Jake Woods -> Zsola

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Monty

Zöldfülű
2023. 05. 01.
178
267
22
V4 karakter
Monty Reina
V2 karakter
Dave Williams
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Jake Woods

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Zsola

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Lentebb

Megjegyzés:
Zsola ezt a klippet kapta a rendőröktől: https://streamable.com/f60q1b

Nem értem, hogy milyen jogon nem lehet kiröhögni a rendőröket, véleményem szerint ez teljesen IC ügy.. Arról ne is beszéljünk, hogy NonRP-s közlekedést produkálnak a rendőrök fényhíd ide vagy oda. (Itt van az én szemszögem: https://streamable.com/u59y94) Meg sem hallgatott, véleményem szerint kicsit modortalanul is beszélt hozzám, bunkóbb hangnemben. https://pastebin.com/jCjUju34

Ezek után panaszra tettem én is a játékost. Az én XD-m NonRP volt amit 120 perccel díjaztak. Az, hogy ő NonRP-sen közlekedett attól eltekinthetünk Zsola szerint. https://forum.see-game.com/threads/jake-woods-myra-gastrell-zsola.396122/#post-1851390

Utoljára szerkesztve:

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Cső.
Még mindig nem tartom reálisnak, hogy egy szerelő, aki eggyütt dolgozik a rendőrökkel, ütközni látja őket, egy szó nélkül kiröhögi és tovább hajt.
Én még speciel nem találkoztam olyan szerelővel, aki ha egy rendőrt lát nagy sebességgel egy betonfalba ütközni, röhögne egy jó nagyot és tovább menne.
OOC chatben neked szimplán kérdéseket tettem fel, több dialogban, mert nem fér ki egyben. Nem értem, hogy miért nem hallgattalak meg, nem is próbálkoztál válaszolni a kérdésekre, az elején még a témát is terelted. A végén megkérdeztem, hogy mehet-e a szankció, ott sem próbáltál akármit is elmondani, amit nem hallgattam meg az állításod szerint.
Nekem nincs több hozzáfűzni valóm, a videón tisztán látszik, hogy odaméssz és kiröhögöd egy ütközés után a rendőrt.

Utoljára szerkesztve:

Oakley

Újonc
2020. 07. 31.
35
85
LV karakter
Yorell Oakley
V2 karakter
Josh Croxo
Csókolom, maga esetleg nem rendvédelmis? Ha igen, akkor értjük, hogy miért maga osztotta a szankciót! Másrészt nem- nem dolgozik a seering és a PD együtt, nagyon rosszul tetszik tudni! Egy nevetés miatt 120perc .. szerintem egyébként ez a vicc. Remélem veled is ugyanilyen korrektek lesznek az éleben, és ne neked álljon feljebb, mert úgygondolom, hogy nincs mire!

Oakley

Újonc
2020. 07. 31.
35
85
LV karakter
Yorell Oakley
V2 karakter
Josh Croxo
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! Büntetés: 100 büntetőpont. #Rizzo
Ismerem a srácot, vállalom a büntetés azért, mert hozzá szóltam de azért mostmár nagyon sokunk szerint gázos a helyzet, hogy egy XD-t nem lehet ellőni ic, mert bamm 120 perc, lassan köszönni is kell előre mindenkinek! Többet nem szólok hozzá.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Csókolom, maga esetleg nem rendvédelmis? Ha igen, akkor értjük, hogy miért maga osztotta a szankciót! Másrészt nem- nem dolgozik a seering és a PD együtt, nagyon rosszul tetszik tudni! Egy nevetés miatt 120perc .. szerintem egyébként ez a vicc. Remélem veled is ugyanilyen korrektek lesznek az éleben, és ne neked álljon feljebb, mert úgygondolom, hogy nincs mire!
Több pd-s is ott szereltet, nap, mint nap, ezt te is láthatod.
Nem, nem vagyok rendvédelmis, sőt, a másik irányba sodort a sors.

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 836
4 987
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Az hogy te szerinted emberileg teljesen rendben van az hogy egy feltételezhetően súlyos balesetre az a reakció hogy "szakad a röhögéstől" és továbbhajt akkor mindenképpen keress fel egy ezzel foglalkozó szakembert, mert elárulom, egyáltalán nincs rendben. Ugyan ezt tudom mondani a panasztevő félnek is, ez előtt és ez után sem lesz ez tolerálva hogy random XD-ket nyomjanak az emberek a balesetre, főleg nem szerelőként. Ügyintézésben nem látok hibát, szankciót egy az egyben megérdemelted. Panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.