Jamal N Ryder jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nick.

Execute order 66
2019. 01. 10.
181
902
V4 karakter
Nick Ryder
LV karakter
-
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Jamal N Ryder vagyok. Nick vagy Flipperként becéznek. 28 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 237717 perc. >>
Mi az SGH feladata?
<< Leginkább az adminisztrátorok segítség nyújtása. Játékosoknak a kérdéseire válaszolni vagy esetleges problémáikra válaszol. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Eléggé segítőkész természetem van, higgadt vagyok rengetek helyzetben, nem esek túlzásokba és ezt újra magasabb szinten szeretném kamatoztatni. Tapasztalataimat is ha úgvan megosztani egy adott segítségnél. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Ambiciózus személy vagyok. Szeretek akár csapatban is dolgozni, az újdonságokat megtapasztalni és tanulni belőle. Régebben Adminisztrátorként voltam jelen. Szeretném tisztességesen vissza szerezni és ezért törtetek is ezért a célért. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 4-5-6 óra naponta. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: Kíváncsi természet, kalandozó, fáradékony Pozitív: Határozott, barátkozó, türelmes >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék. Régebben is voltam már admin Nick névvel. Akkori helyzeteim miatt nem tudtam kifogástalanul eleget tenni a követelményeknek, ezért levételre kerűlt rólam. Szeretnék újra el jutni oda ahol voltam, de tisztességesen megmászva a lépőfokokat. Meg mellette magamnak is bizonyítani magamban. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< El magyaráznám neki mi a RolePlay. Milyen alapon működik a szerver és hogy, hogyan álljon hozzá a dolgokhoz. Kezdeti nehézségeket hogy tudja le küzdeni. A /me, /do helyes használatát. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<<Megkérdezném tőle, hogy milyen okból van szüksége egy vhspawnra. Ha olyan indokot mond vagy olyan bizonyítékot mutat ami miatt teljesítető is úgy szólok egy adminisztrátornak, hiszen csak ő jogosúlt erre a parancsra.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Ha az adott fegyver PP-s volt akkor ezzel kérlek keress fel egy adminisztrátort. Azonban ha te nem kérdeztél rá hogy, mennyi figyelmeztetés van rajta és úgy vetted meg, az úgy már ic ügynek számít. >>

Janivagyok

Barangoló
2020. 12. 27.
75
263
18
Amerre a szél fúj
V4 karakter
Edgardo Marino.
LV karakter
Olivia S Zicari
V2 karakter
Olivia Zicari
Már nagyon régóta ismerlek, megbizható vagy és tudom hogy meg állnád a helyed a csapatban! Támogatlak.

• Tetszik
Reactions: Nick.

leviiiii

fumo friday
2020. 05. 24.
852
4 186
Mosonmagyaróvár
V4 karakter
nakata hanae
LV karakter
cino tani
V2 karakter
krisztián lovász
Szia. Bár nem annyira ismerlek, de az a pár alkalom mikor veled beszéltem tsn vagy találkoztam in-game veled.
TS-n egy eléggé normális személy vagy, akivel jól ellehet beszélgetni tapasztalataim alapján.
Veterán játékosnak számítasz a szerveren, ami nagy pont ehhez az egészhez.
Itt csak egy dolgot említenék meg negatívumként, az pedig az hogy bár nem sokszor, de néha olyan dolgokat műveltél le a szerveren (akár saját szemem láttára), ami eléggé nagy funnak számít.
Nem azt mondom, hogy nem lehet néha picit funolni, de SGH-ént nem eléggé előnyös a dolog.
Ha erről a dologról letudsz mondani (a funról), akkor jó sgh lehetsz.
Mindenesetre sok sikert, hogy felvegyenek.

Utoljára szerkesztve:

Nick.

Execute order 66
2019. 01. 10.
181
902
V4 karakter
Nick Ryder
LV karakter
-
Szia. Bár nem sokat ismerlek, de az a pár alkalom mikor veled beszéltem tsn vagy találkoztam in-game veled.
TS-n egy eléggé normális személy vagy, akivel jól ellehet beszélgetni tapasztalataim alapján.
Veterán játékosnak számítasz a szerveren, ami nagy pont ehhez az egészhez.
Itt csak egy dolgot említenék meg negatívumként, az pedig az hogy bár nem sokszor, de néha olyan dolgokat műveltél le a szerveren (akár saját szemem láttára), ami eléggé nagy funnak számít.
Nem azt mondom, hogy nem lehet néha picit funolni, de SGH-ént nem eléggé előnyös a dolog.
Ha erről a dologról letudsz mondani (a funról), akkor jó sgh lehetsz.
Mindenesetre sok sikert, hogy felvegyenek.
Hali! Persze olykor bárkivel megtörténik, de ezekről már le szoktam elég rég és ritkán fordult elő akkor is. Köszönöm az őszinte véleményed!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.