Panasztevő InGame neve:
► James Banderas ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Chris J Vendello ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► A hal leadásnál az úton szabálytalanul várakozott. Oda mentem, ellenőrzés gyanánt mivel a parkolás felügyeletnél dolgozom, nem fértem volna el, mivel néha bugos a model és sokszor úgy ütközöm hogy a modell látható része nem ér addig. Dudáltam, vártam kicsit, aztán oda mentem és kértem hogy csináljon valamit, mert elállja az útat. Erre volt pár kifogása ic-n, majd amikor a normális stílust elhagyta, és agresszív stílusra váltott, szerettem volna megbüntetni. Amikor elkezdtem, elment a helyszínről. Majd később vissza jött, amikor egy másik játékosnál intézkedtem, és tovább sértegetett , persze csak IC-n. Gondolom hozzáfűznöm sem kell, hogy alapból nem várakozunk úttesten hosszabb ideig. Ha csak ki tette volna a barátját nem lett volna gond, viszont itt hosszabb ideje várakozott.. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Videó alapú bizonyíték ◄
Megjegyzés:
► Próbáltam IC-n rendezni. Nem sikerült, rendőrségen is voltam. Nem írnék PK-t ha normálisan le rp-ztük volna. Nem volt szándékomban a büntetés, ezért adtam határidőt, amiree agresszív stílus reakció után már büntettem volna de elmenekült. Így úgy gondolom, helyénvaló a panasztételem. ◄