James C Vallery -> Aaron Hayden [Mayers]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 20.
28
35
Debrecen - Nyíregyháza
V4 karakter
Benvenuti Francesco
LV karakter
-
V2 karakter
-

logo.png

Panasztevő InGame neve: James C Vallery Panaszra tett személy InGame neve: Aaron Hayden Panasz oka, leírása, kifejtése: (NON-RP, RP elhanyagolása ütközésnél, Cserbenhagyásos ütközés) Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó): Videó Megjegyzés: Nincs.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

mayers.

gameadmin.
Támogató
2019. 01. 10.
112
26
22
Szeged
V4 karakter
DeShawn Jackson
Szia. A panaszt én fogom bírálni.
Ha minden igaz, azért nem láthattad az RP-jüket, mivel messzebb voltak tőled és mint a videón látszik, egy időre eltűnik a fejük fölül az újraéledést jelző ikopn, szóval valószínűleg akkor írtak. Mindenesetre a 24 órát megvárom, de ha további fejlemények nincsennek, akkor a panasz jogtalan.

2019. 01. 20.
28
35
Debrecen - Nyíregyháza
V4 karakter
Benvenuti Francesco
LV karakter
-
V2 karakter
-
Szia. A panaszt én fogom bírálni.
Ha minden igaz, azért nem láthattad az RP-jüket, mivel messzebb voltak tőled és mint a videón látszik, egy időre eltűnik a fejük fölül az újraéledést jelző ikopn, szóval valószínűleg akkor írtak. Mindenesetre a 24 órát megvárom, de ha további fejlemények nincsennek, akkor a panasz jogtalan.
És mi van azzal, hogy 200-al belémjöttek aztán úgy gondolták, hogy ez rendben is van. Nem tettek semmit. Nem csak egy indokot írtam. IRL sem fog így vezetni. Én csak azt szeretném elérni, hogy ne így vezessen hanem normálisan. Ne menjen 200-al mindenhol és törje össze mások autóját majd egy “bind”-el elintézze aztán tovább is menjen. Én úgy gondolom ha az RP elhanyagolása nem is, de a cserben hagyásos gázolás és a non-rp jogos.

Utoljára szerkesztve:

mayers.

gameadmin.
Támogató
2019. 01. 10.
112
26
22
Szeged
V4 karakter
DeShawn Jackson
Az IC ügy, hogy ők mennyivel közlekednek, és, hogy az ütközés után segítenek-e neked.
Viszont az RP elhanyagolása miatt éppen konzultálok a taxi utasával és ha megtalálta a logot, hogy hol van, akkor itt folytatjuk vele a beszélgetést.

2019. 01. 20.
28
35
Debrecen - Nyíregyháza
V4 karakter
Benvenuti Francesco
LV karakter
-
V2 karakter
-
Az IC ügy, hogy ők mennyivel közlekednek, és, hogy az ütközés után segítenek-e neked.
Viszont az RP elhanyagolása miatt éppen konzultálok a taxi utasával és ha megtalálta a logot, hogy hol van, akkor itt folytatjuk vele a beszélgetést.
Én azért máshogy gondolom. Nem gondolnám, hogy a valóságban is gyakori ez a jelenség. Nyílván vannak ilyenek, de általába az a vége, hogy az illetőt jól megbüntetik. Én igen értem, hogy a sebesség ic ügy, de irl se úgy közlekednek a szabály szegők, hogy látni se lehessen az autót annyival jön. Az meg a másik, hogy IRL nem mennél városba ennyivel, mert egy rossz mozdulat és vége.

mayers.

gameadmin.
Támogató
2019. 01. 10.
112
26
22
Szeged
V4 karakter
DeShawn Jackson
Erről ők döntöttek.
Viszont sikerült konzultálnom a 2 utassal, ő tőlük kaptam napi logot, ahonnan kiszedtem, ki mit RP-zett.
Aaron Hayden:

[2019-08-13 22:13:10] [Output] : *** Aaron Hayden megpróbál megkapaszkodni de sajnos nem sikerül neki.
[2019-08-13 22:13:24] [Output] : *Beveri a fejét a kormányba mivel nem sikerült megkapaszkodnia ((Aaron Hayden))
[2019-08-13 22:13:31] [Output] : *Az öve a baleset hatására megfeszült. ((Aaron Hayden))
Ramsay Martin:
[2019-08-13 22:13:12] [Output] : *Beveri a fejét,de neme sik komolyabb baja mivel megfoja az öve. ((Ramsay Martin))
Sergei Scherbytsky:
[2019-08-13 22:13:18] [Output] : *Beveri a fejét de nem esik komolyabb baja ((Sergei Scherbytsky))
[2019-08-13 22:13:20] [Output] : *Jól van ((Sergei Scherbytsky))
Egy ekkora ütközésnél ennyi RP nem elég Ramsay és Sergei részéről, szóval várom az ő válaszukat erről.

2019. 01. 20.
28
35
Debrecen - Nyíregyháza
V4 karakter
Benvenuti Francesco
LV karakter
-
V2 karakter
-
Erről ők döntöttek.
Viszont sikerült konzultálnom a 2 utassal, ő tőlük kaptam napi logot, ahonnan kiszedtem, ki mit RP-zett.
Aaron Hayden:

[2019-08-13 22:13:10] [Output] : *** Aaron Hayden megpróbál megkapaszkodni de sajnos nem sikerül neki.
[2019-08-13 22:13:24] [Output] : *Beveri a fejét a kormányba mivel nem sikerült megkapaszkodnia ((Aaron Hayden))
[2019-08-13 22:13:31] [Output] : *Az öve a baleset hatására megfeszült. ((Aaron Hayden))
Ramsay Martin:
[2019-08-13 22:13:12] [Output] : *Beveri a fejét,de neme sik komolyabb baja mivel megfoja az öve. ((Ramsay Martin))
Sergei Scherbytsky:
[2019-08-13 22:13:18] [Output] : *Beveri a fejét de nem esik komolyabb baja ((Sergei Scherbytsky))
[2019-08-13 22:13:20] [Output] : *Jól van ((Sergei Scherbytsky))
Egy ekkora ütközésnél ennyi RP nem elég Ramsay és Sergei részéről, szóval várom az ő válaszukat erről.
Btk. 239. § Ha a közlekedési balesettel érintett jármű vezetője a helyszínen nem áll meg, illetve onnan eltávozik, mielőtt meggyőződne arról, hogy valaki megsérült-e, illetve az életét vagy testi épségét közvetlenül fenyegető veszély miatt segítségnyújtásra szorul-e, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Nem hiszem, hogy IRL megmerné kockáztatni. Illetve azt sem, hogy 200al menjen városon belül egy ekkora utcában. Mindegy, várom a bírálást.

Aaron válasza:
Közvetlen elötted levő hozzászólást tilos idézni.
Figyelmeztetést osztok.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

mayers.

gameadmin.
Támogató
2019. 01. 10.
112
26
22
Szeged
V4 karakter
DeShawn Jackson
Ramsay-nak és Sergei-nek szóltam, hogy nézzék a panaszt, de válasz nem érkezett a részükről.
Ramsay_Martin büntetése 60 perc AJ. Indok: Hanyag RP [PK] @mayers.
Sergei_Scherbytsky büntetése 60 perc AJ. Indok: Hanyag RP [PK] @mayers.

A panasz helyezhető a kiosztandók közé.

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
829
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Büntetést a szerveren osztottam!
Helyezem a lezárt panaszokhoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.