Jakson Brayen Jhnny felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jakson Bryen

Újonc
2019. 02. 14.
14
4
25
szentes
www.facebook.com
V4 karakter
Jakson Brayen
LV karakter
Jakson Breyen
V2 karakter
Nich Jozon
zoldlogo.png

Neved:
< Jakson Breyen >

A ban időpontja:
< 2018-08-12 10:10:59 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< (By:. Leo, Jhnny) >

A ban oka:
< El?z? ban + Multiaccount (By:. Leo, Jhnny) >

Amiért szeretnéd az unbant:
< szisztok nem szeretnék hazudni nagyon meg bántam mait tetem es nagyon sajnálom egy útolso esét szeretnék kérni nem multi akozok mert be döglöt a másik gépemes ez a egy van már csak es szeretnék öszintén bocsánatotkérni hogy hazutam es bunkon viseketem ha lehetne egy utoso esélyt kérnlj esküszöm joleszek és nem lesz rám pananasz ha lehet le ölök 900 perces jalit is csak hagy jácak a szeron >

Utoljára szerkesztve:

Jhnny

-
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 832
2 884
LV karakter
barry.reynolds
Nemtudom miért Spinakot irtál a címben, no mindegy. Liveban történt az eset, Marquis és Leo is ott volt az ügynél, én meg lájvot néztem és mentem fel szerverre, majd Leo-tól kaptad a bant, majd láttam hogy átlépsz egy másik felhasználóra, és ott kérsz serialváltást, utánnak kaptad tőlem a bant "multiaccount" miatt. Leo neve csak azért van benne mert ő adta rád az első bant, én csak a második felhasználódra adtam.

• Tetszik
Reactions: Jakson Bryen

Jakson Bryen

Újonc
2019. 02. 14.
14
4
25
szentes
www.facebook.com
V4 karakter
Jakson Brayen
LV karakter
Jakson Breyen
V2 karakter
Nich Jozon
második akon nem is jácotam mert aza gépem be döglöt es most csináltatam meg es ami a leo banolt acontom aza gépet elatam es vanak is tanuk hogy 1 gépen jácok

Jakson Bryen

Újonc
2019. 02. 14.
14
4
25
szentes
www.facebook.com
V4 karakter
Jakson Brayen
LV karakter
Jakson Breyen
V2 karakter
Nich Jozon
de ha ott voltál live be látad hogy nem ok nékül vertünk a gyereket animba mert volt okunk rá es ere meg be jaliztatok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.