (Te megverhetsz, én nem lőhetlek le) Hogy megvédd a barátod? Csak elővettem, nem céloztam, semmi. Te is láttad, hogy nem célzok, van átfutási idő. Nemtudom kit védtél, a barátod el is szaladt, fedezzékbe. Kit védtél? A fedezzékbe lévő barátodat?

Darky0904

Újonc
2021. 10. 10.
55
106
V4 karakter
Ayden D Murray💰
LV karakter
❌
V2 karakter
Ayden D Murray💰
Te nem céloztál, haverod igen. Az, hogy Te csak elővetted, az nem az én bajom, megelőztem a bajt, megvertelek mielőtt csinálhattál volna valamit a barátommal, vagy a többi taggal aki szintén benne volt ebbe az IC-be, Maxim, vagy még a másik 2 srác. A lövöldözésre meg mit mondjak? Nem szoktunk felesleges adminügyet csinálni, lenyomjuk IC a dolgokat azt csá. Ha minket megvernek nem hívunk admint, mert nem adta ki a dolog, ez van, el kell fogadni. Egyébként meg én nem látok bele a fejedbe, hogy mit szeretnél megtenni és mit nem, szabály így vagy úgy, láttunk már rá példát, hogy random lelőttek valakit, mert ideges volt az illető, nyilván nem lőhetted volna le, de akkor sem lehetett volna ezt máshogy csinálni. Várom a bírálatot.

• Vicces
Reactions: Sporty

Kubu

Zöldfülű
Támogató
2019. 10. 24.
165
72
22
Kisvárda
V4 karakter
Nicole Zaiss
Te nem céloztál, haverod igen.

Hmm. Példálózol itt azzal, hogy a haver célzott, holott az már a mi ügyünk után van.

DE!

Igazad van, ide kapcsolódik. És mivel ennyire példálózol Smith akciójára, nézzük meg, hogy nektek mennyit is ért az, hogy célzunk e vagy sem. Mellékelem Smith nézetét az akcióról.

És ezek után "gáz" neked az, hogy ellőtt egy figyelmeztető lövést, úgy, hogy a csávónak a szájába tartja a colt-ot, ti meg leszarva ezt elkezditek verni. Nem ér semmit, ha nem célzunk, szét lehet verni. Ha céloz is az illető, ha nem is én, a többiek majd félholtra verik őt is. Nem tűnik túl logikusnak.

Az, hogy Te csak elővetted, az nem az én bajom, megelőztem a bajt, megvertelek mielőtt csinálhattál volna valamit a barátommal, vagy a többi taggal aki szintén benne volt ebbe az IC-be, Maxim, vagy még a másik 2 srác.

Igen? Megnéznélek, hogyha valaki elővesz egy fegyvert, hogy reagálsz rá IRL. Mert biztos nem így. És ha bárhol, nem forgalmas helyen intézzük ezt, akkor neked egy jobb meg egy bal klikk lett volna az életed, amivel te is tisztába voltál, mégis ütni kezdtél.

Egyébként meg én nem látok bele a fejedbe, hogy mit szeretnél megtenni és mit nem, szabály így vagy úgy, láttunk már rá példát, hogy random lelőttek valakit, mert ideges volt az illető, nyilván nem lőhetted volna le, de akkor sem lehetett volna ezt máshogy csinálni.

De, lehetett volna, RP-sen. Úgy ahogy a haverod észlelte a veszélyt, fedezzékbe vonult, nem elkezd hősködni, mint ti többiek. Belelátni a fejembe nem kell, de az, hogy célozni se kezdtem el, elég előremutató magatartás arra, hogy nem darálni akarok APMS sorba.

Várom a bírálatot.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Sporty és Doherty

Szilaay

de la puta
2019. 05. 05.
33
71
V4 karakter
Tarso Voce
Sziasztok!

Végigolvastam a panaszkönyvet és arra a döntésre jutottam, hogy

https://streamable.com/mtupry Teljesen irreális, hogy egy golfütővel elkezdesz ütni egy olyan személyt aki előhúz egy fegyvert.
Egy teljesen másik szemszög is látszik ebben a videóban, miszerint Daniel D Fisher törött illetve Mariano Robert is elkezdte ütni azt a személyt aki fegyvert rántott.

Három játékos hibázott ebben a szituációbanb

Ayden D Murray,
Daniel D Fisher,
Mariano Robert

Mind a hárman 180 perces adminjailt fogtok kapni NONRP indokkal.

A panaszkönyv jogos.
Zárom.

• Tetszik
Reactions: Fellner
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.