Jake Burch --> Ryan Morgen [Padre]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jake

legenda
2019. 01. 10.
756
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jake Burch

Panaszra tett személy InGame neve:
Ryan Morgen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hanyag RP felsegítésnél

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/5YX6z0g

Megjegyzés:
Nincs.
MARTONKA válasza:

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Vicces
Reactions: Malphurs

Gandalf

Újonc
2019. 03. 13.
24
28
V4 karakter
William Stewart
Sziasztok!

Igen csak is rp után lehet felszedni egy játékost, ha meghal meghal. De ha adott esetben például el van törve a keze akkor a helyszínen kell stabilizálni az állapotát,(közben felszedni, hogy be tudjuk vinni) ezután be kell szállítani az illetőt a kórházba további ellátások miatt.(ahol jön a hosszabb rp) Ez esetben is így történt. Belátom tényleg nem rpztem a legjobban "stabilizálásnál". Talán mentségemre szóljon, hogy még gyakorló vagyok és tanulok a nagyobb rangúaktól. Még írta ugye az illető ooc, hogy 2 perc amit nem szabad figyelembe venni, szóval ugyan úgy kell rpzni, de azért bennem volt az, hogy ne haljon meg és talán ezért is lett ilyen rövid rp az elején. Ezután (nem emlékszem már, hogy eszméletéhez tért-e)bevittük őt a kórházba, ahol el végeztük rajta a szükséges műtétet(ott is voltak kisebb-nagyobb fennakadások... arra gondolok, hogy a panasztevő szerint amit rpztünk a társammal az helytelen és máshogy kellene csinálni, amit végig közölt is velünk ooc chaten. Ezek után már mi sem voltunk biztosak abban amit csinálunk, ezért egy nagyobb rangú segítségét szerettük volna kérni csak sajnos nem tudott senki se jönni. Kivéve egy úgyszintén "ápoló" rangon lévő játékost akinek sietnie kellett egy hívásra). Sajnos az aznapi logom már nincs meg. Ha jól látom a képen 03.24-én történt az eset és visszamenőleg csak 25-ig vannak meg a logok nekem. És ma, az eset után három nappal írta meg a panaszt az illető ami között nem tudom, hogy van-e összefüggés, de természetesen nem ez a lényeg.

Jake

legenda
2019. 01. 10.
756
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Na szia. Egyértelmű, hogy amikor ki érsz a helyszínre ahhoz, hogy engem felszedj stabilizáló RP-t kell csinálnod és amennyiben olyan a helyzet, hogy erre nincs idő nyilván akkor nem szedem fel.
De nem hinném, hogy ha valaki eszméletlen állapotban van, horzsolások, zúzódások vannak a karján, fején, lábán, combtörése van és agyrázkódást szenvedett nem hinném az lenne a stabilizáló RP, hogy előveszel egy palackot majd vizet locsolsz belőle a tarkómra.
És az, hogy kezdő vagy ebben az RP-ben az nem azt jelenti, hogy a szabályok nem vonatkoznának rád. Ahogy a képeken is látszik ott áll melletted egy ápoló és ebben az esetben az ő dolga lenne, hogy nézze az RP-det, hogy ha valamit rosszul csinálsz szóljon, kijavítson. Vagy éppen az ápolónak kéne csinálnia és amit ő csinál azt neked kéne figyelned és tanulnod tőle.
Szerintem sikerült elég jól kifejtenem a dolgokat.
Várom a bírálást!

• Dühítő
Reactions: Dodge

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
904
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
Sajnos ez valóban nem volt megfelelő stabilizálás.
* * *
A panaszt jogosnak ítélem, Ryan_Morgen büntetése 45 perc adminjail.
Indok: Nem megfelelő RP felsegítés előtt @PK

A szankciót kiosztottam.
Zárom - Helyezhető

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.