Jake Woods -> Myra Gastrell [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Monty

Zöldfülű
2023. 05. 01.
178
267
22
V4 karakter
Monty Reina
V2 karakter
Dave Williams
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jake Woods

Panaszra tett személy InGame neve:
Myra Gastrell

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP-s közlekedés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/u59y94

Megjegyzés:
Fényhíd ide vagy oda, rendőrség ide vagy oda véleményem szerint egyáltalán nem reális ahogy közlekedik. Homokút, szembesáv majd szembesávból kanyar a BAL oldali járdára.. IRL ilyenkor 3 autóba ütközött volna bele és alsó hangon 2 gyalogost gázolt volna halálra.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Nem értem miért kell bosszú pk-kat irogatni. Az egész ott kezdődött, hogy te odamentél ütközés után, kiröhögted, és ő admint hívott. Erre adtam neked egy szankciót, amire nem hogy még rám is, de még Myrara is írtál egy panaszt. Miért akkor került ez a panasz megírásra, amikor ő admint hívott rád?

Monty

Zöldfülű
2023. 05. 01.
178
267
22
V4 karakter
Monty Reina
V2 karakter
Dave Williams
Ez nem bosszú PK, körülbelül ugyan akkora hibát követtem el mint ő! Itt van a PK amiről beszélsz: https://forum.see-game.com/threads/jake-woods-zsola.396118/#post-1851369
Jogtalannak látom az egészet. Ha ő ez miatt megsértődött, hogy én IC kiröhögtem nekem is rosszul esett a közlekedési morálja. Ő nem admint hívott rám. A történtek után durván 1 órával jöttél oda hozzám ez miatt, ne keverjük a kettőt. Eleve furcsállom azt is, hogy te bírálod a PK-t. Részemről lezártam!

JST610

Aktív fórumozó
2019. 01. 20.
252
2 466
V4 karakter
𝙈𝙮𝙧𝙖 𝙂𝙖𝙨𝙩𝙧𝙚𝙡𝙡
Üdvözöllek kedves!
Látom hol a hiba, de mivel egy akcióra siettem fényhíddal és jól belátható szakasz volt így azért mertem kicsit bátrabban közlekedni, hiszen ha jött volna valaki vagy bármi akkor nem így fordulok be akkor. De lehet ide vagy oda dobálni, hogy RL így RL úgy, de akkor is egy játék marad és szerintem azzal, hogy gyorsan hajtottam nem rontottam a játékélményedet.

Monty

Zöldfülű
2023. 05. 01.
178
267
22
V4 karakter
Monty Reina
V2 karakter
Dave Williams
Úgy látszik, hogy mégsem nem volt jól belátható a kanyar, mert 200-al telibe vertél egy oszlopot. IRL ha a rendőrök bármilyen fontos akcióra sietnek én nem láttam még őket ilyen szinten közlekedni. :) Az IRL dologra amit említettél itt visszakanyarodnék, ugyanis az ügyben ahol én kaptam a jailt zsola így nyilatkozott:

[2023-08-31 18:43:17] [Output] : Admin 4 zsola: (( IRL történik előtted egy nagy csattanás, te röhögsz egyből? ))

Most kinek lesz igaza?

Illetve azzal én rontottam a játékélményed, hogy kiröhögtelek?

Utoljára szerkesztve:

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Ez még mindig egy reális életre alapuló játék, szerepjáték. Azzal, hogy ő nem tudta bemérni a kanyar mértékét, és kicsúszott az ívjéből, ami végül egy csattanással végződött, az nem egyenlő azzal, hogy odagurulsz mellé, és jót röhögsz, mert hogy ő ütközött, és milyen szar lehet neki.
A videó sokadik újranézése után is azt látom, hogy nem volt megfelelő a sebességválasztása a rendőrnek (mert villógóval sietett egy esetre), és nekicsúszott a betonnak. Nem keletkezett belőle más játékosnak semmilyen kárja, hogy ezt az ütközést nagydobra kellene verni. Veled is megtörténhet, hogy elnézed a kanyart, és nagyobb sebességgel kicsúszol az ívedből és nekicsúszol az oszlopnak.
A panaszt következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.