- 2020. 11. 29.
- 39
- 47
- LV karakter
- tyrell_marques
- V2 karakter
- giorgio pietro
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Radócz Dániel - Radócz >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Röviden tömören.. 16 éves vagyok,körülbelül hét éve játszom a SeeMTA szerverein.Most végeztem a 10. iskolai évemmel.. Agrárgépész szakon tanulok jelenleg.Iskola mellett még sportot is űzök,nem mást mint a Labdarúgást.Hétvégente előszeretettel töltöm az időm a baratnőmmel,vagy éppen a barátaimmal.Mai nap kezdtem újra játszani,egy kisebb konfliktus után,karakternullázással.. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< A mostani accountomon körülbelül 120 perc,karakternullázás előtt ~20000 perccel rendelkeztem! >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Vonz maga a frakció,kedvem támadt ismét Rendvédelmi frakcióhoz tartozni,erősiteni egy jó közösséget.Igazából az aktivitásom éppen attól függ hogy milyen műszakban dolgozom,illetve hogy mennyi kedvem van munka után leülni játszani.Elképzelésem nincs,majd meglátjuk mit hoz a jövő! >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Terhelhető vagyok,emellett magabiztos illetve tapasztalt.Kiemelhető még a jó helyesirásom. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Igen,voltam már párszor.Háromszor voltam navos,egyszer pedig rendőr.Rendőrségből a távozásom oka az volt,hogy nem éreztem jól magam a frakcióban illetve volt egy pár nézeteltérés is.A navból való távozásom általános okai pedig az időhiány volt,tehát nem birtam akitvizálni magam. >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< A neve eléggé mutatja,hogy mi is a feladata!A NAV-nál lehet bejelenteni a cégeket,gyárakat,boltok üzemeltetését.A Vámhivatal feladata a határ ellenőrzése,hogy legális áru jusson a másik városrészbe.. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< Hétköznap 3-4 órát,hétvégente 5-8 órát nagyjából! >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< Hirtelenharagúnak tartom magam,viszont ez a harag egy kis idő alatt le is cseng.Emelett mint már emlitettem terhelhetőnek is tartom magam,ami előnyös szempont lehet a frakció számára.Javarészt elérhető vagyok,aktiv tehát hogyha valamire szükség van akkor feltudtok keresni.Magabiztos,illetve határozott vagyok.Ennyi pozitivum után akkor már emlitek mégegy negativumot is.. Előszeretettel káromkodok,és képes vagyok minden érzelem nélkül megbántani más embereket. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Röviden tömören,ahogyan a csapat viszonyul hozzám énis úgy viszonyulok a többiekhez.A csapat hangulatától,befogadóképességétől függ javarészt hogy hogyan is tudok csapatban dolgozni. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Bizonyos szinten számit szerintem.Nyilván nem itélek meg senkit a kora alapján.. De egy 12 éves srác lehet okos,viszont komolytalan ezmellett.Erről csak ennyit tudok mondani. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Jamel Diego >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< 1999.01.04 , San Fierro Városi Kórház >
[#3] Anyja neve:
< Jessica Mayer >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< Jelenleg még kiállitás alatt van. >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< SeeCity Rendőrség - Költözés.
See City Transport - Távozás oka:Vezetőséggel való nézeteltérések,költözés. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Mivel tapasztalt vagyok a rendvédelem terén.Jól kezelem a szituációkat,merek beszélni és kitudok állni az igazamért. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Adók beszedése,gyárak,üzlethelységek illetve vállalkozások működtetésének engedélyezése.Vám-határ elsődleges ellenőrzése. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Egy járőrvezető feladatkört eltudnék képzelni jó magamnak,helyt tudnék állni. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
< Nos,1999 Január negyedikén láttam napvilágot San Fierro városában.A szüleim egy tanyán laktak San Fierro és Los Santos között,pontosabban a Déli-Határt követően.Tanyán nevelkedtem énis,majd rendészet-és közszolgálati ágazaton végzett tanulmányaim miatt muszáj voltam felköltözni Los Santosba,egy albérletbe.Az ötéves képzés után tovább is tanultam Las Venturasban az egyetemen.Ezek végeztével mégsem olyan sorsot hozott nekem az élet,amilyet én elképzeltem.Megismertem egy hölgyet,igy a rendőri munkát nemtudtam elvállalni,mivel összeköltöztünk.Árubeszállitóként dolgoztam mindidáig.A felmondásom oka az volt,hogy a vezetőség sokat igért de közelsem annyit kaptam amennyit..Jelenleg munkanélküliként élek,a feleségemmel San Fierro városában.A minap megláttam hogy nyitva a toborzás és rajtakaptam az alkalmon. >
A fórumon feltüntetett ig neved elavult. Frissítésére 12 órád van. @dex
Moderátor által szerkesztve, ekkor: