Elutasítva Jake Broadway-> Husi (helyette írom)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SwoshY

Újonc
2019. 02. 16.
40
9
23
Semmi közöd hozzá!
www.youtube.com
V4 karakter
Steven R Broadway
LV karakter
Steven R Turner
V2 karakter
Dave Williams
zoldlogo.png

Neved:
< Jake Broadway >

A ban időpontja:
< 2019-06-14 17:13:07 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Husi >

A ban oka:
< Adminügy közben DM+OOC stílus. Jake Broadway: (( anyádat akkor )) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Először is azért mert megbántam de hát ezt ezerszer is leírhatom..Az OOC sértést nem az adminnak gondoltam hanem a játékos társamnak, amit meg is mondtam Husinak, mert félreértés lett belőle. Az egész ügy úgy kezdődött hogy IC veszekedésbe voltam egy játékos társammal amivel semmi gond nem lett volna, ha nem kezd el direkt belém jönni kocsival. Ott már szóltam neki OOC-n hogy nem kellene, de folytatta.. Nem hívtam rá admint hanem IC követtem megvártam ameddig kiszáll. Egyszercsak kiszáll a semmiből majd előveszi a glockot és rámlő forgalmas helyen. Ekkor sem hívtam admint nem igazán szokásom másoknak jailt okozni... Ezután tovább lőtt, ezzel a kocsimat is tönkretéve..Füstölt a kocsim amikor megfordultam majd teljes gázzal elcsaptam.. Ezután jött Husi (még rám hívta a player). Még szinte én voltam beállítva rossznak amikor a játékos rám lőtt pedig csak egy helyben álltam és OOC beszéltük a dolgokat. Nyilván nem megoldás hogy egy konfliktusban ilyen megjegzéseket tegyek, de ideges voltam amiért ügy közben az egyik player lövöldözött rám, majd ooc flegma volt! Nyilvánvaló az is hogy nonra nem non a válasz mivel amikor adminügy közben meglőtt akkor megöltem. Sajnálom az egészet, én nyilván elismerem amit tettem, vállaltam is érte a felelőséget. Egy nagyobb Jailt is bevállalnék csak hogy vissza mehessek. Nagyon hiányzik a sok RP a haverokkal. Köszönöm hogy elolvastad. Sziasztok! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.