Elutasítva Jake C Dante - Chester

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jake C Dante

Zöldfülű
2019. 02. 06.
207
27
LV karakter
Jake C Dante
V2 karakter
Jake C Dante
zoldlogo.png

Neved:
< Jake C Dante >

A ban időpontja:
< 2022-05-21 11:45:26 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Chester >

A ban oka:
< Vagyonátruházás kísérlete >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia, aki az UB kérelmet olvassa/bírálja. Azért próbálkozok meg az feloldási kérelem írásával, mivel szeretnék a barátaimmal újra az LV-n játszani. Alkalmanként feljárunk játszani picit és jó lenne, hogyha én is tudnék velük menni. A bannomat azért kaptam, mivel oda szerettem volna adni egy kezdő, vagy szegényebb játékosnak a cuccaimat. Nem volt semmi külső beszélgetés, hogy kinek adom oda, teljesen random volt, csak jószívű szerettem volna lenni és egy kis jó örömöt szerezni 1-2 játékosnak.Ha visszaengednétek akkor egyel több normális játékos lenne a szervereteken, aki szabályokat betartva viselkedne. Nem voltam még se kick-elve, se adminjail-ban. Ez az egyetlen szankció ellenem a szerveren, ami valljuk be nem érdemelne egyenlő büntetést egy NON RP-s, vagy egy közösségromboló játékossal. Remélem megértitek és hisztek nekem, hogy csak jóindulatból cselekedtem és semmi mögöttes gondolatot ne képzeljetek mögé, mert csak egy kis örömszerzést szerettem volna okozni pár szerencsés játékosnak. Sziasztok! >

• Dühítő
Reactions: aChester

Jake C Dante

Zöldfülű
2019. 02. 06.
207
27
LV karakter
Jake C Dante
V2 karakter
Jake C Dante
Szia Edward. Sajnos valamiért nem tudok privát üzenetet írni ezért írok itt. Írj nekem, hogyha elérhető vagy TS-en és akkor megbeszéljük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.