Elutasítva Jako Asami - FA/SA

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MrBob

Újonc
2019. 01. 17.
27
4
V4 karakter
Jafar Myers
LV karakter
Jako Asami
V2 karakter
Li Cheng Wu
zoldlogo.png

Neved:
< Jako Asami >

A ban időpontja:
< 2018-09-18 16:51:51 >

A ban időtartama:
< 2018-09-18 16:51:51 - 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Beni >

A ban oka:
< Farmmal való átverés. [By:ZoZo] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hát... újból itt vagyok és újból unbant szeretnék.... Az unban egy nagyon jó dolog de tudom nem mindenkinek jár ki de én megpróbálnál kiérdemelni az unbant. Ez az elmúlt 1 és nemtom hány év felvilágosított arról hogy nem volt jó dolog ez a tettem... Bocsánatot szeretnék kérni attól az 1 embertől vagy 2-től akit átvertem... akkor is csak a pénz beszélt.. És bizony a pénz nagy úr a szerveren és szükségvolt rá.... De én nem szerettem volna megdolgozni érte mert minek ha van egy másik oldal is... Hát be kell vallanom jobban jártam volna ha inkább megdolgozok értem.... Mondjuk a kaszinóban jó volt az élet míg nyertem a 100k SSC-t de amikor bukta akkor kellett a pénz így folyamodtam ehez a megoldáshoz... Ha vissza jöhetnék a szerverre meg se közelíteném az AJ-t azt garantálom de még a kicket se... Szóval annyit szeretnék mondani hogy nagyon vissza jönnék már a szerverre, frakcióba lépnék és próbálnék nem a szabályzatba ütköző dolgok szerint cselekedni.. Köszönöm hogy végig olvastátok! Jako voltam sziasztok! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.