- 2019. 02. 16.
- 40
- 9
- 23
- V4 karakter
- Steven R Broadway
- LV karakter
- Steven R Turner
- V2 karakter
- Dave Williams
Neved:
< Jake R Turner >
A ban időpontja:
< 2019-04-11 16:44:47 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Alek >
A ban oka:
< Admin ügy közben való dm >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Első sorban azért mert az egész RP úgy volt hogy Steven R Turnert vitték be a rendőrök, a szemem előtt. Mint IC családtag ezt nem hagytam! Előre mentem mert tudtam hogy hova viszik. Ki álltam az út közepére keresztbe hogy feltartsam a rendőrséget! Elbújtam egy fal mögé és amikor jöttek akkor daráltam a kocsit/ sofőrt hátha lesz egy kis siker! Ez nem jött össze, megállt a rendőr és M4-el elkezdett ő s darálni! 7-8 töli ment a testembe amit a mentős kiszedett holott nem szabadott volna 3-nál többet, de ő ooc is megmondta hogy akkor is kiszedi, hiába szoltam neki hogy ez már elég nonos! A rendőrök nem vették el a fegyvert/ lökték ki a kezemből (csak animba voltam) így amikor felszedett a mentős erre rosszul reagáltam és újból daráltam (Nem mondhatjuk NON-nak sem mivel a fegyó nálam volt, nem vették el!) Közben megjelent Alek és elvileg "adminügy volt" holott semmi se még mivel OOC-be se köszönt be se semmi! Sok rendőr volt ott, mindenkit lőttem! Ezután kaptam egy ban-t olyan indokkal hogy adminügy közben DM! De ez nem egészen így volt mivel mondom az admin még ooc se köszönt se semmi ügy nem volt amire van bizonyítékom és csatolom is! A lényeg hogy mégha "DM-eltem is" vállalom a nagyobb jailt is érte, felfogtam hogy nem volt helyén való de azért mert lövöldözök (RP-sen) és egy félre értés miatt örökre ki vagyok tiltva szerintem sok. Ha kell vállalok egy nagyobb jailt is (1000+ percet is) ezzel is bizonyítani akarom hogy komolyan veszem, át gondolotam és igen azért valamilyen szinten én is hibás vagyok mert rosszul reagáltam le a dolgokat de mint mondtam már az RP-nek ott vége kellett volna lennie hogy a mentős azt a 7-8 tölit kiszedi (Nem értem mire fel de mindegy is). Tudom hogy NON-ra nem NON a válasz! Sajnálom az egészet! Beszéltem Alekkal az ügyről azt mondta át gondolja és hogy irjak egy UB-t, de mivel már nem admin így ő nem tudja elbírálni! Kérem a főadmint vagy superadmint hogy a bizonyítékokat/ azt hogy nem én kezdtem a NON-t azt vegye figyelembe! Nagyon mennék már vissza játszani, napi szinten fent voltam nagyon sok órát! Nem szerrettem volna egy ilyen félreértés miatt kiszurni magammal! Esélyem sem volt elmagyarázni/elmondani mi volt egyből ban-t kaptam! Köszönöm szépen hogy elolvastad!
Bizonyítékok:https://imgur.com/a/v9XNhRX?fbclid=IwAR0g88Pk73S8lidFB9s714XaHPn-9Te2JGBpdSG3AGEkIsjje1IpM3lTE5I
és itt a log ahogy semmibe veszi a szabályokat a mentős: https://pastebin.com/GLhPJfMy?fbclid=IwAR2XqCqOCus9cSOblempg_K1g1p88aSwaDDh02LHs1fFhYFlm4e1eMiuEZc
Remélem megkapom az UB-t, tényleg mennék vissza, komolyan gondolom! >