Jake R Turner-> Alek [Helyette írom]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SwoshY

Újonc
2019. 02. 16.
40
9
23
Semmi közöd hozzá!
www.youtube.com
V4 karakter
Steven R Broadway
LV karakter
Steven R Turner
V2 karakter
Dave Williams
zoldlogo.png

Neved:
< Jake R Turner >

A ban időpontja:
< 2019-04-11 16:44:47 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Alek >

A ban oka:
< Admin ügy közben való dm >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hát először is ugyebár volt egy kis lövöldözés ahol animba lőttek, a mentős 7-8 tölit szedett ki belőlem amit már alapra nem lehetett volna.
Ez előtt még irta is ooc-ba hogy akkor is fel fog szedni, majd így is tett. A rendőrök RP-vel el se vették/ki se lökték a fegyvert a kezemből, és amint felszedtek elkezdtem darálni (nem haltam meg csak anim volt).Ez után Alek ott volt, de én nem láttam mivel még ooc se köszönt senkinek senki így fogalmam se lehetett róla hogy ott van és őt is lőttem. Amint észre vettem hogy ő az egyből le álltam és ooc- is elnézést kértem, de hát választ sajnos nem kaptam csak egy örök bant.
A lényeg hogy rosszul reagáltam le a dolgot de ha a mentős nem szegi meg a szabályokat akkor nem lett volna mit le reagálni.Természetesen mindenről van bizonyítékom is amit most ide csatolok: https://imgur.com/a/v9XNhRX?fbclid=IwAR1KibMcKoiCcPnO_H5k5NJdkB5DXWF3tG8U5W8eiW_xbQbzryFMmjz5W5U
És most a Log: https://pastebin.com/GLhPJfMy?fbclid=IwAR0VGNs2VKdihfGDMbXvZ75cQHEzshAAwooHyoM-OQgP5H-niOCTK0RUThE
>

O

Owl

Jelen voltam az esetnél. Alek ott állt melletted miközbe felszedett a mentős aztán lelőttél 1 vagy 2 rendőrt engem csak meglőttél meg Alekot fejbelőtted. Ezt követően te arra hivatkoztál, hogy ,,véletlen volt”. Számomra elég felfoghatatlan, hogy lehet ,,véletlen” lelőni 3 embert közöttük egy admint miután felszedtek.
EDIT: @GuardiaNszotyii is jelen volt ezeket ő is alá tudja támasztani.

SwoshY

Újonc
2019. 02. 16.
40
9
23
Semmi közöd hozzá!
www.youtube.com
V4 karakter
Steven R Broadway
LV karakter
Steven R Turner
V2 karakter
Dave Williams
Alek mögöttem állt, és mivel lövöldöztem nem láttam hogy ott volt. Ooc-ba se köszönt még be, ügy sem volt én ezt már megbeszéltem vele, meg mint látod ott a log-képek. Alapra rosszul reagáltam le ez tény, de a mentős hibázott....vége kellett volna lennie az RP-nek már ott hogy 7-8 töli volt bennem....ő ennek ellenére kiszedte majd ooc irta hogy akkor is fel fog szedni....na hát ez lenne itt a gondom.

O

Owl

Ettől független még számomra mindig érthetetlen a lövöldözésed. Plusz Alek nem láthatatlanul állt melletted.

SwoshY

Újonc
2019. 02. 16.
40
9
23
Semmi közöd hozzá!
www.youtube.com
V4 karakter
Steven R Broadway
LV karakter
Steven R Turner
V2 karakter
Dave Williams
Alek mögöttem állt, nem mellettem ezt elismétlem. És a lövöldözés részével mi a probléma?! Ha RP-vel nem lökték ki/ vették el a fegyvert akkor miért ne lőhetnék? Nem haltam meg igy nem RK... És elmondom mégegyszer hogy amint megláttam alekot ráhagytam és ooc elnézést kértem...Szerinted van értelme fejbe lőni? Egy gombnyomással felszedi magát..Ebből is látszik hogy semmi értelme nem lenne őt sdzándékosan megölni.. Akik álltak körbe azokat akartam és Alek pont mögöttem volt. Mellesleg mint mondtam nem volt még adminügy sem ez a logon teljes mértékben látszik.

Bagós

Barangoló
2019. 01. 12.
113
50
V4 karakter
Roger G Jonson
LV karakter
Nathan Parks
Sziasztok! Ennek az egész UB kérelemnem a lényegét nem is értem. "A rendőrök RP-vel el se vették/ki se lökték a fegyvert a kezemből, és amint felszedtek elkezdtem darálni (nem haltam meg csak anim volt) " Eleve körülötted állnak a rendőrök eléggé jelentős tűzerővel, akkor már a PG meg is. És akkor arról meg ne is beszéljünk, hogy ha benned ilyen nagyon sok golyó volt akkor, hogy is tudsz felpattanni lövöldözni?! Ja, és azért azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy amikor az "R Turner" család a becses tagjai a közelben vannak akkor abból sosem RP lesz hanem csak a folyamatos DM.

SwoshY

Újonc
2019. 02. 16.
40
9
23
Semmi közöd hozzá!
www.youtube.com
V4 karakter
Steven R Broadway
LV karakter
Steven R Turner
V2 karakter
Dave Williams
Köszi hogy minősítetted az R Turnereket, és miért is DM? Itt eleve az a gond hogy a mentős hogy a viharba képzeli azt hogy ha megvan adva hogy 3 tölit szedhet ki akkor ő 7-8-at kiszedhet? Tehát már ott rotty volt az egész.... Ha ő nem szegi meg ezt a szabályt akkor nincs mit le reagálni... mellesleg irhattok még vagy 1000-en akkor sem lesz értelme és nem fogom megváltoztatni a vélemeényemet, ott a kép meg a log ha valami nem lenne világos. És még annyi hogy én mondtam is aleknak hogy a DM vagy PG-t vállalom is. És légyszives ne minősítsd le az R Turnereket!

• Hűha
Reactions: wells
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.