Neved:
< James Bush >
A ban időpontja:
< 2019/12/23 >
A ban időtartama:
< 2030/01/01 >
Neve, aki bannolt:
< Vizipapa >
A ban oka:
< Farmmal való átverés! [PK] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nos igazából azért szeretném nagyon az ubant mivel szerettem a roleplay-es játékok, ezek közül is viszont a kedvenc szerverem a Seemta V3 Las Venturas, itt egy remek közösséget találhattam, új barátokat szerezhettem, és rengetek rp-be lehetett részem. Mindig komolyan vettem a szervert, ez abban is meglátszódik, hogy a közel 10.000 percem alatt egyszer sem kaptam Admin Jailt, csak sajnos ezt a bant. Sajnos hibáztam, ez a szituáció pont tavaly Karácsony előtt történt, mikor a farmomat kiadtam bérbe mivel nem igazán volt időm gondoskodni róla. Nem szerettem volna átverni a srácot ez megsem fordult a fejemben de elég nagy sürgés forgás volt tavaly számomra ilyenkor, néha örültem, ekkoriban örültem ha pihenhettem napközben egy 10 percet és teljesen kiment a fejemből, hogy a farmom lefog járni, másnap terveztem csak meghosszabbítani, abban a hittben voltam, hogy még másnap ráér. Sajnos mikor másnap felmentem szomorúan láttam, hogy a farm már nem az én tulajdonomban áll, ekkor azonnal fel is kerestem a srácot, hogy elnézést kérjek tőle a kellemetlenség miatt és kárpótoljam ezt valahogy. A srácot sikerült is megtalálnom, de hát sajnos nem sikerült közös nevezőre jutnunk, ő a panaszkönyv mellett döntött. Tudom ezzel nagy hibát ejtettem, amit azóta mát többször is megbántam.. Én amondó vagyok, hogy minden egyes ember megérdemel egy újabb esélyt, hogy tudjon bizonyítani és hibáját kitudja javítani. Szívem szerint én azonnal jöttem volna a bannom után játszani, de tisztában voltam vele, hogy mit tettem a figyelmetlenségemmel, de azóta eltelt már egy év így reménykedem benne, hogy kaphatok egy újabb esélyt, hogy betudjam bizonyítani, hogy számít nekem ez a szerver és tartom magam ahoz, hogy velem újabb probléma már nem fog megesni. Köszönöm, hogy elolvastad! T >
Utoljára szerkesztve: