Jamal R Ramsay jentkezése a NAV-ba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

RamsAty

Újonc
2019. 01. 10.
66
16
22
Csákvár
b926f62955f3269252362f79944a99b4.jpg

OOC

Neved?:

~Szabó Attila a nevem~

Korod?:

~Jelenleg 16 éves vagyok, a 17. életévemet Február 19. én fogom betölteni~

Játszott perc:

~Játszott perceim 100.150~

Volt-e már bannod?: (UCP)

~nem volt még bannom~

Volt-e már jailed?: (UCP)
~https://prnt.sc/ma80xc https://prnt.sc/ma813c~

Miért szeretnél a frakció tagja lenni?: (100 szó)

~Voltam már korábban a Nemzeti Adó és Vámhivatalban akkor a sok siker ellenére kiléptem amit ma már nagyon megbántam. Most újra kezdeném az egész kariert ha a vezetőség elfogadhatónak ítéli a jelentkezési lapomat.~

Miért téged válasszunk?: (70 szó)

~Úgy gondolom rengeteged fejlődtem, napi 5-6 órát gépnél tudok lenni és a frakcióra tudok fordítani. Ezek nem csak ígéretek hanem tények, e mellet igazán nagy tapasztalatom van benne amit tükrözhet a 100.100 játszott percem is.~

Mesélj magadról: (150 szó)

~Sziasztok! Szabó Attilának hívnak. Jelenleg 16 éves vagyok február 19.-én töltöm a 17. életévemet. 10. osztályos tanuló vagyok a Bicskei Vajda János szakgimnáziumban, itt kereskedelmi szakon vagyok. Jelenleg Tatabányán élek. Régen egy évet vízilabdáztam az OSC-nél de mára már azt abbahagytam, ma már csak Számítógépezni, biciklizni és barátokkal "lógni" szoktam. Volt frakcióimat is megemlíteném még ide: A legelső frakcióm az lassan egy éve volt az Orosz maffia itt majdnem allider lettem csak kiléptem. A második frakcióm az Országos Mentő Szolgálat volt itt csak gyakornokig jutottam el. A harmadik frakció a Hells Angels banda volt aminek a köreiben mozogtam itt lider lehetőséget meg is kaptam volna de ezzel nem éltem mert a Hells Angelsben igazán jó embereket ismerhettem meg és nélkülük nem voltam hajlandó ott maradni még lider ként sem. A negyedik pedig a Nemzeti Adó és Vámhivatal volt itt szimpla hallgatóig jutottam el. Az ötödik frakció pedig az Irish Maffia itt cégvezetőig jutottam el. ~

IC

Neve:

~Jamal R Ramsay~

Születési éve:

~Los Santos városának kórházában születtem 1994. Július 19. én.~

Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?:

~A Nemzeti Adó és Vámhivatal feladata ellenőrizni a határokon áthaladó gépjárművek, személyek szállítmányát közrendet fenntartani, cég bejelentéssel kapcsolatos ügyeket intézni ennek adóit beszedni, adózásokat és adócsalásokat ellenőrizni.~

Hogy végezne el egy igazoltatást?

~Megafonba felszólítanám az elöttem haladó gépjárművet hogy húzódjon az út szélére, állítsa le gépjárművét és várjon a további utasításokra. Ezt természetesen mind fényhíd és hangjelzés használatával. Megadnám neki utasításba a megafonon keresztül, hogy szálljon ki. Ezek után kiszállnék majd elkérném okmányait, vezetői engedélyét, forgalmi engedélyét és nem utolsó sorban a személyi igazolványát. Ha ezeket mind rendben találom szemügyre veszem a csomagteret, hogy található e benne EÜ doboz valamint bármi illegális dolog. Ha megfelelt az elvárásoknak, minden irata illetve a gépjárműve is rendben volt akkor tovább engedem, de viszont ha bármiféle dolog nem felel meg az előírásoknak a megfelelő eljárással megbüntetem vagy ha súlyosabb a dolog beviszem az őrsre.~

Csatoljon be a személyi igazolványáról egy képet:

Van-e ismertsége az állományba?:

~Igen van, mivel előzőleg voltam már az állomány tagja.~

Miért pont önt válasszuk?

~Magatartásom, megbízhatóságom, parancs teljesítésem, fegyelmem példaértékű lehet mások számára. Elég sok tapasztalattal bírok mivel már voltam ennek az állománynak a tagja, nem utolsó sorban egy fiatal erőtől teljes ifjúnak tartom magam. Kiváló vezetési, lövési, tehetséggel rendelkezem, e mellet a helyes rádiózás fortélyait is ismerem~

Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?

~

nyilvántartja

az adózókat és azokat az adózónak nem minősülő személyeket, akiknek, amelyeknek jogát, kötelezettségét e törvény írja elő vagy adót, költségvetési támogatást megállapító törvény írja elő.

beszedi, végrehajtja

az adót, az adók módjára behajtandó köztartozást. Mind e mellet ellenkörzi az illegális határátkelést, illegális dolgok határon való átvitelét, rendet fenntartja.

~

Mikor használhat kényszerítő eszközt?

~Amennyiben RUM ot követ el, veszélyezteti az emberek, társaim, és az én testi állapotomat.~

Mit csinál ha lövöldözésbe keveredik?

~Fedezéket keresek, MDC jelet adok, illetve rádiózok, ha esélyesnek érzem hatástalanítom az ellenfelet amennyiben nem érzem esélyesnek, megvárom a további egységet kiérkezését.~

Önéletrajz: (180 szó)

~Rengeteg munkahelyem volt már, nem elsősorban megemlíteném a Nemzeti Adó és Vámhivatalt. Ezen a hivatáson kívül volt még pár munkám, volt egy saját kocsmám Dilimoreban, egy orosz klubnak is voltam a kis főnöke, Országos Mentő Szolgálatnál is dolgoztam mentős ápolóként, illetve voltam egy szállítmányozós cégnek is a cégigazgatója. Ezeknek a munkahelyeknek mind megvan a gyümölcse, a NAV ban megtanultam a helyes rádiózást, a helyes komunikálást illetve a helyes intézkedést különféle ügyekben mind emelet megtanultam kiválóan használni a kézifegyvert illetve megtanultam kiválóan vezetni. A Dilimori kocsmából igazából a koktélkeverésnél több tapasztalatot nem hoztam kivéve az ittas emberek kezelését, mind e mellet még egy saját vállalkozás irányítását is. Orosz klubban megtanultam mindent ami szükséges egy klub vezetéséhez. Az OMSZ-nél megtanultam a veszélyes helyzetek kezelését, az emberek ápolását, gyógyítását illetve az élet megbecsülését rengeteg csúnya dolgot láttam ott, hogy milyen kis hibák miatt vesztették emberek az életüket. Szállítmányozós cégvezetésével megtapasztalhattam mekkora szüksége van néhány embernek a munkára, hogy fusson mindennapi kenyerére.~

Aláírás és dátum:

~Jamal R Ramsay, 2019.01.21~

Utoljára szerkesztve:
A

abdulka

Szia! Nekem tetszik a lapod ÉN TÁMOGATOM
De azt megkérdezhetem hogy milyen sikereket értél el NAV-ban ha csak Hallgatóig ertél el?

/teló

• Tetszik
Reactions: bale

RamsAty

Újonc
2019. 01. 10.
66
16
22
Csákvár
Szia örülök, hogy tetszett a lapom! Ezt a "siker" dolgot rosszúl fogalmaztam igazából úgy értettem hallgató rangom ellenére rengeteg sikeres üldözésben volt részem, e mellet a helyes rádiózást is megtanultam és én ezt egy ugymond sikernek értékelem.

Dzsoni.

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
160
16
24
V4 karakter
Kesean Howell
LV karakter
Keon Loyd
V2 karakter
Keon Lloyd
Szia,én át olvastam a lapodat és nekem be jön a jailjeid amúgy kevésbé tetszenek,de úgy gondolom,hogy majdnem mindenkinek jár egy utolsó esély. Az életkorod alapján is ítélem,hogy normális lehet szerintem megállnád a helyedet a frakcióba én TÁMOGATOM ! :giggle:

• Tetszik
Reactions: RamsAty

Gingi

??
2019. 01. 10.
102
35
Budapest
LV karakter
Brian Gingi
V2 karakter
Brian S Reynolds
Tisztelt Jelentkező!

A felvételi bizottság átnézte a lapját és ön megfelelt a követelményeknek! Ezért jelentkezési lapját ELFOGADTUK!

További információval keressen fel egy Vezérezredest vagy egy Ezredest a bázison! ((TeamSpeak 3))

• Tetszik
Reactions: RamsAty
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.