Elutasítva James Beeler - Hapi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BendeguzNagy

Újonc
2019. 04. 07.
16
5
LV karakter
BendeguzNagy
zoldlogo.png

Neved:
< James Beeler >

A ban időpontja:
< 2019/12/18 18:52:10 >

A ban időtartama:
< 2019/12/18 - 2030/12/31 (Örök ban) >

Neve, aki bannolt:
< Hapi >

A ban oka:
< Farmal való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Eltelt elég sok idő azóta, amióta megkaptam a bant. Volt időm gondolkodni. Megbántam amit tettem, nem volt helyes. Megértettem a szabályzatot, ha úgy alakul, hogy unban-olnak, megígérem, soha többet nem fordul elő. Nagyon sajnálom, óriási hiba volt. Legyen szép napotok! >

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Amennyiben vissza tudod keresni a kitiltásodra vonatkozó panaszkönyvet, abban az esetben hajlok afelé, hogy átbeszéljük az ügyed.
Erre két napot adok.

BendeguzNagy

Újonc
2019. 04. 07.
16
5
LV karakter
BendeguzNagy
Amennyiben vissza tudod keresni a kitiltásodra vonatkozó panaszkönyvet, abban az esetben hajlok afelé, hogy átbeszéljük az ügyed.
Erre két napot adok.
Nagyon szépen köszönöm! Egyébként bementem LV - panaszkönyvekhez, játékosra való panasztétel, és nem találtam. megkerestem azt az időpontot, amikor bannoltak és nem volt ott. Ezért szűrőbe beírtam ahhoz, hogy ki indította a panaszt, hogy Hapi (gondolom ő, mert ő bannolt) és úgy sem találtam. Ezért 2019.10.hónaptól 2020 1.hónapig átnéztem az összes játékosra tett panaszt, így sem találtam. Az előfordulhat hogy nem írtak panaszt rám, és azért nem találom? Mit tegyek? Remélem megoldható ez a dolog.

Utoljára szerkesztve:

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Nem valószínű, viszont a panaszkönyv hiányában nem tudom elfogadni a kérelmed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.