Jake C Dante jelentkezése a Nemzeti Adó és Vámhivatal köreibe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jake C Dante

Zöldfülű
2019. 02. 06.
207
27
LV karakter
Jake C Dante
V2 karakter
Jake C Dante
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Domonkos ~

[#2] Korod:
~ 15 esztendős vagyok. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Kettő és fél éve játszok a szerveren és jelenleg 113.560 Játszott perccel rendelkezem. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Itt látható az UCP-m ezen része https:confused:/imgur.com/a/882qgKy Sajnálatos módon,van egy kitiltásom a szerveről.Tudom,nem egy mai bann ez,de tömören?Hülye voltam...Egy ismerősöm mutattam nekem ezt a buggot és nem akarta megvárni a szerelőt és azt mondta,hogy csináljam ezt a módszert.Rohadtul sajnálom ezt a dolgot és már soha nem jutna ilyen dolog az eszembe! ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mivel még nem voltam ebben a közösségben és nem hallok róla rossz dolgokat.A haverom motivált,hogy járjük közösen a várost és segítsük a Playereket.Szeretném megismerni azokat akik a frakció életét irányítják és vezetik ,hogy ez egy olyan cspat legyen ahol nem kínlódás a játékmenet.Mindeféleképpen rendvédelemben szeretném folytatni az utamat és úgy érzem,hogy a legjobb helyre tudnék kerülni. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Egy nyugodt személyiség vagyok,aki nem fél a kritikától és a hozzászólásoktól.Aktív lennék a Frakció életében és úgy gondolom,hogy messzire tudnám vinni ezt a poziciót.Mindig is érdekelt,hogy milyen egy rendvédelmi szervben szolgálni,mind itt ,mind IRL.Kitartó és aktív lennék,ami úgy gondolom,hogy enm egy hátrány. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ 15 éves Fóti srác vagyok aki,most tapossa a középiskolát.Hobbi,hogy a haverokkal motorozok és teniszezek.Emelett egyesületi szinten úszom is.Könnyen ismerkedem és kezdeményezek is.Szeretem elmondani az őszinte véleményemet,persze kúltúrált körülmények között. Nem szoktam idétlenkedni és beszólogatni,mert "olyan kedvem van".Egy gyugodt természetű ember vagyok.Nade,nem csak jó dolgok léteznek,ám! Könnyen felidegesítem magamot olyan dolgom,amit én nem értek.Tudom ,magamról,hogy ez nagy problémám ezért igyekszem odafigyelni erre.Nem szeretem,hogyha valaki a másik háta mögött beszél,majd személyeskedik. Egyenlőre,ennyi elég belőlem szerintem.Ha még szeretnétek tudni valamit,szívesen megosztom. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Jake C Dante ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1989. Január 11. San Fierro Nemzeti Korház ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Adóval kapcsolatos munkák teljesítése.Vámköteles áruk ellenörzése ,szükség esetén elkopzása.Olyan emberek kiszűrése ami nyugodtabbá teheti a jövőt.Jogszabályok jóváhagyása és eszerint való eljárás.Illegális tárgyak,drogok,fegyverek eltulajdonítása,majd tárolása. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felkapcsolom a járőrkocsi fényhídját és felszólítóm a igazoltatni kívánt gépjárművet.A járőrtársam kiszáll és a kocsiban ülő személyeket,megkéri,hogy száljanak ki.Bemutatkozik,majd felveszi a személyi igazolványok társaságában a személyek nevét és továbítja a fedélzeti számítógép elött ülő személyt a nevekről.Lefuttat egy listát,hogy szerepel e a személyek nevén körözés ,illetve a rendszámon talállható e.Ha,minden tiszta,akkor a gépjármű vezetőjétől egy vezetői engedélyt és egy forgalmi engedélyt kérünk. Teszünk,egy csomagtér átvizsgálást is,amin nem oda illő dolgokat és EÜ dobozt keresünk.Ha mindent rendben találltunk,akkor az okmányokat visszaadjuk a személyeknek és elköszönve útjára engedjük őket,de ha nem volt ezek közül,valamelyik okmány az úrnál,akkor egy helyszini bírságot szabunk ki rá. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Jelenleg nincsen ismeretségem az állományban,de a közeli testvérem a napokban fog visszatérni magukhoz és akkor már lesz,akit a kezdetektől ismerek.De tervem,hogy mindenkit ismerjek az állományban! ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Képzett vagyok,a szakmában.Szolgáltam már a Rendörség állományában,valamint a TEK-nél is.Kiemelkedő az erőléti képességem és fizikumom is.Egy jó munkatárs lennék,aki nem beszél a másik mögött és teljesíti azt a parancsot,amit neki szabtak ki.Szeretem az embereket és ,foglalkozni velük.Jó,és hasznos tagja lennék eme állománynak. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Különböző befizetési módok ellnenörzése.Vám- és Adóköteles tárgyak felölvizsgálata.Önkormányzatokkal való eggyütműködés és dolgozás.Kölönféle eljárások ellátása. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ön,munkatársai és a környezetében lévő civileknek bántódása esik.Többszöri felszólítás után használható,de nem éles kényszerítő eszköz.Magában kárttevő ember ellen,többszöri felszólítás után,akkor,ha meggyúzödött aról,hogyha ezzel nem okoz nagy sérülést. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Jake C Dante névre hallgatok és 1989-ben születtem See City-ben San Fierro Nemzeti Korházban.Főiskolai diplomát szereztem műszaki elektronikai mérnök végzettségből.Város és az emberek az életem,szeretem a jó vágású és kedves embereket.Háztartásom a barátnőmből és belőlem áll és már másfél éve együtt élünk.Pályámat a végzettségemmel és a bütyköléssel töltötem ,de a szerelgetés abba kellet,hogy hagynom.Szeretnék egy jó munkahelyen dolgozni,ahol megbecsülnek a munkám elvégzéséért.Tapasztalattal rendelkezem ezen a téren és egy csöndes szabálytartó ember vagyok.Nem szereti a feszültséget felébreszteni! ~

thebenjamin válasza:

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Rider

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
401
303
25
Budapest
V4 karakter
Rider Brassco
Szia!
2019.09.21 18:00-kor keress fel TS-en egy meghallgatás miatt!​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.