Jake Wayne -> Brian Knight [Gerold]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Alfi

Az igazságból elveszett az i.
2019. 05. 08.
253
2 028
25
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jake Wayne

Panaszra tett személy InGame neve:
Brian Knight

Panasz oka, leírása, kifejtése:
05. 14-én 7 napra béreltem tőle egy farmot. Az 5. napon eltűnt néhány répa a farmomról, de mivel elértem és számonkérés után vissza adta, nem tettem panaszt. Viszont mint ahogy az a képeken látszik, Délután 15óra magasságában béreltem tőle a farmot. Ő a mai napon 05.21-én, a korábbi konfliktusból kiindulva, gondolom én, azonnal elvette a jogaimat, és szépen várja ,hogy a bent levő, ma délelőtt betakarítható növényeimet ő learathassa. Erről is csatolom a képet. Pontosan látta, hogy ezek a délelőtt folyamán érnek be, hiszen ki számoltam, mikor tudok még beleültetni gond nélkül, tegnap este még öntöztem is őket. A képek lent tanúsítják az itt elhangzottakat.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://www.upload.ee/image/9992586/seemtafarmBrian_Knight.png
https://www.upload.ee/image/9992589/seemtabrianfarm.png
https://www.upload.ee/image/9992593/seemtabrianfarm1.png

Megjegyzés:
Biztos vagyok benne, hogy szánt szándékkal tette ezt, mert már korábban is lopni próbált a farmról. Ezzel én úgy érzem már akkor megszegte a szerződést, de mivel kárpótlást kaptam, nem jeleztem. Most ez viszont már teljes mértékben túl ment a szerződés határain. Nem telt el teljesen 7 nap a bérlésből, pontosan látta, hogy nekem bent vannak még a növényeim és betakaríthatnám őket délután háromig.

• Tetszik
Reactions: dzsoi

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Hello, várom az érintett válaszát.

• Tetszik
Reactions: kyle.

gyomzo

Ami volt elmúlt..?
2019. 01. 10.
405
894
??????????
V4 karakter
Leo_Glos
LV karakter
Rene Fils
V2 karakter
Felix Jaroslaw
itt is lennék. valóban kibérelte jake wayne a farmot 1 hétre 22ezer dollárért. ooc le is írta: én jake wayne kibérelem 05.14. a farmot tőled 22ezer dollártért.megfelel? mondtam meg. az ooc "szerződésben" nem volt meghatározva az óra,perc.

én reggel 6:50kor feljöttem gyors elmentem farmra majd benéztem jogokat elvettem a farmot bezártam amit lelehetett aratni répát learattam, és itt jöttem rá hogy lehet várni kellet volna ezzel még. miután elvettem a jogot vissza adni nem tudtam mert nem volt fent a szerveren így beletetterm a learatott répákat a ládába, tudom hiába teszem bele nem tudja kivenni mert nincs joga. tudom kellemtelenséget okoztam. és satöbbi. hajlandó vagyok kiengesztelni jake-et IC olyan módon plusz 1 hét bérlési idő(ingyen),learatott,learatásra váró répák átadása, illetve egy kisebb öszeget fizetni,

és egy olyan eggyességet kötni ha hozzá nyúlok a farmhoz adminak szól és elintézzük.

Jake,megfelelő lenne ez neked?

illetve Kérném az elnézésedet a történtek miatt,bocsánatot kérek az okozott kellemetlenségekért!

ic jelenleg megtalálható vagyok

Alfi

Az igazságból elveszett az i.
2019. 05. 08.
253
2 028
25
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Igazából, teljesen nyugodt szívvel mondanám, hogy persze. Csak a 2 nappal ezelőtt velem szemben tanúsított stílusod most nagyon hirtelen átalakult. 1 hét bérlésre nincsen szükségem már, mivel szombattól elutazom külföldre. Egy hét alatt kétszer szegtél szerződést, majd a barátod, aki látta a helyzet sulyosságát kért elnézést akkor is helyetted, és igerte meg, hogy nem lesz többet semmi gond megigeri. Nem kellett másfél nap sem.
De nem szeretnék további konfliktust. Érett ember módjára próbálom ezt kezelni és bízni benne, hogy tudsz változtatni ezen magadon belül. Mivel farmberlesre nincs szükségem, ezért csak készpénzes kárpótlásra vagyok vevő.

Remélem a jövőben másképp kezeled az ilyen dolgokat. Mert én nem akartam rosszat soha senkinek.

• Tetszik
Reactions: dzsoi

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Privátban beszéljétek meg, és amint sikerült lebonyolítani szóljatok nekem.

• Tetszik
Reactions: kyle.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.