James Brusilow jelentkezése testőrségbe [Elutasítva]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

JamesBrusilow

Barangoló
2019. 01. 12.
85
43
V2 karakter
Ambrosio Hernandez
c59372dbb5d757353db0b36a4ad42af7.png

Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail

OOC rész:

Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Szervezeti és Működési Szabályzatot és a Házirendet,
illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.

Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!

Mi az IRL neved?

- Hajbuk Zoltán -

Hány éves vagy?

- 14 -

Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?

- 3-4 óra -

Hány játszott perced van a szerveren?

- 19000 -

Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?

- 3 hónapja játszok aktívan. -

Melyik frakciókban voltál eddig?

- Road Pirates, OMSZ . -

Mi volt a távozásaid oka?

- Road Piratesből egyszerűen kiléptem az omsz-be nem tetszett a társaság. -

Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?

- Volt már egy pár.Jimar Thomson,Dwayne Iman. -

Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?

- Természetesen rendelkezem mind 2 vel. -

Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)

- https://imgur.com/Zkzmpk6 -

Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)

- https://imgur.com/Zkzmpk6 Csak egy bannom van azt hozzá tenném csak 2-szer lett beírva. -

Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)

- A kormányba rengeteg rp lehetőség van.Szeretnék elérni minnél nagyobb rangont a frakcióba.A kormány frakcióról mesélt egy osztálytársam igazából megtetszett nagyon a frakció.Szeretek új emberekkel ismerkedni.A kormánynak egy elég jó társasága van.Szeretem az olyan frakciókat ahol el lehet lenni az emberekkel és kedvesek is viszonylag.Ma beszéltem az egyik leaderel és ő is nagyon jófej volt és kedvesen fogadott.Szeretem az ilyesmi féle frakciókat. -

Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:

- Nincs. -

IC rész:

Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!

Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!

Teljes neve:

- James Brusilow -

Édesanyja leánykori neve:

- Angela Linda -

Születési helye, ideje:

- 1999.01.27 -

Bejelentett lakcíme:

- Los Santos gazdag negyed 4. -

Telefonszáma:

- 38761112120201 -

Jogosítványa, okiratai érvényesek:

- Igen természetesen érvényesek. -

Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök, sofőr, pilóta)

- Sofőr. -

Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)

- Sziasztok James Brusilow a nevem.A célom az hogy bekerüljek az Elnöki őrségbe és képes ís vagyok rá úgy gondolom.Megmutatnám a tudásomat hogy mire vagyok valójába képes.A feladatokat a legjobb tudásom szerínt teljesítem.Szeretnék a dolgozokkal megísmerkedni.Szeretem ha van izgalom és úgy gondolom hogy ez a munkahely nem csak izgalmat ad hanem akciót is.Remélem sikerült felvételt nyernem és megbízni önöket. -

Önéletrajz (legalább 15 mondat):

- James Brusilow a nevem.24 éves vagyok.Régebbi munkahelyemen egy kocsmába voltam őr és néha a legal clubba is elvállaltam munkákat.Apám régen az Elnöki Őrségnél szolgált és mesélte mikor kicsi voltam hogy ez a munkahely éri meg a legjobban akkor lenne rám büszke ha az Elnöki Őrségbe dolgoznék.Anyám pedig szerelő volt egy tanyán szerelte a traktorokat.Szerettem volna az is lenni de végül az Elnöki Őrségre esset a választásom.Van egy rendészeti szakmám ahol elég sokat tanultam és karateba zöld öves voltam mikor abba hagytam és még van egy éretségim is.A karateból rengeteg kupám és érmem van.Mikor elsőnek örködtem apám már büszke volt rám.Mikor volt egy verekedés nagyon ésszerűen szét szedtem őket és ezútán pedig értesítettem a rendőrséget.Anyám ekkor már felmodot munkahelyén mert beteg volt és vele eggyüt én is mert segíteni akartam rajta.Hobbym:Focizás,Karate. -

Aláírás:
James Brusilow

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
903
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
7e89a498450abc20814ecb5c43ca52f1.png

Tisztelt Jelentkező!

Jelentkezési papírjait titkárságunk megkapta, s továbbította feldolgozásra.
A titkárságvezető hamarosan értesíti Önt az eredményről. Addig is kérjük szíves türelmét és megértését!

Los Santos, 2019.12.09.

Tisztelettel,
Elnöki Hivatal
titkársága

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
903
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
7e89a498450abc20814ecb5c43ca52f1.png

Kérjük fáradjon be ma 17:30-ra az Országházhoz, köszönjük.

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
903
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
c59372dbb5d757353db0b36a4ad42af7.png

Tisztelt James Brusilow!

Sajnálattal értesítem, hogy a személyes elbeszélgetés során nem nyerte el az Őrség vezetőségének bizalmát.

HATÁROZAT
Tájékoztatjuk, hogy nem nyert felvételt a PPD - Elnöki Őrség állományába.

Los Santos, 2019.12.09.

Tisztelettel,
PPD - Elnöki Őrség
titkársága

- - -
O O C
- - -
Sajnos a lapodban sok a helyesírási hiba / elgépelés. Ellentmondásos (pl.: 1999-ben születtél, de amúgy 24 éves vagy), továbbá sok a jailed is.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.