Red Shamrocks
Pályázatom tartalmát ismertetném először.
-Az első részben megismerhettek engem (egy kicsit) és "karrieremet"
-Második részben arról olvashattok hogy milyen szerepet töltene be szervezetünk a frakció életében.
-Harmadik részben a frakcióban lévő rangokról/szerepkörökről olvashattok.
-Végül pedig a frakcióban történetét olvashatjátok.
Fasírt válasza:Ismertető:
Üdvözlöm az olvasóközösséget! Papp Martinnak hívnak de sokan csak Fasírt ként ismernek. Egy átlagos fiatalnak tartom magam. Dolgozom egy nagyobb vállalatnál mint targoncás. Szabad időmben a családommal foglalkozom és sokat kirándulunk. Mikor van egy kis szabad időm akkor általában MTA szerveren játszom. Karrierem 2008-ban kezdtem egy SAMP szerveren. Nagyon nem értettem mit kell csináljak de csináltam. Azóta nagyon nagyon sok szerveren megfordultam már. Vezettem több frakciót, voltam admin, tulajdonos. 2019-ben kezdtem el játszani a SeeMTA V2 szerveren és egy nagyobb kihagyás után 2020 januárjában tértem vissza mint aktív játékos. V2 mellett sokat játszottam LV szerveren is viszont az nem az én világom volt. Jobban szerettem a magyar RP szervereket és így pár barátommal és testvéreimmel átjöttünk V2 re és most itt játszunk.
Közösségünk szerepe a szerver életében:
Nos mint az az eddigiekből kiderült mi egy MC-t hoznánk létre. Ötletet egy másik szerverről hoztuk el. A Clubunk lényege a szerveren a fegyver kereskedelem és drog terjesztés. A felesleges lövöldözéseket,fegyverrel felvonulásokat mellőznénk. A legtöbb klubbot érintő dolgokat megszavaznánk de ritka esetekben döntenénk egyedül is. Legális részben egy motort szerelő műhelyet RP-znénk ahol a motorokat javítanánk RP-vel, későbbiekben pedig tuningolnánk ki őket.Szeretnénk több motoros találkozót is rendezni és kisebb adomány gyűjtéseket egyes szervezeteknek. Hiszen a városban lévő klub szívügye a város jó léte. Többnyire önző céljaink vannak de magunk után a város jó léte lenne a szívügyünk.
Rangok, szerepkörök:
[PRESIDENT]: A Chapter vezetője és képviselője, szóvivő rendőrségi vagy médiával kapcsolatos ügyekben. Klubgyűléseket a PRESIDENT tartja.
[VICE PRESIDENT]: A PRESIDENT feladatait látja el, amennyiben Ő nincs a klubbal.
[SECRETARY]: Minden papírmunka elvégzéséért ő felel. További feladatai: fontosabb dátumok rögzítése, főbb események megszervezése, számlák befizetése, profit elosztása a klubban.
[SGT at ARMS]: A PRESIDENT, VICE PRESIDENT és a további tagok biztonságáért felel találkozásokon, eseményeken.
[ROAD CAPTAIN]: Az utazások megtervezéséért és lebonyolításáért felelős tag. Motorozáskor elöl helyezkedik el.
[CLUB MEMBER]: Azok a tagok kapják meg, akiket beavattak és kiérdemelték a color viselését. Teljes értékű tagjai aklubnak, főbb feladataik az illegális tevékenységek elvégzései.
[PROSPECT]: Szavazással választják meg, de nem teljes értékű tagja még a klubnak. Segítő szerepet tölt be (minden alja munka, elkíséri a klubbot a különböző eseményekre, találkozásokra), klubgyűlésen részt vehet, de nincs szavazati joga.
[Hang-around]: Egy külső személy, akinek nincs köze a klubhoz. Ezt a jelzőt kapják azok az emberek, akik hozzájárultak a klubhoz valamilyen formában.
Első generáció... Az alapítás 1971
A történet 1971-ben kezdődött mikor egy 5 főből álló baráti társaság bevándorolt Bostonba ahol egy kisebb társulatot alapítottak.Ami a hovatartozásuk és egymásra utalásuk tartott össze. Csapat legfőbb célja hogy az átmeneti időszak alatt a háború tépázta csapat egy összetartó közösség legyen akik számíthatnak egymásra.Ez volt az alapötlete a Shamrocksnak.
Az Első 5:
Thomas Comey
James Avery
Patrik O Davidson
John Mirador
Rider Mawyd
A csapat vezetője Thomas Comey volt, a háborúban szolgáló tizedes. A háború után az ő ötletére alapították meg a klubbot, kezdetben csak békét és szabadságot akartak. Ebben társa talált James Avery és Davidson személyében. Ők hárman alakították ki a klub vezetőséget.Mivel abban az időben nem volt pénzük drága autókra és ruhákra alkalmazkodni kellett az akkori szegény réteghez. Kissebb munkákat vállaltak cégeknél. Céljuk egy garázs bérlése volt ahol a motorokkal tudtak volna foglalkozni. Bostonba utaztak ahol mind hárman munkát találtak egy motor szerelő műhelyben. Szabadságuk haszolása érdekében a megtakarított pénzükön vásároltak évek óta álló motorokat amit munka időn túl saját költségükön feljavítottak. Így alapult meg a Green Shamrock névre hallgató motoros klub akkor még a 3 ír származású fiatal vezetésével, alaptörvényeik a szabadság és az összetartozás volt.
Az első baklövések.
1975-re sikerült a megtakarításukból egy saját műhelyet bérelni ami abban az időben egy elég nagy szó volt. Több rendelésük volt és szaladt az iparág.Akkoriban több embert felvettek, viszont ők annyira már nem értettek a motorokhoz és több problémát halmoztak fel. Ebben az időszakban bevezették a tagdíjat ami 79$ volt. A pénzt a garázs bérlésére és a klub működésére fordították teljes egészben.
1976 márciusára a bevételből félretett pénzen vásároltak egy saját garázst ahol a motor szerelést tudták csinálni, viszont az akkoriban uralkodó gazdasági válság miatt ez a tevékenységük teljesen befuccsolt. Kénytelenek voltak embereket elküldeni, és a motorszerelés mellett egy olyan dologba vágni ami még nem volt eddig az életükben.A fegyver bizniszbe az IRA vezette be a klub tagokat. Későbbiekben ez az ágazat vált a fő bevételi források növelésében és így szükségük volt nehány új emberre is. Sokan nem értettek velük egyet és elhagyták a klubbot.
A valódi név... A vörös lóhere.
1980-at írunk. A már 4 éve tartó illegális tevékenység egy egyre jobban feltörő iparágnak számított a klub életében. Heti szállításokat bonyolítottak le és minden hónapban volt egy nagyobb szállítás is. Felvásárlói körük bővült és már fegyvereket az Ír köztársaságból szerezték be olcsóbban és nagyobb profittal tudták így tovább adni. A klub napjainkban már 45 aktív főre tehető ki. A szállításokkal 15 ember volt megbízva. Idő közben kilépett tagok közül volt aki felnyomta őket. Itt kezdődött minden. 1980 májusában a nagyobb fegyverek szállítása közben egy rendőri akció alakult ki ahol a 15 emberből 8-at lelőttek és a többieket börtönre ítélték. Szerencsére Comey kapcsolatai miatt a halálsori büntetést 15 év szabadságvesztésre csökkentették. Comey szemében bosszú lobogott de mivel egyedül nem tudta ez kivitelezni így hogy ezt a csapatban nyomatékossá tegye és az elesetteknek emléket állítson a csapat címeréül szolgáló zöld lóherét vörössé változtatta. Comey döntése után tartjuk számon a klubbot mint Red Shamrocks, ami nem egy hippi motorosokból álló csapat innentől, hanem az alvilág egy olyan tényezője amellyel konkurenciaként számolni kell.
Bővülés és szétválás
Miután a csapat egyik fele a börtönbe kényszerült Comey és Avery Ír köztársaságba utazott ahol a kapcsolataiktól segítséget kértek hogy minden államban tudjanak chaptereket létrehozni amihez pénz, emberek és fegyverek kellettek. Több hónapi tárgyalások után kaptak egy kisebb segítséget. Vissza utaztak bostonba és elkezdték a chapterek kialakítását több államban is. Szétosztották a területeket és Comey San Andreas államba utazott a tagjaival ahol kialakította a chaptert. Comeynak közben született egy fia James aki már a kezdetek óta rajongott a motorokért és ahogy telt az idő egyre jobban vonzódott a motorok szereléséhez. Mikor James betöltötte a 17. életévét csatlakozott az apjához és együtt irányították a chaptert. Jamesnek egyre nagyobb befolyása és szava volt már.
Második generáció.
2019 augusztus.
James sikeres üzleteket köt, rendszeresen szállít heriont Los Santosból Las Venturasba és az ebből befolyó pénzt a chapter fejlesztésébe öli. James apja ekkor már halálos beteg. Ágyhoz kötve szervezi a klub életet.
2019 december.
Thomas Comey végzetes tüdőrákban elhunyt. James döntés előtt áélt. Lehetősége van tovább vinni apja hagyatékát majd tovább fejleszteni vagy pedig hagyni elveszni. James a klub élére lép szavazatok alapján.
Amire szükségünk lenne:
Jelenlegi mappolás és skinek megfelelnek a későbbiekben ezeket szeretnénk majd cserélni. Továbbá a mapolásunk elkészült és erről csatolnék néhány képet. A hét második felében a skin packról is szeretnék majd képet csatolni.
Mappolás:
Objectek száma: 31 db
Törölt objectek: 6 db
Képek: https://imgur.com/a/m61JbvD
Utoljára szerkesztve: