- 2019. 01. 10.
- 181
- 902
- V4 karakter
- Nick Ryder
- LV karakter
- -
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Jamal N Ryder vagyok. Nick vagy Flipperként becéznek. 28 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 237717 perc. >>
Mi az SGH feladata?
<< Leginkább az adminisztrátorok segítség nyújtása. Játékosoknak a kérdéseire válaszolni vagy esetleges problémáikra válaszol. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Eléggé segítőkész természetem van, higgadt vagyok rengetek helyzetben, nem esek túlzásokba és ezt újra magasabb szinten szeretném kamatoztatni. Tapasztalataimat is ha úgvan megosztani egy adott segítségnél. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Ambiciózus személy vagyok. Szeretek akár csapatban is dolgozni, az újdonságokat megtapasztalni és tanulni belőle. Régebben Adminisztrátorként voltam jelen. Szeretném tisztességesen vissza szerezni és ezért törtetek is ezért a célért. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 4-5-6 óra naponta. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: Kíváncsi természet, kalandozó, fáradékony Pozitív: Határozott, barátkozó, türelmes >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék. Régebben is voltam már admin Nick névvel. Akkori helyzeteim miatt nem tudtam kifogástalanul eleget tenni a követelményeknek, ezért levételre kerűlt rólam. Szeretnék újra el jutni oda ahol voltam, de tisztességesen megmászva a lépőfokokat. Meg mellette magamnak is bizonyítani magamban. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< El magyaráznám neki mi a RolePlay. Milyen alapon működik a szerver és hogy, hogyan álljon hozzá a dolgokhoz. Kezdeti nehézségeket hogy tudja le küzdeni. A /me, /do helyes használatát. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<<Megkérdezném tőle, hogy milyen okból van szüksége egy vhspawnra. Ha olyan indokot mond vagy olyan bizonyítékot mutat ami miatt teljesítető is úgy szólok egy adminisztrátornak, hiszen csak ő jogosúlt erre a parancsra.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Ha az adott fegyver PP-s volt akkor ezzel kérlek keress fel egy adminisztrátort. Azonban ha te nem kérdeztél rá hogy, mennyi figyelmeztetés van rajta és úgy vetted meg, az úgy már ic ügynek számít. >>