James Comey Hells Angel = Red Shamrocks

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fasirt006

Újonc
Támogató
2019. 04. 13.
27
29
28
Hódmezővásárhely
V4 karakter
N/A
LV karakter
N/A
V2 karakter
James Comey
d0ca1ac92f29c8d368705200c69af92c.png

Red Shamrocks

Pályázatom tartalmát ismertetném először.
-Az első részben megismerhettek engem (egy kicsit) és "karrieremet"
-Második részben arról olvashattok hogy milyen szerepet töltene be szervezetünk a frakció életében.
-Harmadik részben a frakcióban lévő rangokról/szerepkörökről olvashattok.
-Végül pedig a frakcióban történetét olvashatjátok.

Fasírt válasza:
Ismertető:
Üdvözlöm az olvasóközösséget! Papp Martinnak hívnak de sokan csak Fasírt ként ismernek. Egy átlagos fiatalnak tartom magam. Dolgozom egy nagyobb vállalatnál mint targoncás. Szabad időmben a családommal foglalkozom és sokat kirándulunk. Mikor van egy kis szabad időm akkor általában MTA szerveren játszom. Karrierem 2008-ban kezdtem egy SAMP szerveren. Nagyon nem értettem mit kell csináljak de csináltam. Azóta nagyon nagyon sok szerveren megfordultam már. Vezettem több frakciót, voltam admin, tulajdonos. 2019-ben kezdtem el játszani a SeeMTA V2 szerveren és egy nagyobb kihagyás után 2020 januárjában tértem vissza mint aktív játékos. V2 mellett sokat játszottam LV szerveren is viszont az nem az én világom volt. Jobban szerettem a magyar RP szervereket és így pár barátommal és testvéreimmel átjöttünk V2 re és most itt játszunk.

Közösségünk szerepe a szerver életében:

Nos mint az az eddigiekből kiderült mi egy MC-t hoznánk létre. Ötletet egy másik szerverről hoztuk el. A Clubunk lényege a szerveren a fegyver kereskedelem és drog terjesztés. A felesleges lövöldözéseket,fegyverrel felvonulásokat mellőznénk. A legtöbb klubbot érintő dolgokat megszavaznánk de ritka esetekben döntenénk egyedül is. Legális részben egy motort szerelő műhelyet RP-znénk ahol a motorokat javítanánk RP-vel, későbbiekben pedig tuningolnánk ki őket.Szeretnénk több motoros találkozót is rendezni és kisebb adomány gyűjtéseket egyes szervezeteknek. Hiszen a városban lévő klub szívügye a város jó léte. Többnyire önző céljaink vannak de magunk után a város jó léte lenne a szívügyünk.

Rangok, szerepkörök:

[PRESIDENT]: A Chapter vezetője és képviselője, szóvivő rendőrségi vagy médiával kapcsolatos ügyekben. Klubgyűléseket a PRESIDENT tartja.

[VICE PRESIDENT]: A PRESIDENT feladatait látja el, amennyiben Ő nincs a klubbal.

[SECRETARY]: Minden papírmunka elvégzéséért ő felel. További feladatai: fontosabb dátumok rögzítése, főbb események megszervezése, számlák befizetése, profit elosztása a klubban.

[SGT at ARMS]: A PRESIDENT, VICE PRESIDENT és a további tagok biztonságáért felel találkozásokon, eseményeken.

[ROAD CAPTAIN]: Az utazások megtervezéséért és lebonyolításáért felelős tag. Motorozáskor elöl helyezkedik el.

[CLUB MEMBER]: Azok a tagok kapják meg, akiket beavattak és kiérdemelték a color viselését. Teljes értékű tagjai aklubnak, főbb feladataik az illegális tevékenységek elvégzései.

[PROSPECT]: Szavazással választják meg, de nem teljes értékű tagja még a klubnak. Segítő szerepet tölt be (minden alja munka, elkíséri a klubbot a különböző eseményekre, találkozásokra), klubgyűlésen részt vehet, de nincs szavazati joga.

[Hang-around]: Egy külső személy, akinek nincs köze a klubhoz. Ezt a jelzőt kapják azok az emberek, akik hozzájárultak a klubhoz valamilyen formában.

Első generáció... Az alapítás 1971

A történet 1971-ben kezdődött mikor egy 5 főből álló baráti társaság bevándorolt Bostonba ahol egy kisebb társulatot alapítottak.Ami a hovatartozásuk és egymásra utalásuk tartott össze. Csapat legfőbb célja hogy az átmeneti időszak alatt a háború tépázta csapat egy összetartó közösség legyen akik számíthatnak egymásra.Ez volt az alapötlete a Shamrocksnak.

Az Első 5:

Thomas Comey
James Avery
Patrik O Davidson
John Mirador
Rider Mawyd

A csapat vezetője Thomas Comey volt, a háborúban szolgáló tizedes. A háború után az ő ötletére alapították meg a klubbot, kezdetben csak békét és szabadságot akartak. Ebben társa talált James Avery és Davidson személyében. Ők hárman alakították ki a klub vezetőséget.Mivel abban az időben nem volt pénzük drága autókra és ruhákra alkalmazkodni kellett az akkori szegény réteghez. Kissebb munkákat vállaltak cégeknél. Céljuk egy garázs bérlése volt ahol a motorokkal tudtak volna foglalkozni. Bostonba utaztak ahol mind hárman munkát találtak egy motor szerelő műhelyben. Szabadságuk haszolása érdekében a megtakarított pénzükön vásároltak évek óta álló motorokat amit munka időn túl saját költségükön feljavítottak. Így alapult meg a Green Shamrock névre hallgató motoros klub akkor még a 3 ír származású fiatal vezetésével, alaptörvényeik a szabadság és az összetartozás volt.

Az első baklövések.

1975-re sikerült a megtakarításukból egy saját műhelyet bérelni ami abban az időben egy elég nagy szó volt. Több rendelésük volt és szaladt az iparág.Akkoriban több embert felvettek, viszont ők annyira már nem értettek a motorokhoz és több problémát halmoztak fel. Ebben az időszakban bevezették a tagdíjat ami 79$ volt. A pénzt a garázs bérlésére és a klub működésére fordították teljes egészben.

1976 márciusára a bevételből félretett pénzen vásároltak egy saját garázst ahol a motor szerelést tudták csinálni, viszont az akkoriban uralkodó gazdasági válság miatt ez a tevékenységük teljesen befuccsolt. Kénytelenek voltak embereket elküldeni, és a motorszerelés mellett egy olyan dologba vágni ami még nem volt eddig az életükben.A fegyver bizniszbe az IRA vezette be a klub tagokat. Későbbiekben ez az ágazat vált a fő bevételi források növelésében és így szükségük volt nehány új emberre is. Sokan nem értettek velük egyet és elhagyták a klubbot.

A valódi név... A vörös lóhere.

1980-at írunk. A már 4 éve tartó illegális tevékenység egy egyre jobban feltörő iparágnak számított a klub életében. Heti szállításokat bonyolítottak le és minden hónapban volt egy nagyobb szállítás is. Felvásárlói körük bővült és már fegyvereket az Ír köztársaságból szerezték be olcsóbban és nagyobb profittal tudták így tovább adni. A klub napjainkban már 45 aktív főre tehető ki. A szállításokkal 15 ember volt megbízva. Idő közben kilépett tagok közül volt aki felnyomta őket. Itt kezdődött minden. 1980 májusában a nagyobb fegyverek szállítása közben egy rendőri akció alakult ki ahol a 15 emberből 8-at lelőttek és a többieket börtönre ítélték. Szerencsére Comey kapcsolatai miatt a halálsori büntetést 15 év szabadságvesztésre csökkentették. Comey szemében bosszú lobogott de mivel egyedül nem tudta ez kivitelezni így hogy ezt a csapatban nyomatékossá tegye és az elesetteknek emléket állítson a csapat címeréül szolgáló zöld lóherét vörössé változtatta. Comey döntése után tartjuk számon a klubbot mint Red Shamrocks, ami nem egy hippi motorosokból álló csapat innentől, hanem az alvilág egy olyan tényezője amellyel konkurenciaként számolni kell.

Bővülés és szétválás

Miután a csapat egyik fele a börtönbe kényszerült Comey és Avery Ír köztársaságba utazott ahol a kapcsolataiktól segítséget kértek hogy minden államban tudjanak chaptereket létrehozni amihez pénz, emberek és fegyverek kellettek. Több hónapi tárgyalások után kaptak egy kisebb segítséget. Vissza utaztak bostonba és elkezdték a chapterek kialakítását több államban is. Szétosztották a területeket és Comey San Andreas államba utazott a tagjaival ahol kialakította a chaptert. Comeynak közben született egy fia James aki már a kezdetek óta rajongott a motorokért és ahogy telt az idő egyre jobban vonzódott a motorok szereléséhez. Mikor James betöltötte a 17. életévét csatlakozott az apjához és együtt irányították a chaptert. Jamesnek egyre nagyobb befolyása és szava volt már.

Második generáció.

2019 augusztus.
James sikeres üzleteket köt, rendszeresen szállít heriont Los Santosból Las Venturasba és az ebből befolyó pénzt a chapter fejlesztésébe öli. James apja ekkor már halálos beteg. Ágyhoz kötve szervezi a klub életet.

2019 december.
Thomas Comey végzetes tüdőrákban elhunyt. James döntés előtt áélt. Lehetősége van tovább vinni apja hagyatékát majd tovább fejleszteni vagy pedig hagyni elveszni. James a klub élére lép szavazatok alapján.

Amire szükségünk lenne:

Jelenlegi mappolás és skinek megfelelnek a későbbiekben ezeket szeretnénk majd cserélni. Továbbá a mapolásunk elkészült és erről csatolnék néhány képet. A hét második felében a skin packról is szeretnék majd képet csatolni.

Mappolás:

Objectek száma: 31 db
Törölt objectek: 6 db
Képek: https://imgur.com/a/m61JbvD

0e0a6aa35ff5762c830fb73246aa4fc8.png

Utoljára szerkesztve:

MekGrill

Írnok deák
Támogató
2019. 05. 07.
607
212
Kecskemét
V4 karakter
Tazwell McFroy
LV karakter
Cletus Sayre
V2 karakter
James McGill
Szép napot.
Kifejteném a véleményem ezzel a pályázattal kapcsolatban. Ez a formázás nem túl gyakori, ellenben nekem nagyon bejön, valamint a szöveg is lényegre törő. A szerverre elkél már egy normális motoros klub és ezzel a lappal szerintem pár ember érdeklődését felkeltetted. Tetszik az alapkoncepció miszerint a város érdekeit is figyelembe veszitek, valamint eseményeket akartok szervezni. A rangokról különösebben nincs mit mondani, jó ahogy van. A történet viszont pacek lett. Tetszik ahogy volt egy előtörténet, amivel konkrétan a frakció történetének folytatásával zárul. Igaz nem ismerlek annyira, talán kétszer ha beszéltünk, de szerintem megállnád a helyed és szívesen látnám ezt a fajta motoros klubbot. Egy szó mint száz, sok sikert és TÁMOGATOM!

.Geri

Újonc
2020. 02. 18.
6
2
LV karakter
Mason Comey
V2 karakter
Aaron Craig
Nekem nagyon tetszik a pályázat. szívesen lennék egy ilyen frakcióban. A lap is szépen össze van szedve attól még mert nincsenek benne képek. Én TÁMOGATOM

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Fasirt006

Fasirt006

Újonc
Támogató
2019. 04. 13.
27
29
28
Hódmezővásárhely
V4 karakter
N/A
LV karakter
N/A
V2 karakter
James Comey
Koszonom szepen. Probalunk minnel tobb olyan rp.t majd csinalni ahol a varos erdekeit tartjuk majd szemelott. Remelem ossze jon es meg tudjuk mutatni hogy van meg remeny a motoros klubb feleleszteseben. // Telo

Benyeee

Zöldfülű
2019. 01. 26.
181
330
23
Szolnok
V4 karakter
Kishana Bradford
Van még vele mit dolgozni szerintem érdekes a formázás illetve vannak benne pontatlanságok amiket lehet javítani kellene de szerintem egy egész pofás pályázat lett 1-2 képet elbírni még szerintem.gl!

Flex.

gangland
2020. 03. 25.
152
572
m.twitch.tv
LV karakter
Raden Matthews
Remélem ha meg is kapjátok,alkalmazkodtok majd a leirtakhoz,nem úgy mint elődeitek.Nekem tetszik a lap,habár egy kis szint,meg képeket elbirt volna,de ettől függetlenül TÁMOGATOM.

Unu

Kirívó Arrogancia
2019. 01. 28.
1 351
11 525
19
steamcommunity.com
V4 karakter
Louie Tanner
LV karakter
Tevari Hills
Kíváncsi leszek hogy fog működni. Remélem nem 1-2 hónapos a dolog.
Hajrá-hajrá!

• Tetszik
Reactions: dzsoi

Buba

Az év Globális Moderátora 2020-ban.
Támogató
2019. 01. 13.
1 691
2 380
23
Kecskemét / Sopron
V4 karakter
Aleandro Guerrini
LV karakter
Taylor R Roosevelt
V2 karakter
Aleandro Guerrini
Nem 1-2 hónapra tervezünk , és ahogy a lapból is kivehető nem szeretnénk rablásokba belemenni , hogy erről legyen híres a frakció és a rendvédelemmel legyen állandó konfliktus. Számunkra az rp-vel teli időtöltés lenne a főszerep lövöldözések sorozata nélkül , igyekeznénk a civilek és más frakciókban levőket is belevonni dolgokba , hogy aki azért civil mert nincs ideje annyit fent lenni mint amennyit egy frakció megkövetel általában az is részt tudjon venni valami nagyobb létszámú rp szituációban , pl. motoros találkozó és kirándulás , kocsmában szervezett kisebb rendezvények , vagy esetleg egy egyszerű motor szerelésben , ahol a motoros csapat segít egy bajbajutott másik motorosnak. Szeretnénk , olyan playereknek is lehetőséget nyújtani , aki illegálba nem szeretne bele merülni de érdeklődik az ehhez hasonló rp szituációk iránt és szívesen rpzne csapatunkon belül motor szerelést vagy szeretne egy motoros túrán részt venni vagy esetleg a csapatnak szervezni.

Eleinte sem szeretnénk nagy tag gyűjtésbe kezdeni , szeretnénk megválogatni majd tagjainkat ha erre lesz lehetőségünk. Nem egy este alatt lehetne bekerülni a csapatba még f3-ba sem , többszöri visszajárás és nyíltabb rp-ken való megjelenés után ha a klub úgy látja az adott személyen , hogy megérdemli és a többség támogatja akkor kap esélyt először pultosként vagy kezdő szerelőként , ahol még bizonyíthat.
Valamint ahogy már lett írva , szeretnénk így vagy úgy kisebb , nagyobb rendezvények szervezésével a szerveren játszó playerek játékát feldobni , amihez a pénzt nem rablásból fogjuk előteremteni , mert van más megoldás is arra , hogy a motoros klubnak legyen pénze amiből ilyen eseményeket szervez valamint fenntartja önmagát.
Köszönjük , szépen azoknak akik szántak időt a lap elolvasására valamint a kissé hosszú és kiegészítő hozzászólásomra. A támogatásokat is nagyon köszönjük!

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Flex.

Fasirt006

Újonc
Támogató
2019. 04. 13.
27
29
28
Hódmezővásárhely
V4 karakter
N/A
LV karakter
N/A
V2 karakter
James Comey
Elég jól hangzik amiket itt olvasok, Fasírt ez támogatom illetve érdekelne a frakció engem is

Koszonjuk szepen, ha megkapjuk varunk Rpzni :) //telo

Edit:

- Írásbeli hibák javítva.
- Mappolásról képek csatolva. Továbbiakban csatolom a skinpackról a képeket is.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: PETER19

Benyeee

Zöldfülű
2019. 01. 26.
181
330
23
Szolnok
V4 karakter
Kishana Bradford
Jelenlegi mappolás és skinek megfelelnek
Ezt sajnálattal olvasom ugyanis ha egy motoros clubot fogtok rpzni akkor a color nagyon nem mind1
ugyanis ti Red Shamrocks nevezetű MC-t szeretnétek rpzni ezzel szemben a szerveren Hells Angels coloral felszerelt skinek létüslnek
tehát nem értem ezt a mondatot...Ha esetleg segítség kell esetleg Mckell kapcsolatosan függetlenül attól hogy énis írtam pályázatot szívesen segítek bármilyen kérdésetek lenne.
Illetve a mappolásban is tudok segíteni!

• Tetszik
Reactions: szatyras

Fasirt006

Újonc
Támogató
2019. 04. 13.
27
29
28
Hódmezővásárhely
V4 karakter
N/A
LV karakter
N/A
V2 karakter
James Comey
Ezt sajnálattal olvasom ugyanis ha egy motoros clubot fogtok rpzni akkor a color nagyon nem mind1
ugyanis ti Red Shamrocks nevezetű MC-t szeretnétek rpzni ezzel szemben a szerveren Hells Angels coloral felszerelt skinek létüslnek
tehát nem értem ezt a mondatot...Ha esetleg segítség kell esetleg Mckell kapcsolatosan függetlenül attól hogy énis írtam pályázatot szívesen segítek bármilyen kérdésetek lenne.
Illetve a mappolásban is tudok segíteni!

Vartam a kotekedest,de gondoltam ra es ameddig nem keszul el a skin termeszetesen hells-t rpzunk. Apropo egy kerdes. Te nem toroled a palyazatodat? //telo

Benyeee

Zöldfülű
2019. 01. 26.
181
330
23
Szolnok
V4 karakter
Kishana Bradford
Vartam a kotekedest,de gondoltam ra es ameddig nem keszul el a skin termeszetesen hells-t rpzunk. Apropo egy kerdes. Te nem toroled a palyazatodat? //telo
Látom nem látod a fától az erdőt barátom....
Egy szimpla segítség nyújtás volt egy jót akaró embertől,nem szeretném ha rossz kezekbe kerülne ez a frakció ezért szeretnék segíteni hogy ha te kapnád meg akkor is olyan ember kapja meg aki valamennyit ért hozzá és színvonalasan vezeti az fk-t.
Ha kötekedés lett volna éreznéd a súlyát a válaszodnak!

Buba

Az év Globális Moderátora 2020-ban.
Támogató
2019. 01. 13.
1 691
2 380
23
Kecskemét / Sopron
V4 karakter
Aleandro Guerrini
LV karakter
Taylor R Roosevelt
V2 karakter
Aleandro Guerrini
Szerintem a színvonalas frakció vezetéshez nem szükséges egy új mappolás és azonnal más skinek. Mi más néven más motoros klubot tervezünk viszont az se probléma ha az később valósul meg , esetleg egy frakció fejlesztés során , addig pedig megelégedünk a jelenlegi mappolással , frakció névvel és skinekkel. Szerintem úgy is létre lehet hozni egy színvonalas frakciót , ha nem azonnal kerül be új mappolás és új skinek vagy esetleg az új frakció név és az ahhoz tervező leírás. A jelenlegi mappolással és skinekkel is bőven lehet bizonyítani , hogy valaki tudja vezetni színvonalasan a frakciót , és a bizonyítás után sokkal érthetőbb egy frakció fejlesztés keretében változtatni. A felajánlást köszönjük , de egyenlőre nem szeretnénk élni vele , ha úgy alakul lehet kérünk későbbiekbe külsős tanácsot és hasonlók de az már a jövő zenéje.

Bence

Az év legmeghatározóbb személye | 2022
Very Important Person
2019. 01. 07.
4 815
2 675
A lap tartalma és formája is rendben van, sokat jöttél hozzám TS-re már annak idején amikor a Hells pályázása még szóba sem volt, ebből is látszik hogy nagyon érdekel a dolog, szóval úgy gondolom hogy te vagy a legalkalmasabb a frakció vezetésére :)
A lap elfogadva, várlak titeket holnap 16 óra környékén TeamSpeak 3-on, helyezhető!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.