Jake Xander jelentkezése az S.G.H.-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MateX

Mindenki a maga baklövéseit nevezi tapasztalatnak
2019. 08. 21.
255
145
V4 karakter
Jake Cartier
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Máténak hívnak . A szerveren Jake Xander a nevem, jelenleg a 16. életévemet töltöm be. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 79099 játszott perccel rendelkezem a lap megírásakor. >>
Mi az SGH feladata?
<< A szerveren játszó játékosok segítése, problémájuk kezelése. Továbbá az RP oktatás feladatát is ellátja. Ezenkívül az adminisztrátorok segítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék a játékosoknak segíteni, mind a szerver megismerésében, mind a gondjuk megoldásában. Úgy érzem megérettem erre a feladatra. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Elértem már egy olyan szintet a szerveren, hogy bővebb információkkal rendelkezem. Ezeket az információkat szeretném átadni a kezdő játkosoknak, mivel mindannyian így kezdtük el a játékot. Nem vagyok oldalpárti, meghallgatom mindkét oldalt. Szívesen csinálnám több ideig, ezt a feladatot. Szeretném a szerveren eltöltött időmet a játékosok segítésével is eltölteni>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Mivel nyár van, ezért napi 3-4 órát minimum tudnék erre a feladatra szánni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív tulajdonságok: Enyhén feledékeny, kicsit lusta, néha túlságosan is kíváncsi
Pozitív tulajdonságok: Türelmes, optimista, szeretek csapatban dolgozni >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék a későbbiekben admin csapat tagja. Úgy érzem van elég tapasztalatom az admin feladatkör betöltésére. Szeretnék figyelni a szabályok betartására, mert fontos nekem a jó játékélmény. Ha sikerülne az admin team-be való bekerülés, akkor is szívesen folytatnám a játékosok segítését. Nyilván komolyan venném a rám kiszabott feladatokat és el is végezném őket becsülettel. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első sorban elmagyaráznám neki, hogy miről szól ez a szerver, mi is az a RolePlay. Aztán kitérnék a szerver szabályzatára, amiben elmondanám neki a legfontosabb pontokat, Kitérnék részletesen a /me- ,/do- parancsokra, mikor melyiket és hogyan használjuk. Közölném vele ,hogy az F11-es gombbal, a térképen megtalál minden fontos helyszínt, ami számára hasznos lehet és, hogy az F1-es menü pont alatt, sok segítséget megtalál kezdő játékosként. Végül kitérnék arra, hogy hol és hogyan kezdje el a szerveren való életét.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< /vá-val válaszolnék és megkérdezném, hogy milyen indokból kér VHspawn-t és amennyiben van bizonyítéka, szólnék egy adminisztrátornak, hogy segítsen a játékosnak. Mivel nekem erre nincs jogosultságom. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< /vá 93 szia! Amennyiben a fegyver festett/skines, ebben az esetben szólj egy adminisztrátornak, hogy mi történt és csatolj minden szükséges bizonyítékot. Amennyiben nincs elérhető adminisztrátor, vagy éppen nem tudnak segíteni, abban az esetben írj még egy PM-et nekem és szólok. Amennyiben a fegyver nem festett és nem te vásároltad prémium pontból, abban az esetben nem történt semmiféle szabálysértés. >>

• Tetszik
Reactions: Darki

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Imádom
Reactions: MateX és ZSABI
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.