Jake Burch - Jack Alphonso [Maxii]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jake

legenda
2019. 01. 10.
756
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jake Burch

Panaszra tett személy InGame neve:
Jack Alphonso

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP-s felsegítés, továbbá /do-ban le lettek RP-zve az esetleges sérülések is mikor Jack be vitt a kórházba ic megmondta a társának, hogy orsó csonttörésről van szó, ezt semmi röntgen,ct nélkül tette meg, tehát ő ic nem tudhatott a törésről csak arról, hogy nagyon fáj a karom. Meg elég irreálisnak tartom, hogy a kórházban egy gyakorló-ápolóra bízta a műtét le vezetését véghez vitelét.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/tuk2HOC

Megjegyzés:
Nincs.

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Sziasztok
A panaszt én fogom bírálni
Várom az érintett Jack Alphonso válaszát
24 órán belül

Deka

Újonc
2019. 01. 10.
65
9
19
V4 karakter
Jack Alphonso
Szia ! Kezdjük ott hogy te orsó csont törést rp-ztél ! A gyakorló ápolóra meg azért biztam a mütétet mert: Hogy ö is tanulja de lehet hogy én hibáztam de mint mondtam hogy ha kamplikácio merül fel akkor szoljon és nem merült fel komplikácio ! Mert elvileg ö tudja hogy hogyan kell müteni !

nmthzs

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
322
82
24
Pest Megye
V4 karakter
🇮🇹 𝑯𝒖𝒈𝒐 𝑮𝒂𝒎𝒃𝒆𝒊𝒓𝒐
Felsegítésben nem vettem részt! Műtétet én végeztem megfelelő módon. IC megkaptam a felettesemtől RP szerint mit kell tennem.
Részemről megfelelő ellátást kaptál ,illetve megfelelő képesítésem van műteni ugyan úgy.

Jake

legenda
2019. 01. 10.
756
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Na hello. Igen orsó csonttörést RP-tem, de te azt ic nem fogod tudni röntgen és egyéb hasonló vizsgálat nélkül. Továbbá egy orsó csonttörésnél többet RP-tem, agyrázkódást, zúzódásokat, horzsolásokat több testtájamon mint, ahogy az a képeken is látszik.

Deka

Újonc
2019. 01. 10.
65
9
19
V4 karakter
Jack Alphonso
Mert ugye te az èketben soha nem hibáztàl ès nem volt rossz napod! Csak ugy elárulom hogy aznap halt meg a papám!

Jerry válasza:
Szia, tilos a dupla HSZ, figyelmeztetést osztottam!

Maxii

v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Sziasztok
Azért mert Jake /do-ban le RP-zte, hogy milyen sérülései vannak, attól függetlenül te mint egy OMSZ-es nem tudhatod, hogy milyen sérüléseket szenvedett el. (Főleg semmi vizsgálat nélkül)
A képeken nem látok RP-t felsegítésnél ezért örülnék ha akár itt akár Privát üzenet formájában mellékelnéd nekem őket.

Jake

legenda
2019. 01. 10.
756
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Maxii mint a képeken is látszik Jack meg kérdezte tőlem occ, hogy bele egyezem e abba, hogy felszed és utána RP én ebbe nem egyeztem bele és semmilyen választ nem kapott tőlem erre. Tehát RP nélkül szedett fel és utána a kórházban történt az az eset amikor az általam /do -ban le RP-zett csonttörést ic minden vizsgálat, röntgen nélkül el mondta a társának. Amennyiben szeretnéd meg nézem, hogy meg vannak e még az az napi logok és el küldöm.

Maxii

v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Az OOC Chat elkerülte a figyelmem. Amennyiben még lehetséges megköszönném ha mellékelnéd nekem a logokat Jack.

Deka

Újonc
2019. 01. 10.
65
9
19
V4 karakter
Jack Alphonso
Szia ! Átt néztem minden fájlt és logot de nem tudom addig vissza tekerni ! mivel hogy az mtá-m valamiért naponta törli a logokat !

Jake

legenda
2019. 01. 10.
756
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Továbbá Jack az, hogy neked az adott napon családi gondjaid voltak az nem jelenti azt, hogy a szabályok ne vonatkoznának rád. Tehát tegyük fel én occ szidnék, akár minősítenék egy adminisztrátort attól függetlenül, hogy milyen környezeti befolyásoltságok alatt voltam ugyan úgy meg kapnám a szankciót mint bárki más.

Deka

Újonc
2019. 01. 10.
65
9
19
V4 karakter
Jack Alphonso
Értem én nem is azért irtam mert ki szeretnék bujni a szankció alalól csak annyi hogy nekem a héten az volt a legszarbb napom !

Maxii

v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Sziasztok

Jake elküldte a logokat amiben látható, hogy felszedés után RP-zett Jack, amely utórp-nek minősül.

Jack Alphonso büntetése egy
60 perces adminjail NonRP [PK - Maxii] indokkal

A büntetést a szerveren osztottam.

Zárom, helyezhető a lezártakhoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.