James D Slowe jelentkezése See Game Helpdesknek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Roni

Barangoló
2019. 01. 15.
93
21
Simontornya
LV karakter
Ron Mendez
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Kővári Roninak hívnak, 14 éves vagyok jelenleg, Januárba töltöm a 15. életévem.>>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenlegi játszott percem:10 nap, 20 óra és 28 perc (15628 perc), de emellett a See MTA V2 es szerverèn 60.000 feletti percem van. >>

Mi az SGH feladata?
<< Számomra, az SGH feladata nem más, minthogy a játékosok kisebb próblémájit, próbálja orvosolni, segíteni nekik ezzel az Adminisztrátorok munkáját könnyítve, emelett az ő játék élményüket segítve ezek megoldásával..>>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Én, saját véleményem szerint egy segítőkész ember vagyok, és szeretném ezt a playerekre kihatva segíteni a szerver munkásságát, illetve megtenni mindent a játékosok jobb játékélményéért.>>

Miért pont téged válasszunk?
<< Számomra minden ember ugyanolyan, ugyanannyi eséllyel indul meg minden jelentkező e poszt betöltésére, akár csak én. Azért engem válaszzatok magam szerint, hiszen van tapasztalatom ilyen téren, illetve nagyon segítőkésznek tartom magam és kitartónak is. Nagyon sok időt tudnék szánni rá, illetve nagyon nagy akarat erőm van, mi szerintem ehez a pozícióhoz elengedhetetlen.>>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Mivel sportember vagyok, ezért körülbelül olyan 3-4 -5 órát hétköznaponta, hétvégente persze ez sokkal több, mi meghalathatja a 10 órát is.>>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Szerencsére még nem voltam bannolva! https://imgur.com/a/TaEsajy>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Szintén csak annyit tudok írni, mint egyel felettebb. https://imgur.com/a/TaEsajy>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Kezdeném a POZITÍV tulajdonságommal.
-Kitartó személyiség vagyok
-Soha nem adom fel a kitett célomat
-Rendkívűl segítőkész
NEGATÍV:
- Nem a legjobbak az iskoali eredményeim
-Kissé féltékeny
-Kissé félénk >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<<Természetesen szeretnék a későbbiekben adminisztrátori pozíciót betölteni. Méghozzá azért, hiszen nagyon szeretnék komolyabb szinten is segíteni a játékosoknak, illetve belevésni magam a szerver történetébe. De emelett persze tapasztalat szerzés miatt is, és sok új barát miatt.Megprobálnám magam hogy egy ilyen teher alatt, hogy tudom elvinni a pálmát, illetve szeretném ha tudnák bizonyítani a vezetőség felé. És az nem maradhat ki hogy TAPASZTALAT szerzési lehetőség miatt is. Végezetül annyit, ha adminisztároti pozicíót töltenek be, szeretném átadni tapasztalatomat az újonnan érkező SGH-k nak is.>>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Én úgy magyaráznám el a kezdő játékosnak: Ugyebár, te jelnleg egy MTA Roleplay szerveren tartózkodsz minek a neve See MTA V3. Mit is jelent a Roleplay? Hasonlóan kell viselkedned a szerveren mint valóéletbe, illetve RP-zned kell. Hogy hogyan is lehet rp-zni? Van két alapvető parancs. Kezdjük a /me parancsal. /me parancs a látható cselekvéseket mondja el, pl: /me jobb kezével lehelyezi az asztalra a poharat.A másik parancs, a /do. a /do parancsal láthatatlan cselekvéseket tudsz kifejezni, pl /do lefejeli a kormányt az ütközés során, de nem esik baja mert az öve visszarántja őt. Fontos, hogy minden szituációnál használd ezeket a parancsokat! Térjünk vissza hogy a See Game System miről szól. Jelnleg ez egy szervercsoport, min 3 szerver fut. Van a See MTA V2 es szerver, a See MTA Las Venturas, illetve amin jelenleg játszol a See MTA V3. Mindegyiknek egy a tulajdonosa, azaz Thomas. Ezeken a szervereken vannak különböző munkák, amit most igazán nem ismertetek, az F1-es panel megnyitásával fogod őket látni. Ajánlom figyelmedbe a benne található videókat, hiszen ez hasznos lehet. Ha megfelelően dolgozol, és összegyűlik adott pénzösszeged, tudsz gépjárművet is vásárolni, mit az Autókereskedébe tudsz vásárolni, vagy éppen más játékosoktól hírdetésbe. Hogyan is tudod felhívni a más játékosokat? Szükséged lesz egy telefonra, mit különböző Hobby boltokba tudsz beszerezni, mi alapján tudsz hírdetni, illetve telefonálni is. 2 darab hirdetéstípus van, a See Nion, mibe az illegális hirdetéseket tudod feladni, és van a szimpla ami a legális dolog való hirdetésére szollgál. Ezen tudsz mentőt hívni,rendőrt szerelőt és parkolófelügyelőt is. Ajánlom figyelmedbe a forumot, hol eléggé sok információt megtalálsz még, és olvasd át a szerverszabályzatot is, de emellet a Roleplay szabályokat is. Én így magyaráznám el a kezdő játékosnak hogy működik ez. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Vissza válaszolnék neki, hogy én nem tudok adni neki, hiszen Adminsegéd azaz SGH vagyok, de ha van megfelelő bizonyítéka hogy buggból, vagy szerver hibájából történt az ő autó/motorjának összetörése, az esetben írjon egy adminisztrátornak. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?

<< Válaszolnék neki, hogy én jelenleg még nem rendelkezem megfelelő joggal, hogy tudjak neki ebbe segíteni, ezért keressen fel egy nagyobb admint, és szoljon neki ez ügyben. >>

Utoljára szerkesztve:

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.