Jake Noha jelentkezése az ORFK felé.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Füless

Újonc
2022. 02. 05.
40
12
V4 karakter
Kane O Brian
LV karakter
Robert Noha
abb4f85ae2fe98b7438ba80bd44329be.png

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
LOS SANTOSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG
SZEMÉLYÜGY ÉS HUMÁNIGAZGATÁS

A lap kitöltése előtt olvasd el a jelentkezési feltételeket, amit szintúgy a jelentkezések menüpontnál találsz.
A lap kitöltésénél figyelj oda a helyesírásra, illetve a feltételeknek való megfelelésére. (Ha 100 szót kérünk akkor az minimum meg legyen.)
A lap kitöltésével még nem csatlakozol a Rendőrség köreibe, ezek után vár még rád egy TS meghallgatás és egy elméleti vizsga.
Fontos, hogy a jelentkezés címe a következő legyen: [NÉV] Jelentkezése.

J E L E N T K E Z É S
| IC |

Teljes név: Jake Noha
Születési hely, idő: 2002.10.11, Sydney.
Telefonszám/ egyéb elérhetőség: 36225696483, Email cím: jakenoha@seemail.com
Bejelentett lakcím/ tartózkodási hely: Angel Pine
Legmagasabb végzettsége: Érettségi.
Eddigi munkahelyei: OKF

Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.))
2002. október 10.-én születtem Sydney városában, Ausztráliában. Szüleimmel egészen 2005-ig éltem, mivel ekkor egy balesetnek hála életüket vesztették. Báttyámmal jártuk az utcákat segítséget keresve. Nagyjából három nap után egy mexikói származású idős bácsi gondunkat viselte, és pár hét múlva már Los Santosban is találtuk magunkat. Itt egy nevelőintézetbe kerültünk, ahol egészen 16 éves koromig maradtam. Elvégeztem az általános iskolát, és egy Rendészeti- és Közgazdasági technikumba jártam ahol kisebb sikereket is értem el. Ezek után felvételt nyertem a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi szakára, ahol végül három padkával a vállapomon jöttem el, illetve egy dicsérettel a vizsgabiztosomtól. Egy másik városban próbálkoztam a felvétellel az ottani rendőrkapitánysághoz, viszont ez nem jött össze. Ezért gondoltam úgy, hogy visszakérem magam a Los Santosi Rendőrkapitánysághoz.

| OOC |
Hogy szólíthatunk: Zsolti
Mennyi idős vagy: 13, 4 nap múlva 14
Legmagasabb iskolai végzettséged: Még csak középsuli.
Mennyi játszott perccel rendelkezel: 2543
Csatolj egy képet az UCP-ről:
Rendelkezel-e adminjailel? Ha igen mennyivel és miért: Igen sajnos, 1-ell. Mert kiléptem OKF-ből még régebben.​
Rendelkezel-e kitiltással? Ha igen, mennyivel és miért: Nem.​
Rendelkezel-e névváltással? Ha igen mennyivel és mik azok: Nem.​
Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.))
A karakterem egy kedves, szofisztikált személység, aki néha-néha kisebb vicceket elvet a szavai között. Rendkívül érdekli a rendvédelem, és igazán élvezi is a dolgát. Maximalista típus, mindenből a legtöbbet szeretné kihozni. Mosolygós, jókedvű, motivált, illetve igazán rafinált karakter az enyém. Szeret másokon segíteni amiben tud, és általában ha valami nem jön össze neki, több napon át bánkódik rajta.
Miért pont rád essen a választásunk?
Voltam már itt is, és más szerverek rendvédelmi frakcióiban nem kis ideig, szeretnék közétek tartozni, támogatni a munkátokat. Illetve már van rendvédelmi tapasztalatom.
Voltál-e már a jelenlegi vezetés alatt a frakcióban? Ha igen, akkor mi volt a kilépés/ kirúgás indoka?
Nem.​

Stég

Az év Adminsegéde, 2020-ban.
2019. 03. 01.
601
196
21
V4 karakter
Mia Santos
V2 karakter
Steg Jessica
Tisztelt Jake Noha!
Az Országos Rendőr-főkapitányság megkapta jelentkezését, a vezetőség átolvasva úgy határozott hogy elutasítja a lapját.

_____________________________________________________________________________________________________________________
Megjegyzés:
- A Jelentkezéssel kapcsolatos információkban megfogalmazott minimum életkort semmilyen esetben sem hagyhatjuk figyelmen kívül, legyen szó egy vagy négy napról.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.