Jamal Cole --> Haliarszki, Sneci, Rapid, Zozi, Laca, Tonyy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2021. 06. 20.
59
70
V4 karakter
Jacob Weston
LV karakter
Jacob weston
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve: Jamal Cole
Panaszra tett Adminisztrátor neve: Haliarszki, Sneci, Rapid, Zozi, Laca, Tonyy
Panasz oka, leírása, kifejtése: A panasz tárgyait azok az adminok képzezik, akik 2024.10.15 óta folyamatosan a nevem bemocskolásán, játékmenetem ellehetetlenítésén dolgoznak.

1. Ügy (Haliarszki, Sneci, Rapid – kapcsolódó bizonyítékok: 1. 2. 3. 14. 18.): Haliarszki nem megfelelő ítéletet hozott a reportom után. Lars Kubik NNI-s félreállított, intézedés alá kívánt vonni. A kérésének eleget tettem, félreálltam, kiszálltam és beszélgetésbe kezdtünk. Lars Kubik első pillanattól kezdve lekezelő volt velem szemben. Logomból kiderül, hogy többször kellett megkérdeznem, hogy intézkedés alatt vagyok-e, 4. Kérdésemre válaszolt, hogy igen. Mivel az intézkedés első lépése, hogy azonosítja magát az igazoltató fél, így kértem tőle, hogy ezt tegye meg. Ezt nem volt, hajlandó, így nem jogszerű az intézkedést, kivontam magam alóla, elindultam gyalog, sétálva a dolgomra. Lars Kubik reakciója, hogy lesokkolt bármilyen jellegű figyelmeztetés nélkül. Ekkor nyitottam reportot, hogy igazságtételt kérjek. Haliarszki nem hozott helyes ítéletet, hozzájárult Lars Kubik szereptévesztéséhez, rendőri jogaival való visszaéléséhez, NonRP-jéhez, illetve KÖZÖSSÉGROMBOLÓ magatartásához. Lars Kubik bilincsbe vágott, egyből indult a kapitányságra. Mindannyian tudjuk hogy működik a rendőrség a szerveren, ha bevisznek mondhatsz bármit, úgyis jail, ticket lesz, ez már csak ilyen. Ennek ismeretében sürgettem az RP-t, túl akartam lenni rajta minél hamarabb(főleg azért, mert már akkor lelépni terveztem egy zacissal való alku után, amikor Lars Kubik elkezdte az “intézkedést”).
Hol vétkezett még az Haliarszki? Még a helszínen Haliarszki reakciója az volt az elküldött bizonyítékaimra és a történetre, hogy “fogadd el hogy elkaptak”. Engem nem kapott el senki. Elkapni azt lehet, aki menekül. Én nem menekültem, így elkapásról szó nincs. Amíg bent voltam a tárgyalóban OOC jeleztem többször is Lars Kubiknak, hogy teljesen szabálytalan amit csinál, nem érdekelte, folytatta. A tárgyalóban Sneci és Rapid is az IC folytatását erőltette, a leírt tények és a bizonyítékok őket sem érdekelték, hozzájárultak Lars Kubik szabálysértéséhez ezzel az “ügyintézéssel”. Itt fontos még leírnom, hogy OOC többen mondták, hogy tegyek PK-t ra, mivel IC ügy. 1. PK-m le lett zárva, mivel nem volt megfelelően kitöltve, rendben. 2. PK-m ítélet nélkül lett lezárva és kukába dobva(áthelyezve) Bika által, miután banolt a fórumról ok nélkül. Erre kitérek egy moderátor panaszomban. A 3. Bizonyítékot pedig azért ehhez csatoltam, hogy lássátok mennyi időn keresztül nem fogadta el Főadmin/Szuperadmin a reportot(kb 20p).

2. Ügy (Zozi – kapcsolódó bizonyíték: 4.): Természetesen az előző ügyből következett jailt nemvártam le, óvadékkal kijöttem egyből. Másnap nyitottam egy reportot, hogy egy teljesen szabálytalan intézkedés következtében ne kelljen szaladgálnom Blueberrybe a PD-től. Zozi hazudott a reportban, mivel azt mondta nem tud segíteni. Ez így nem igaz, nem AKART segíteni. Jelentős különbség van a kettő között. A reportból kiderült az is, hogy telefon sem volt nálam taxit hívni, mivel az autómban maradt, ahonnan Lars Kubik szabálytalanul elrángatott. Ez az ügyintézés KÖZÖSSÉGROMBOLÓ hatású Zozi részéről.

3. Ügy (Laca - kapcsolódó bizonyítékok: 5. 6. 15.): Annak ellenére, hogy nem értek egyet azzal, hogy a Lars Kubik ügy teljesen rendben lenne és IC ügy, megpróbáltam belemenni, hogy akkor IC próbáljam az igazságomat kikérni. Elmentem az NNI HQ-ra telefonos egyeztetés után megtenni a panaszomat, ott egy vezető (Zozi) végighallgatott, majd informált, hogy panaszt tenni rendőrre (és mindenki másra is) csak PK-n lehet. Akkor éppen volt egy fórum kitiltásom (a korábban említett nem megfelelően kitöltött Lars Kubik panaszom miatt). Ennek kapcsán nyitottam egy reportot, hogy kifejezzem egyet nem értésemet azzal kapcsolatban, hogy egy IC eseményt csak fórumon lehet vitatni, IC nincs rá lehetőség. Ezzel elveszti a minimális esélyét is a játékos, hogy bármilyen jogérvényesítést követeljen egy rendvédelmisen és teljesen kiszolgáltatott helyzetbe kerül, ami főleg nagy baj, ha erről tudnak a rendvédelmisek és adminok is. Én is ilyen helyzetbe kerültem. Amiért Lacát panasz illeti ezért, hogy nem volt segítőkész az ügy kezelésében, nem volt hajlandó átadni olyannak a reportot, aki szeretne megoldást találni a problémára, illetve megtiltotta, hogy reportot nyissak. Mivel a report nyitást nem tilthatja meg admin, természetesen nyitottam egy másikat, melyet szintén Laca fodadott el, “leírtam mindent” szópáros után egyből lezárta. Laca report nyitásnak tilalma KÖZÖSSÉGROMBOLÓ hatású.

4. Ügy (Tonyy – kapcsolódó bizonyítékok: 7. 8.): Lars Kubik megállított engem, miközben Las Colinas környékén végeztem a szellemvadászattal. Jeleztem neki, hogy nem vagyok hajlandó RP-zni vele ameddig nincs döntés a rá nyitott panaszkönyvemben (ez már egy új, formának megfelelően kitöltött PK, ami elbírálásra várt, reportban benne a linkje, vagy fórumon elérhető archiválva, ez az, amit Bika kukázott jogtalanul). Reportot is nyitottam, mivel admin segítségét kértem volna, hogy ne vele kelljen RP-znem. Erre könnyedén lett volna lehetőség, mivel a helyszínen volt másik NNI-s is. Tonyy fogadta, majd “intézte” az ügyet. Az reportban folyamatosan lekezelő és felsőbbrendű magatartást tanusított velem szemben, majd a végighallgatásom nélkül lezárta a reportot. Mivel nem került megbeszélésre az ügy nyitottam mégegy PK-t, amiben először felhozta a “közösségromboló magatarást”. Itt elküldtem neki az aktív PK-t, nem érdekelte. Majd, jeleztem neki, hogy 820 ID-vel rendelkező játékos, a másik NNI-s bilincsben futott velem, ami szabálytalan. Ezt azért tartom fontosnak kiemelni, hogy lássátok ti is, hogy a rendvédelem szabálysértése felett elsiklik Tonyy szó nélkül, az én kérésemere fittyet hány, semmibe veszi, de lehetőség szerint minél rosszabb pozícióban igyekszik engem kihozni, mivel benne van ő is a lejáratásomban és ellehetelenítésemben. A rendvédelem szabálysértésének elnézése illetve reportjaim fölöslegesnek nyilvánítása KÖZÖSSÉGROMBOLÓ hatású.

5. Ügy (Tony – kapcsolódó bizonyítékok: 9. 10. 11. 12. 16. 17.): Reportot nyitottam azzal kapcsolatban, hogy ok nélküli kaptam bant fórumon(ez a Bika általi ban ismét) és le lett zárva jogtalanul egy elbírálatlan PK-m Lars Kubikra. Tonyy fogadta a reportot, a reportba nem volt hajlandó írni azzal az indokkal, hogy “800 játékosnál nem tölt be”, szerintem csak el akarta kerülni a bizonyíték meglétét, viszont az OOC chat ugyan úgy szerepel a logban. Amit sérelmezek, hogy nem admindutyban fogadta a reportot, nem admindutyban jött hozzám és írt OOC és a lekezelő stílusa megmaradt. Mivel ismétcsak nem kaptam érdemi segítséget Tonyytól nyitottam mégegy PK-t, hátha valaki foglalkozik is az ügyemmel. Ezt megintcsak Tonyy fogadta, válasz nem érkezett a reportba ismét, OOC írt. A beszélgetésünk végén megfenyegetett, hogy “[2024-10-28 22:20:50] [Output] : Bianca Nease: (( következő ilyen reportnál meg megkapod a kicked ))
[2024-10-28 22:20:53] [Output] : Bianca Nease: (( ha feleslegesen nyitod ))”. Tonyy ismét megtiltotta a report nyitásomat. Ezután nyitottam mégegy reportot MÁS témában, amit Tonyy azonnal fogadott, majd a fogadástól számított 4 másodpercet követően kickelt a szerverről. A reportom egy bugbejelentés volt. Ezt követően visszamentem a szerverre, nyitottam újabb reportot, amiben panaszt kívántam tenni Tonyy-ra. Természetesen ezt is ő fogadta, saját magára való panaszt akarta intézni. Továbbá számonkért, hogy miért nyitok reportot egy bug miatt? Lekezelő stílusából itt sem engedett, folyamatosan igyekezett engem hibáztatni, mikor ő kickelt egy bug bejelentéséért. A report végén Tonyy bannal fenyegetett, mivel szerinte közösségromboló a hozzáállásom. Tonyy kilépett a reportból, majd én is.

Másnap felléptem a szerverre, majd egyszer Tonyy megjelent, hogy miért lépek le, mikor ő bant osztott volna ki. Itt folytattuk a diskurzust, felhozta, hogy vállalhatatlanok a PK-im(mindenre Haha reakció áradat), az IG panaszaim(vessünk mégegy pillantást Tonyy ügyintézésére és OOC chatben való bemutatkozására), a discordon gyakorolt stílusom(ahol én kaptam fenyegető üzeneteket más discordozóktól). Többször kértem, hogy bármilyen jellegű bizonyítékkal támassza alá a vádjait, ennek nem tett eleget. Kértem, hogy hívjon főadmint a dolgok tisztázására, nem tette meg, végbevitte az ellehetetlenítésemet a banal és azzal, hogy tudja nincs se DC, se fórum hozzáférésem. A stílus amit Tonyy megenged magának és az értékek amiket képvisel és közöl a játékosok felé teljes mértékben elfogadhatatlan és KÖZÖSSÉGROMOBLÓ.

A panaszom céljai:
Szerver banom feloldása
Fórum banom feloldása
Discord banom feloldása
Lars Kubik NNI-sre valóm PK-nak visszanyitása, ítélet után ponttétel a Lars Kubik ügyre
Tonyy stílusának javítása érdekében egy utánképzés elérése a részére

A panaszra érkező válaszokra nem fogok tudni reagálni.
Kérem a panasz tisztességes kezelését az illetékestől, az összes leírás és bizonyíték figyelembe vételét, majd a helyes döntés meghozatalát.
A panaszért teljes terjedelmében én, Jamal Cole vállalom a felelősséget.
Köszönöm, hogy végigolvastad.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó): 1. https://ucp.see-game.com/v4/report/405486
2. https://ucp.see-game.com/v4/report/405498
3. https://ucp.see-game.com/v4/report/405505
4. https://ucp.see-game.com/v4/report/405639
5. https://ucp.see-game.com/v4/report/405907
6. https://ucp.see-game.com/v4/report/405915
7. https://ucp.see-game.com/v4/report/416268
8. https://ucp.see-game.com/v4/report/416278
9. https://ucp.see-game.com/v4/report/418438
10. https://ucp.see-game.com/v4/report/418441
11. https://ucp.see-game.com/v4/report/418451
12. https://ucp.see-game.com/v4/report/418471
13. https://ucp.see-game.com/v4/report/419353
14. https://pastebin.com/3VZnp6qS
15. https://pastebin.com/rCzC8Yqy
16. https://pastebin.com/82WeFZGc
17. https://pastebin.com/1fjqR2wv
18.

Megjegyzés: A panasz teljes terjedelmében Jamal Cole irománya és felelőssége. Én nem kívánok a panaszban semmilyen szerepet vállalni, csak közzétettem a panaszát.

Rapid

danteclan👑
SzerverAdmin
v4
2020. 04. 18.
467
793
Sopron
V4 karakter
Rapid D Dante
LV karakter
Rapid D Dante
Annyit fűznék hozzá az egészhez, hogy te saját magadat sikerült lejáratnod az összes játékos és adminisztrátor előtt ehez nem kellett a mi segítségünk ezt magadnak intézted mint a szerveren mint itt fórumon is. Az, hogy én 'véletlen' jó fej voltam és nem raktalak ki azzal a lendülettel a szerverről amikor te beírtad admin jelenléte nélkül, hogy RP stop ooc-ba az nniseknek elnézést kérek, megbántam itt lehet mondjuk hibáztam mert ha ott megelőzzük ezt az egész ámokfutást amit végeztél a szerveren akkor lehet nem születik meg ez a panaszkönyv és nem tartunk itt ahol. Mondjuk egy kicsit elgondolkozhatnál, ha ennyi ember van rossz véleménnyel rólad akkor nem bennünk van a hiba szerintem. Az, hogy te alapvető szerepjáték szituációkon amiben vesztesz nem tudod túl tenni magad, nem szükséges ilyen szerveren játszani. Az pedig, hogy te illeted mást közösségrombolóként a vicc ne továbbja már meg ne haragudj amit te leműveltél a karriered során az meríti ki ezt a fogalmat. Ezt se akartam ide írni, de ha már megemlítettél akkor veszem a bátorságot és megteszem.

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
381
1 285
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
3. Ügy (Laca - kapcsolódó bizonyítékok: 5. 6. 15.): Annak ellenére, hogy nem értek egyet azzal, hogy a Lars Kubik ügy teljesen rendben lenne és IC ügy, megpróbáltam belemenni, hogy akkor IC próbáljam az igazságomat kikérni. Elmentem az NNI HQ-ra telefonos egyeztetés után megtenni a panaszomat, ott egy vezető (Zozi) végighallgatott, majd informált, hogy panaszt tenni rendőrre (és mindenki másra is) csak PK-n lehet. Akkor éppen volt egy fórum kitiltásom (a korábban említett nem megfelelően kitöltött Lars Kubik panaszom miatt). Ennek kapcsán nyitottam egy reportot, hogy kifejezzem egyet nem értésemet azzal kapcsolatban, hogy egy IC eseményt csak fórumon lehet vitatni, IC nincs rá lehetőség. Ezzel elveszti a minimális esélyét is a játékos, hogy bármilyen jogérvényesítést követeljen egy rendvédelmisen és teljesen kiszolgáltatott helyzetbe kerül, ami főleg nagy baj, ha erről tudnak a rendvédelmisek és adminok is. Én is ilyen helyzetbe kerültem. Amiért Lacát panasz illeti ezért, hogy nem volt segítőkész az ügy kezelésében, nem volt hajlandó átadni olyannak a reportot, aki szeretne megoldást találni a problémára, illetve megtiltotta, hogy reportot nyissak. Mivel a report nyitást nem tilthatja meg admin, természetesen nyitottam egy másikat, melyet szintén Laca fodadott el, “leírtam mindent” szópáros után egyből lezárta. Laca report nyitásnak tilalma KÖZÖSSÉGROMBOLÓ hatású.
Hello! A szerveren tudni illik ha egy admin egy adott reportot, ügyet bármit kezel nincs lehetőség arra, hogy a játékos másik admin kérjen, plusz amilyen kéregető és parancsolgató stílusban tudsz írni az kritikán aluli már, nem értetted meg és nem is akartad, hogy ha fórum bannod van akkor nem lesz azért levéve mert te bárkire is panaszt szeretnél nyitni a reportot meg nem meg tiltottam csak szimplán le lett írva minden általam, idézem: "leírtam már egyszer neked, meg tudsz valakit kérni, hogy helyetted írjon fórumon mások is ezt szokták tenni ha fórum banjuk van" felesleges reportot meg nem kell nyitogatni olyan végett ami már le lett írva egy reportban nem egyszer és nem egy féle képpen, ehhez a hozzáfűzni valóm, hogy saját magadra vess amiért sikerült a kitiltást elérned a fórumon majd te vagy felháborodva végette amiért nem tudod használin.
De örülök neki, hogy így 2 hét múlva sikerült a panaszt megnyitnod ezért és nem akkor, próbálsz mindenbe és mindenkibe bele kötni, leírtam már szerintem ha hinnél az adminoknak akik ezért vannak, hogy igazságot tegyenek, illetve hallgatnál rájuk amit mondanak nem tartanál itt és nem mennél a saját fejed után.
Egyéb hozzáfűzni valóm ehhez nincs nem most kellett volna az én részemre panasz nyitni.

Tonyy.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
646
3 425
21
V4 karakter
Bianca Nease
Csao.
A saját részemre térnék ki csak, a többihez nincsen közöm legjobb tudomásom szerint.
Jeleztem neki, hogy nem vagyok hajlandó RP-zni vele
Ilyen soha nem volt senkinek és neked sem lesz, hogy te nem szeretnél valakivel RP-zni ezért nem alakul ki RP szituáció. Ezt a reportban is leírtam illetve OOC chaten is. A stílusod már ott sem volt megfelelő sem velem sem a játékostársaddal szemben ezért is jeleztem, hogy ne folytasd ezt a magatartást amit képviselt, majd te nyitottál még egy reportot ugyan olyan stílusban. Ezeket a bíráló főadmin/szuperadmin mind látni fogja.
Mivel nem került megbeszélésre az ügy nyitottam mégegy PK-t, amiben először felhozta a “közösségromboló magatarást”.
Nyitottál mégegy reportot és a következőket kezdted el írkálni benne. 👇
Jamal Cole
2024. 10. 27. 15:01:42
820 futott velem úgy, hogy bilincsben visz
2024. 10. 27. 15:01:43
Jamal Cole
2024. 10. 27. 15:02:14
oké xd nem szabálytalan, mert én írtam

Ha ez nem közösségromboló magatartás akkor nem tudom neked mi számít annak őszintén.
lekezelő és felsőbbrendű magatartást tanusított velem szemben
Egyáltalán nem volt felsőbbrendű vagy lekezelő a stílusom véleményem szerint, szimplán többször írtam le mivel nem értetted meg a dolgot amiben nem volt igazad.
Ezt azért tartom fontosnak kiemelni, hogy lássátok ti is, hogy a rendvédelem szabálysértése felett elsiklik Tonyy szó nélkül
Egy olyan dolgot jeleztél ami nem volt szabálysértés, nem tudom mi felett siklottam el.
mivel benne van ő is a lejáratásomban és ellehetelenítésemben
Erre már IG reagáltam mielőtt a kitiltásod kaptad, nem tudom milyen összeesküvés elméleteket látsz bele a dologba de valószínűleg egyedül te látod bele senki más. Úgy állítod be mintha mindenki ellened lenne holott leírtam neked, hogy egyszerűen ha befejeznéd a felesleges panaszok, reportok nyitását akkor nem történne az egész.
hogy “800 játékosnál nem tölt be”, szerintem csak el akarta kerülni a bizonyíték meglétét
Bármelyik bíráló főadmin/szuperadmin tudja tanusítani, hogy ilyen játékos számnál nem tölt be a report és nem tudunk bele írni, de szívesen linkelek neked videót is erről ha ennyire hihetetlen lenne amit mondtam.
Amit sérelmezek, hogy nem admindutyban fogadta a reportot, nem admindutyban jött hozzám és írt OOC és a lekezelő stílusa megmaradt.
Nem kötelező admindutyban lenni ügyintézés során. Ketten voltunk jelen az ügyben így nem éreztem létfontosságúnak, hogy bedutyzzak.
Természetesen ezt is ő fogadta, saját magára való panaszt akarta intézni.
Nem akartam kezelni a saját panaszom. Kilépni pedig azért léptem ki a reportból mivel kifagytam.
Másnap felléptem a szerverre, majd egyszer Tonyy megjelent, hogy miért lépek le, mikor ő bant osztott volna ki. Itt folytattuk a diskurzust, felhozta, hogy vállalhatatlanok a PK-im(mindenre Haha reakció áradat), az IG panaszaim(vessünk mégegy pillantást Tonyy ügyintézésére és OOC chatben való bemutatkozására), a discordon gyakorolt stílusom(ahol én kaptam fenyegető üzeneteket más discordozóktól). Többször kértem, hogy bármilyen jellegű bizonyítékkal támassza alá a vádjait, ennek nem tett eleget. Kértem, hogy hívjon főadmint a dolgok tisztázására, nem tette meg, végbevitte az ellehetetlenítésemet a banal és azzal, hogy tudja nincs se DC, se fórum hozzáférésem. A stílus amit Tonyy megenged magának és az értékek amiket képvisel és közöl a játékosok felé teljes mértékben elfogadhatatlan és KÖZÖSSÉGROMOBLÓ.
Erre egyszerű választ tudok adni, a bíráló főadmin/szuperadmin minden szükséges bizonyítékot lát részletesen leírva a kitiltáshoz mellékelve. A rám érkező panaszt nem IG kezelik a főadminok hanem fórumon ezért is írtam, hogy nem fogok odarángatni feleslegesen egyet sem.
a discordon gyakorolt stílusom
Te kezdted el az egészet a fórum-segítségnyújtás szobában ahol @Alan -el kommunikáltál leírhatatlanul lekezelő és szókiforgató stílusban miután nagyjából 15-20 perccel előtte jeleztem neked, hogy nem kellene folytatnod mivel problémád lesz belőle. Te ugyan úgy folytattad a szerverről lelépésed után.

Összességében továbbra is tartom magam az akkor OOC chatre leírt véleményemhez, hogy amit a szerveren avagy a szerverhez köthető felületeken csináltál az elfogadhatatlan és egyértelműen kimeríti a közösségrombolás fogalmát. Többször több külön napon felhívtam a figyelmed rá, hogy fejezd be és kezdj el normálisan játszani te ezt nem tetted meg és folytattad.

A stílus amit képviselsz a játékosokkal és az adminokkal szemben elfogadhatatlan ezt mutatják a reportra adott értékelések is. Egyértelmű rosszindulat és hibakeresés látható bele csak.

Erre tökéletes példa az ebben a panaszban leírt sorod is. 👇
Tonyy stílusának javítása érdekében egy utánképzés elérése a részére

Úgy gondolom én kifejtettem a saját részem a panasznál, amennyiben merül még fel kérdés szívesen válaszolok.

Doki

Fórum Mester
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 643
4 657
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Gondolkoztam mennyire húzzam hosszúra ezt a bírálatot, de igazából teljesen felesleges ódákat írni erről.

Olyan dolgokat látsz bele a szerveren futó történésekbe amit lehet, hogy egyes helyeken paranoid üldözési mániának írnának le. Szerinted az egész szerver (de legalábbis az NNI, az adminok, a fórum moderátorok és a discord moderátorok) összeesküdött ellened, azonban a valóság az, hogy a szerver egy írott szabályrendszerre, valamint egy elméleti normarendszerre épül, amiket ha valaki notóriusan megszeg, akkor gyakori vendég lesz a zárójelben említett csoportok körében.

A stílus amit képviselsz, mind itt, mind IG, mind Discordon nem összeegyeztethető azzal amit a szerver normája elvisel, ezt világosan mutatja az UCP előéleted is. Hiába írja le számodra az admin több alkalommal az ügyek menetét, nem vagy hajlandó megérteni a működését, és nem tudsz úgy tenni, ahogy az le lett neked írva. Azt gondolod rád a szabályzat nem vonatkozik, neked nem kell betartani az előírásokat, te külön bánásmódot érdemelsz. Egy IC ügyből görgettél magadnak egy örökös kitiltást több platformról is, többek között az előzőekben említettek miatt. Itt illene szerintem elgondolkozni, ha az autópályán tucatnyian jönnek veled szembe, lehet te haladsz rossz irányba.

Nem fogom részletesen minden pontra menően kivesézni az általad leírtakat, az adminok egy részét már megtették, a többi pedig úgy gondolom egy, a szerver szabályzatával tisztában levő, és azt alkalmazni tudó egyén számára egyértelmű.

Egy dologban van igazad (félig), a felesleges reportokról szóló figyelmeztetés után BUG miatt nyitottál még egy reportot, amire megkaptad a kicket. A reportot alapvetően jogosan nyitottad, az adminnak intézkednie kellett volna miatta (utóbb egyeztettem vele, a járműveket szétszedte, tehát reporton kívül elhárította a hibát). Tehát ha szigorúan nézzük akkor jogtalanul kaptad a kicket, viszont, az egyértelműen látszik, csak azért lett ez a report létrehozva hogy az admin bosszantva legyen és megkerüld az általa leírtakat, így a kick miértjét el tudom fogadni.

Jogosan kaptál kitiltást az elkövetett mutatványok után, a panaszod jogtalan.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.