Jake Grimes - Moloskov Jacob [lorii]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

veberzoltan

Újonc
2019. 04. 06.
1
0
V4 karakter
Jake Grimes
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jake Grimes

Panaszra tett személy InGame neve:
Moloskov Jacob

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A tegnapi nap folyamán elcseréltem az EVO X emet egy Subarura. A probléma, hogy az úr azt állította hogy egyedi rendszáma van

pedig gyári rendszám van az autón. Próbáltam az úrral felvenni újra a kapcsolatot sajnos válasz már nem érkezett. A képeken látszik,
hogy meg is kérdeztem biztos egyedi rendszámos-e mert gyanús volt, hogy nem de ő állította, hogy egyedi rendszámos az autó.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Adminnal beszéltem ő tanácsolta, hogy írjak panaszkönyvet.

lorii

Az idő ad, az idő elvesz
2023. 04. 22.
335
486
23
Budapest
V4 karakter
Lorenzo Saidi
Sziasztok.

A panaszt én fogom kezelni, várom a panaszra tett fél válaszát 24 órán belül.

2023. 09. 03.
10
1
V4 karakter
Moloskov Jacob
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jake Grimes

Panaszra tett személy InGame neve:
Moloskov Jacob

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A tegnapi nap folyamán elcseréltem az EVO X emet egy Subarura. A probléma, hogy az úr azt állította hogy egyedi rendszáma van

pedig gyári rendszám van az autón. Próbáltam az úrral felvenni újra a kapcsolatot sajnos válasz már nem érkezett. A képeken látszik,
hogy meg is kérdeztem biztos egyedi rendszámos-e mert gyanús volt, hogy nem de ő állította, hogy egyedi rendszámos az autó.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Adminnal beszéltem ő tanácsolta, hogy írjak panaszkönyvet.
Szia válaszodat értékelem én azt az autot megvetem és azt mondták van rajta egyedi rendszám én nem nagyon foglalkoztam vele és nem tudtam hogy nincs rajta nekem is ezt mondták hogy van rajta

lorii

Az idő ad, az idő elvesz
2023. 04. 22.
335
486
23
Budapest
V4 karakter
Lorenzo Saidi
Mielőtt eladsz egy autót és felsorolod annak felszereltségeit teljes mértékben meg kell bizonyosodj arról, hogy pontosan miket is tartalmaz.
@veberzoltan -t ért károk legyenek megtérítve 48 órán belül. Ezt beszéljétek meg privátban, hogy hogyan is fog megvalósulni.

A károk rendezését a panaszkönyv alatt jelezzétek.

• Tetszik
Reactions: B4DF4C3

lorii

Az idő ad, az idő elvesz
2023. 04. 22.
335
486
23
Budapest
V4 karakter
Lorenzo Saidi
A panaszra tett fél megpróbálta felvenni a kapcsolatot Jake Grimessel a kártérítéssel kapcsolatban, azonban erre a megkeresésre nem érkezett válasz.

Ha nyitsz egy panaszkönyvet a játékostársadra kövesd ennek folyamatát. Jelen esetben esélyt sem adtál, hogy kárpótolja a figyelmetlenségét.

A panaszkönyvet ennek fejében következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.